Sağol gülüm Allah razı olsun. Inş yüzümüz güler aşılama ile. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi seni üzüyormu?Selam kızlar herkesler iyidir inşallah.
Yetişemiyorum artık buralara ya
u-mutlu lale canım aşılama yaptırmışsın inşallah güzel sonuç alırsın
.@LeYLa_21 leylacım tedavin hayırlı olsun, nazlı bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
@deeploneliness özlemcim damarda direnç var gibi okudum sanki, sen içini ferah tut kuzum, besleyen 2 damar var, bişicik olmaz Allah'ın izniyle.
Çok sevindim cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah özlemcim..Merhaba hanımlar,
Dr dan geliyorum. Bebek iyi perinatologa gerek görmedi dr sadece takip gerek dedi2 hafta sonra şeker yuklemesi var. Sizler nasılsıniz? TaeYang sen nasılsın oğluşun nasil? Ise başladın mi
Sağol canım Allah razı olsun ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..
Muz kaşar peyniri süt et butun proteinli herseyi yedim bakalim :))Muz ye alpim bebeğe en çok kilo aldıran şey =)
Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. .
InşaAllah güzel çıkacak canım sizin yaptığınız sadece tedbir..İnşallah canım bir zamanı var elbet..
Allah razı olsun..
Eşimin sonuçları iyi çıksın da
sen nasılsın?
paşa nsl
alışveriş yaptın mı
Allahım sizlere de sağ salim doğurmayı
kucağınıza almayı nasip etsin..
Topikteki tüm hamile arkadaşlara
rabbim hayırlı bir doğum nasip etsin inşallah..
Gittin mi aile hekimliğine canım dinlettiler mi kan testi yaptırdın mi?Muz kaşar peyniri süt et butun proteinli herseyi yedim bakalim :))
Sagol canimmm Rabbim sana da nasip etsin bizde seninle konusalim bu guzellikleri insallahhh cani gonulden dua ediyorum
Gitmedim kimsede aramadi :)) Doktorum yaptirma kan testi isterlerse demisti ikinci dozu vurulunca dinlediler kalp atimini zaten .. Simdi kiloya tansiyona bakip yollayacaklar nasilsa arayana kadar gitmem ararlarsada mecbur oldugum bisi var mi ona gore geliyim derimGittin mi aile hekimliğine canım dinlettiler mi kan testi yaptırdın mi?
İyi canım çok şükür o da. Arada huysuzluk yapıyor ama olacak tabi o kadar :)Sağol gülüm Allah razı olsun. Inş yüzümüz güler aşılama ile. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi seni üzüyormu?
Çok sevindim cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah özlemcim..
Sağol canım Allah razı olsun ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..
Dualarım seninle canım,kötü bişey çıkmayacak inşallahderandiren Canım eşimin sonucu çıkmış lakin doktor randevusu
haftaya perşembe, onun ekrana düşücekmiş.
Bakalım haftaya belli olucak, Rabbim sağlık versin en önemlisi o...
Maşallah ona :) kolik geçmiştir artık. Daha rahat bir döneme girmissinizdir, tabi her dönemin kendine has özellikleri oluyordur muhakkakŞimdilik daha oyun halısından çıkıyor anca
Yok canım, 4,5 aylık bile değil tam.
Inşallah Leyla AblacımSağol gülüm Allah razı olsun. Inş yüzümüz güler aşılama ile. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi seni üzüyormu?
Çok sevindim cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah özlemcim..
Evet gittim ben ama asi vurulurken bakmadılar testlerim falanda iyi cıktı çok şükür herşey yolundaydı son bi kere mayısta çağırdılar..Gitmedim kimsede aramadi :)) Doktorum yaptirma kan testi isterlerse demisti ikinci dozu vurulunca dinlediler kalp atimini zaten .. Simdi kiloya tansiyona bakip yollayacaklar nasilsa arayana kadar gitmem ararlarsada mecbur oldugum bisi var mi ona gore geliyim derim
Sen gittin sanirim :)
Benimde son kontrol 30 mayistaydi ama simdi gitmedim arayana kadar da daha da gitmem bi igne yazdirmaya gidiyorum o kadarEvet gittim ben ama asi vurulurken bakmadılar testlerim falanda iyi cıktı çok şükür herşey yolundaydı son bi kere mayısta çağırdılar..
Az kaldı haftaya kontrol görelim bakalım bebeleri
Amin canım benm inşallah bekliyorum bakalım yarın tahlil günüm adet olmazsam heyecan dorukta.. sen oğluşu bütümüşsün maşallah yaa bizde o günleri görelim inşallah..Selam kızlar herkesler iyidir inşallah.
Yetişemiyorum artık buralara ya
u-mutlu lale canım aşılama yaptırmışsın inşallah güzel sonuç alırsın
.@LeYLa_21 leylacım tedavin hayırlı olsun, nazlı bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
@deeploneliness özlemcim damarda direnç var gibi okudum sanki, sen içini ferah tut kuzum, besleyen 2 damar var, bişicik olmaz Allah'ın izniyle.
Herkese iyi günler, kızlar ben bugün adet oldum.
Nasip değilmiş, dün pembe lekelenmem vardı,
yine de test yaptım test bozuk çıktı.
Sabah idrarıyla tekrarladım, tek çizgi..
Sonra bir baktım ki adet olmuşum..
Nasip değilmiş..
Hayırlısı Rabbim'den..
Artık o kadar nasırlaşmış ki
acımın olduğu yer inanın
üzülüp ağlayamadım bile...
Nasip.. @yamukprenses (etıketlememi istemiştin,)
Her nasip vaktine esirdir..
Bu aradau-mutlu lale
sen nasılsın..
İnşallah senden güzel haber alırız.
canım gittiğin hastanede ben de aşılama düşünüyorum,
ama eşim ara verme taraftarı.
Herkese sevgiler.
Kocmaan olmus bile ben siteye girene kadar :))) masallah canimmAllah razı olsun canım sağolasın
Saadetim Allah razı olsun canım
Amin kübiş sağolasın inşallah iki embriyo transferi yapıldı bakalım kaç taneler :)
Allah razı olsun canım inşallah sağolasın
Kocmaan olmus bile ben siteye girene kadar :))) masallah canimm
Amiiinn kuzum inşallah güzel haberlerini bekliyorum burdan.Amin canım benm inşallah bekliyorum bakalım yarın tahlil günüm adet olmazsam heyecan dorukta.. sen oğluşu bütümüşsün maşallah yaa bizde o günleri görelim inşallah..
Canım biz alıştık artık bu durumlara biliyosun zaten olmadıysa vardır bundada bi hayır diyip biraz üzülüp yola devam ediyoruz.. inşallah en yakın en güzel zamanda gelir bebeğin.. en önemliside sizin sağlığınız tabi tahlillerde hiç bişey çıkmayacak inşallah Allahım büyük sen gönlünü ferah tut..
Günaydın herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olacağı bir gün olsun insaAllah..
Rabbim isteyen herkese taz vakitte versin insaAllah..
u-mutlu lale nasılsın canım heyecanla bekliyorum..
Mevlam herşeyin hayırlısını versin insaAllah:)
Kızlar öncelikle ilginiz için çook teşekkür ederim.. sabah idrar testinde pozitif gördükten sonra kan verdim vee hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?