• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydin minnak kuzun ne yapiyor uykuyla araniz nasil :KK66:
İyi canım çok şükür, dönmeye başladı artık :)
Gündüz uykuları çok kısa, anca WC'ye filan gidiyorum :)
Gece fena değil ama yine de emmeye filan uyanıyor tabi.
Çok şükür halimize.
Senin hamilelik nasıl gidiyor? Kızçe nasıl?
İsim konusunda son karar belli mi :)

E-brulim E-brulim @svd_a u-mutlu lale u-mutlu lale @parlakkartanesininaski kuzuuu bu arkadisleride aşagı listeye ekle sana zahmet altunn'u sil ilk sayfadan o hic gelmiyor sene oldu listemiz azaliyor cok sukur saadetimi de ekle ustte insallahhh sira onlarda artik
Ben hala hamileliğime inanamadığım için aklıma bile gelmedi canım sağol:KK200:
u-mutlu lale u-mutlu lale cim dün yazmıştım sana ama gitmemiş ya.
Çok çok tebrik ederim canım, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah.
Önemli değil canım benim amin inşallah bizde sizler gibi kucağımıza aldığımız günleri görelim inşallah:dua:

İyi canım çok şükür, dönmeye başladı artık :)
Gündüz uykuları çok kısa, anca WC'ye filan gidiyorum :)
Gece fena değil ama yine de emmeye filan uyanıyor tabi.
Çok şükür halimize.
Senin hamilelik nasıl gidiyor? Kızçe nasıl?
İsim konusunda son karar belli mi :)
Oyy yerim onu ben gunduz wc ye gidersen yeter zaten gece uyusun da sende uyu gunduz ana ogul oturun iste cay keyfi yapin ;) Bizde iyiyiz cok sukur simdilik hersey yolunda gidiyor ismimiz belli canim inci olacak ;) Kararimiz kesin daha degismez :)

u-mutlu lale u-mutlu lale cnm bnmmm ne gzl bir hbr vermişsin ben yeni duydum... Rabbim koklamayı nasip etsin sana,bekleyen herkeseeeee❤ Arkadaşlarında dediği gibi aman hareketlerine dikkat et protein ağırlıklı beslen inşallah 9 ay seninle o minik tekmeleriyle büyüyecek Cnm bnmm... Rabbim ger isteyene nasip etsin inşallah ❤

_Verda_ _Verda_ cnm sen böyle olumlu olduktan sonra gör bak meleğin daha fazla bekletmeyecek seni ;) keçiboynuzu süper fikir yap Cnm kesin faydası olur, sende kuru incir ye Cnm sabah aç karnına, bana faydası oldu şimdi herkese öneriyorum... Rabbim yüzünü bu yolda güldürecek gönülden hissediyorum ❤

Bende dün dr daydım kızlar, maşallah gelişimi iyi hatta biraz önde gidiyor..nstye her hafta giriyorum artık... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤ Bide bu aralar yine mide bulantılarım başladı... hayırlısı hiç şikayet etmiyorum sadece merak,korku,özlem,uykusuzluk,duygusallık... artık kendimi tanıyamaz oldum..
Sizler nasılsınız? Al_pi Al_pi cnm istediğini al bende çok aldım hiçte pişman değilim duygularına yürekten katılıyorum ;)
@deeploneliness cnm gözün aydın prensin hep sağlıklı olsun inşallah, kendini iştede çok yorma artık annesin sen ;)

Bak sana bisi diyecegim sen hamilesin sen hamilesin sennnn hami-lesin :))):anneadayı::KK200:
:halay::KK70: Alpi çok komiksin kız:KK70: o kadar bekledikten sonra alışmak zaman alacak kalp atışını görene kadar da tam sevinemiycem herhalde ama duymayan kalmadı maşallah:KK30:

u-mutlu lale u-mutlu lale cnm bnmmm ne gzl bir hbr vermişsin ben yeni duydum... Rabbim koklamayı nasip etsin sana,bekleyen herkeseeeee❤ Arkadaşlarında dediği gibi aman hareketlerine dikkat et protein ağırlıklı beslen inşallah 9 ay seninle o minik tekmeleriyle büyüyecek Cnm bnmm... Rabbim ger isteyene nasip etsin inşallah ❤
Canım benim sağol yaa nasıl duygulandım mesajına Allahım herkese nasip etsin inşallah :KK68: acayip duygusalım gerginim paniğim ben ben değilim yani:KK35:

Bende dün dr daydım kızlar, maşallah gelişimi iyi hatta biraz önde gidiyor..nstye her hafta giriyorum artık... Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah❤ Bide bu aralar yine mide bulantılarım başladı... hayırlısı hiç şikayet etmiyorum sadece merak,korku,özlem,uykusuzluk,duygusallık... artık kendimi tanıyamaz oldum..
Sizler nasılsınız? Al_pi Al_pi cnm istediğini al bende çok aldım hiçte pişman değilim duygularına yürekten katılıyorum :KK66:
@deeploneliness cnm gözün aydın prensin hep sağlıklı olsun inşallah, kendini iştede çok yorma artık annesin sen :KK66:
Aynen canim ya belki bir daha anne olmayacagim ilk ve son hamileligim ve cocugum olacak o yuzden elimden geldigince tadini cikariyorum..
Masallah kizina az kaldi artik seninde saglikla gelsin insallah minigin..
Ben hic duygusallik yasamadim bu ay yasadim hemde fazlasiyla her seye agliyorum gecen kedi gordum karni kocaman hamile yazik diye agladim :-p

:halay::KK70: Alpi çok komiksin kız:KK70: o kadar bekledikten sonra alışmak zaman alacak kalp atışını görene kadar da tam sevinemiycem herhalde ama duymayan kalmadı maşallah:KK30:

Canım benim sağol yaa nasıl duygulandım mesajına Allahım herkese nasip etsin inşallah :KK68: acayip duygusalım gerginim paniğim ben ben değilim yani:KK35:
Ayy bende öyleydim korkuyordum hamileyim demeye biri sorunca bile insallah masallah öyle gibi diyordum :) Haklisin yani bu konuda ama ben en basindan beri dedim ki hayirliysa bu bebek beni birakmayacak saglikla dogacak hayirsizsa zaten ne yaparsam yapayim benim olmayacak ona inandim sadece bol bol dua ettim insallah sagliklada kucagima almak nasip olur..
Sende böyle dusun o zaman daha rahat gecer gunlerin tadini cikar her saniyenin zaman su gibi geciyor ..

Ayy bende öyleydim korkuyordum hamileyim demeye biri sorunca bile insallah masallah öyle gibi diyordum :) Haklisin yani bu konuda ama ben en basindan beri dedim ki hayirliysa bu bebek beni birakmayacak saglikla dogacak hayirsizsa zaten ne yaparsam yapayim benim olmayacak ona inandim sadece bol bol dua ettim insallah sagliklada kucagima almak nasip olur..
Sende böyle dusun o zaman daha rahat gecer gunlerin tadini cikar her saniyenin zaman su gibi geciyor ..
Haklısın öle düşünmek lazım.. bende aynen senim gibiyim bazen anlamıyolar şiödi hamilemisim değilmisin diye Zaten yaşayacaksa dediğin gibi yaşayacak ben elimden geleni yapıyorum inşallah hayırlısıyla tüm hamileler olarak sağlıkla kucağımıza almak nasip olur.. isteyen arkadaşlarımında en kısa zamanda dilekleri gerçek olur inşallah.. her anım neredyse böle geçiyo.. şükürler olsun Rabbime

Kızlar gecen midem bulanıyor dedim ki Allah Allah niye midem bulanıyor kiii?! o_ODüşünün 8 aylık hamileyim hala alışamamışım :KK70:nekadar bizim için mucizevi bir durumsa artık :anneadayı:
Al_pi Al_pi bmmde ayağıma yavru kedi gelmişti nasıl ağlamıştım annesi nerde niye yavrusunu bırakmış gitmiş diye :KK42: yazarken bile yine etkilendim, hep bu östrojenin sucu kız annesi olarak bizde biraz daha fazlaymış öle duymuştum :KK37:

Sizler nasılsınız? Al_pi Al_pi cnm istediğini al bende çok aldım hiçte pişman değilim duygularına yürekten katılıyorum :KK66:
@deeploneliness cnm gözün aydın prensin hep sağlıklı olsun inşallah, kendini iştede çok yorma artık annesin sen :KK66:
Amin Teyzesi :KK66: Sağlıkla gelsinler prensler prensesler. .Hepimiz ne mücadeleler ne umutlarla geldik bu günlere. Ayni telaşı sevinci korkuyu yaşıyoruz. .Tabi doğum yaklaştıkça daha da artıyor duygular. .Senin de az kaldı canım. Sağlıkla kucağımiza almak nasip olsun..Maşallah onlara:nazar:

M M_atruska canım nasılsın görüşemiyoruz ne zamandır
İyiyim canım bu ay korunmayı bıraktım dr Mayıs'ta aşılama yapalım diyor öyle işe gidip geliyorum durumlar böyle işte. Sen nasılsın tatlım paşan maşallah ona başlamış tatlı yaramazlıklara öp yerime kocaman hemde ❤️❤️❤️❤️

Screenshot_2017-04-09-00-01-03-1.png
el emegi göz nuru teyzeler nasil olmus ;) Bugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)

Eki Görüntüle 1979554 el emegi göz nuru teyzeler nasil olmus :KK66: Bugun aldim malzemeleri hemen yaptim :)
Ellerine sağlık canım çok guzel olmuş.adiyla sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyüdüğü günleride görürsün insaAllah.
Kafamdakini bulursam yapmayı düşünüyorum bende insaAllah

Ellerine sağlık canım çok guzel olmuş.adiyla sağlıkla sıhhatle hayırlısıyla büyüdüğü günleride görürsün insaAllah.
Kafamdakini bulursam yapmayı düşünüyorum bende insaAllah
Aminnnnn canim insallah Rabbim hepimize o gunleri gostersin.. Ben kac haftadir ariyorum bu malzemeleri sukur buldum :) Sende bulup yaparsin insallah

Back