• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kızlar öncelikle ilginiz için çook teşekkür ederim.. sabah idrar testinde pozitif gördükten sonra kan verdim vee hamileyim:KK68: inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucağıma alırım.. inanın hamileyim demeye bile dilim varmıyo aslında çok erken tabiki ama hayırlısı bakalım.. Allahım tüm isteyen topik arkadaşlarıma ve herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin:dua:
Demistim demistimm ard arda haber alacgiz bir grup olusacak yine ayni anda gebe kalanlar ..
Allahim ne guzel haber ya Inan kuzum o kadar sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah..
Degerinde kat kat artsin Hamile takviminde olsun sana ugur getirsin..❤❤

Kızlar öncelikle ilginiz için çook teşekkür ederim.. sabah idrar testinde pozitif gördükten sonra kan verdim vee hamileyim:KK68: inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucağıma alırım.. inanın hamileyim demeye bile dilim varmıyo aslında çok erken tabiki ama hayırlısı bakalım.. Allahım tüm isteyen topik arkadaşlarıma ve herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin:dua:
Canım çok sevindim :KK200: hayırlı olsun kat kat artsın değerin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Demistim demistimm ard arda haber alacgiz bir grup olusacak yine ayni anda gebe kalanlar ..
Allahim ne guzel haber ya Inan kuzum o kadar sevindim ki Rabbim saglikla kucagina almayi da nasip etsin insallah..
Degerinde kat kat artsin Hamile takviminde olsun sana ugur getirsin..❤❤

Kızzzz u-mutlu lale u-mutlu lale :)) nasıl sevindim anlatamam. Hayirli uğurlu olsun şans eseri gördüm iyiki bakmişim. Rabbim sağ salim kucağına almayi nasip etsin maşallah ya. :nazar:Darısı diğer arkadaşlarımızın başına çok sevindim:KK200:

Canım çok sevindim :KK200: hayırlı olsun kat kat artsın değerin inşallah kucağımıza aldığımız günleri de görürüz

Aminnn kızlar dualarınıza yürekten aminnn.. şimdi tek dileğim değerimin güzekce artması ve sorunsuz hamilelik geçirmem inşallah Allahım tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyenlere de ennn yakın zamanda nasip etsin.. çok sevinçliyim tabi ama aklıma kötğ şeyler getirmemeye kötüyü çağırmamaya çalışıyorum herşey güzel olcak inşallah.. henüz takvim içinde erken dedim alpicim yaa bilemedim

Aminnn kızlar dualarınıza yürekten aminnn.. şimdi tek dileğim değerimin güzekce artması ve sorunsuz hamilelik geçirmem inşallah Allahım tüm hamilelere sağlıkla kucağına almayı nasip etsin isteyenlere de ennn yakın zamanda nasip etsin.. çok sevinçliyim tabi ama aklıma kötğ şeyler getirmemeye kötüyü çağırmamaya çalışıyorum herşey güzel olcak inşallah.. henüz takvim içinde erken dedim alpicim yaa bilemedim
Yap kızzz Allah hayirliysa bu bebegi sana nasip edecek zaten hayirsizi istemiyoruz dimi o yuzden yap gitsin ;)
Ugur getirecek takvim sana hic erken deme icinden ne geliyorsa yap Bak sana bisi diyim mi ben gormemisligin dibini yasiyorum her gordugumu aliyorum abartiyorum herseyi amannn diyorum bi daha anne olacakmiyim acaba ;) Ee birde gormedim 4 senedir aradim zorla buldum buldumcuk olmam da normal sende korkma Allah senin alnina yazdiysa bu minnak kuzuyu ona hic birsey olmaz sag salim kucagina alirsin insallah..
Sen sadece hareketlerine yedigine ictigine dikkat et yeter :-*

Herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doktordaydım.
Adet oldum demiştim size,
yoğun olarak ve pıhtılı devam edince
doktorumu aradım, oda yarın sabah buyurun gelin dedi.
Gittim ultrasonla baktı ve herşey normal
yumurtalıklar iyi görünüyor dedi.

Eşimden tekrar sperm testi istedi,
ve ona ek vitamin takviyeleri verdi,
bir sorun olabilir yeniden bakalım dedi.

Bu arada,
(Keçi boynuzu kürü deniycem ben de ek olarak
sabah akşam içsin bir faydası olur inşallah..)

Bana koenzim q10, folic combi
matofin coraspin yazdı ,

bu ayda tedavideyiz yani,
adetin 10. günü çağırdı
haftaya cumartesine denk geliyor.
Sanırım yine çatlatma iğnesi vericek,
bakalım ...

Baya uzun yazmışım,
herkese sevgiler.

Eşimin de sonucu iyi çıkarsa benden mutlusu yok kızlar. . ;)

u-mutlu lale u-mutlu lale canim çok çok mutlu oldum böyle güzel haber olmazdı su mübarek cuma gününde istanbula düşen ilk nisan yağmurunda çok dua ettim.
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin değerin kat kat artsın insaAllah
Ohh beee ne güzel oldu.
Darisi diğer arkadaşlarımıza insaAllah
Aminnnnnnn

u-mutlu lale u-mutlu lale Canım tebrik ederim, çok sevindim..
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin. .
Bir kaç ay sonra ben de o hastanede aşılama deneyeceğim.
İnşallah bana da uğurlu gelir..

=)
Amin canım benim.. Kesinlikle dene canım zaten benm hastane hakkındaki fikirlerimi biliyosun inşallah sana da nasip olur hatta uğraşmana bile gerek kalmaz inşallah

Canım çok sevindim :) Tebrik ederim :) Rabbim tamamını erdirsin darısı diger arkadaslarimiza olsun ♥su mübarek üç aylar geldi geleli güzel haberler aliyoruz ;)

Amin canım benim.. Kesinlikle dene canım zaten benm hastane hakkındaki fikirlerimi biliyosun inşallah sana da nasip olur hatta uğraşmana bile gerek kalmaz inşallah

İnşallah canım, Rabbim "ol"desin..
Değerin de inşallah güzel bir şekilde artış sağlasın.

=)

Kuzummmm tebrikler çok sevindim inşallah sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirirsin ❤️❤️

Herkese iyi akşamlar kızlar
bugün doktordaydım.
Adet oldum demiştim size,
yoğun olarak ve pıhtılı devam edince
doktorumu aradım, oda yarın sabah buyurun gelin dedi.
Gittim ultrasonla baktı ve herşey normal
yumurtalıklar iyi görünüyor dedi.

Eşimden tekrar sperm testi istedi,
ve ona ek vitamin takviyeleri verdi,
bir sorun olabilir yeniden bakalım dedi.

Bu arada,
(Keçi boynuzu kürü deniycem ben de ek olarak
sabah akşam içsin bir faydası olur inşallah..)

Bana koenzim q10, folic combi
matofin coraspin yazdı ,

bu ayda tedavideyiz yani,
adetin 10. günü çağırdı
haftaya cumartesine denk geliyor.
Sanırım yine çatlatma iğnesi vericek,
bakalım ...

Baya uzun yazmışım,
herkese sevgiler.

Eşimin de sonucu iyi çıkarsa benden mutlusu yok kızlar. . :KK66:
Canım tedavin hayırlı olsun vesilen olsun inşallah.. keçiboynuzunun çok faydalı olduğunu biliyorum deneyin canım Allah emeklerinizi boşa çıkartmasın inşallah

u-mutlu lale u-mutlu lale canim çok çok mutlu oldum böyle güzel haber olmazdı su mübarek cuma gününde istanbula düşen ilk nisan yağmurunda çok dua ettim.
Rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin değerin kat kat artsın insaAllah
Ohh beee ne güzel oldu.
Darisi diğer arkadaşlarımıza insaAllah
Aminnnnnnn
Ayyy canım benim yaa aminn aminn inşallah bütün dualarına.. Allahım dualarımızı kabul etti çok şükür inşallah sağlıklı bi şkilde 9 ay dolduğunda kucağımıza alırız.. bende saf gibiyim hala inanamıyorum
Kızlar bu yazıyı dün akşam yazdım ama göndere bastım bastım gitmedi kusura bakmayın beğendi cevap yazmadı gibi oldu ama yok öle bişey :KK68:

Kızlar herkese günaydınnnn sabah 06.30 da gözümü açtım hemen aklıma geldi heyecandan uyuyamadım bile:KK70:
Öncelikle benim kadar sevindiğinizi bilmek ve hissetmek gerçekten çok mutluluk verici. Çok duugulandık gerçekten dünden beri.. Allah her zaman kalbinizin güzelliğine göre bi hayat çıkarsın karşınıza gönlüzdekileri yaşayın aminnnnnnn..
Canım çok sevindim :) Tebrik ederim :) Rabbim tamamını erdirsin darısı diger arkadaslarimiza olsun ♥su mübarek üç aylar geldi geleli güzel haberler aliyoruz :KK66:
Canımm çok teşekkür ederim amin inşallah şimdiki iki duam bizlerin sağlıkla kucağıba alması, isteyenlerede en yakın zamanda nasip olması inşallahh....

İnşallah canım, Rabbim "ol"desin..
Değerin de inşallah güzel bir şekilde artış sağlasın.

=)
Aminnn canım inşallah yukardada yazdığım gibi 2 duam var inşallah herşey güzel olacak hepimiz için..

Kuzummmm tebrikler çok sevindim inşallah sağlıklı ve güzel bir gebelik geçirirsin ❤️❤️
Aminnnnn canım canımm benim.. Allahım sizinde o güzel gönlünüze göre en yakın zamanda sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin:KK200:

Her yeni güne "BISMILLAH" diyerek açılışı yapalım...

Anne olma yolunda birlikte ilerlemek, bu süreçte tüm zorluklara birlikte göğüs germek, her konuda birbirimizi desteklemek ve ALLAH'ın izniyle güzel dostluklar kurmak isteyen herkesi bekleriz :)

Minik mucizelerimiz
babies-smiley.gif

[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [th]ANNE adayi
preggersmilie.gif
[/th]
[th]BAT
00002836.gif
[/th]
[th]Sonuc
aufgeregt.gif
[/th]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@LeYLa_21[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] Saye- Saye- [/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@umutLatahzen[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@Veson[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@altunn[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] _Verda_ _Verda_ [/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski [/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td] u-mutlu lale u-mutlu lale [/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@Ebush_354[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [td]@gzm43[/td] [td]?[/td] [td]
rausputz.gif
Beklemede[/td]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr]
[tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr]

UGUR GETIRSIN INSALLAH
118.gif

Topigimizin güzel ANNE'leri:

[tr] [/tr][tr][/tr][tr][/tr][tr][/tr] [th]ANNE adayi
pregnant_smiley.gif
[/th]
[th]Test tarihi[/th] [th]
familie_smilies_0006.gif
[/th]
[TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@Hira love[/TD] [TD]10 Kasim[/TD] [TD]:nazar: 1. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@kilincoglu87[/TD] [TD]12 Kasim[/TD] [TD]:nazar: 2. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@DESIGNER27[/TD] [TD]22 Kasim[/TD] [TD]:nazar: 3. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@minnta[/TD] [TD]26 Kasim[/TD] [TD]:nazar: 4. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@cornella[/TD] [TD]27 Kasim[/TD] [TD]:nazar: 5. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] E-brulim E-brulim [/TD] [TD]11 Ocak[/TD] [TD]:nazar: 6. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@annesiyavrusu[/TD] [TD]18 Ocak[/TD] [TD]:nazar: 7. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@lisaa-89[/TD] [TD]26 Ocak[/TD] [TD]:nazar: 8. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@grpaysgl[/TD] [TD]8 Subat[/TD] [TD]:nazar: 9. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] TaeYang TaeYang [/TD] [TD]20 Mart[/TD] [TD]:nazar: 10. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] derandiren derandiren [/TD] [TD]7 Haziran[/TD] [TD]:nazar: 11. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@pinkpin[/TD] [TD]12 Haziran[/TD] [TD]:nazar: 12. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@Semra24[/TD] [TD]25 Auğustos[/TD] [TD]:nazar: 13. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@Kartanesi_26[/TD] [TD]23 Eylül[/TD] [TD]:nazar: 14. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@Mor Seven[/TD] [TD]11 Ekim[/TD] [TD]:nazar: 15. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] vesselam_ vesselam_ [/TD] [TD]21 Ekim[/TD] [TD]:nazar: 16. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD] Al_pi Al_pi [/TD] [TD]25 Ekim[/TD] [TD]:nazar: 17. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] [TD]@deeploneliness[/TD] [TD]1 Aralık[/TD] [TD]:nazar: 18. hamişimiz[/TD] [TR][/TR][TR][/tr][TR][/tr][TR][/tr] /table] ♡ Cennet annelerin ayakları altındadır ♡ Rabbim herkese ANNE olmayı, o güzel duyguyu tatmayı nasip etsin, önce göbüşlerimizi sonra kucaklarımızı doldursun inşallah.
12292741_1487615851548231_287457542_n.jpg
Dua ve tesbihat siralamasi:
[/tr][tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]

• 10.000 ihlas
    • 1001 fatiha
    • 100 Rabbi hebli mines salihin - Rabbim! Bana sâlihlerden olacak bir evlât ver
    • 5000 Hasbünallahi ve niğmel vekil - Bize Allah yeter .O ne güzel vekildir
    • 7000 Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibaten inneke semiuddai - Ya Rabbi çoluğu çocuğu olanlara karşıdan bakıp sessizce gözyaşı akıtan nice evlatsız yuvalara sen hikmetini yaşat
    • 12.000 la ilahe illa ente subhaneke inni küntü minezzalimin - Ya Rabbi! Senden başka ilah yoktur. Seni noksanlıklardan uzak tutarım. Ben şüphesiz ki zalimlerden biri oldum
    • 4444 salat-i tefriciye
    • 10.000 El-Kadir - Dilediğini dilediği gibi yaratmaya muktedir olan
    • 41 Felak suresi - nazara karsi
    • 21 Nas suresi - nazara karsi
    • 1000 Nasr suresi - Her muradın hali için
    • 100 Kevser suresi - muradına nail olmak icin
    • 100 Salavat-i fatih - hayirli isteklerimiz icin
    • 1000 salaten tüncina - Arzuların kolay olmasi, muradı hasıl olmasi icin
Rabbim hepimizin gönlünden gecirdigi dualari kabul etsin insallah ♥
[/tr][tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
[tr]
[/tr]
E-brulim E-brulim Saye- Saye- u-mutlu lale u-mutlu lale parlakkartanesininaski parlakkartanesininaski kuzuuu bu arkadisleride aşagı listeye ekle sana zahmet altunn'u sil ilk sayfadan o hic gelmiyor sene oldu listemiz azaliyor cok sukur saadetimi de ekle ustte insallahhh sira onlarda artik

Back