Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Sağol gülüm Allah razı olsun. Inş yüzümüz güler aşılama ile. Sen nasılsın bebiş nasıl annesi seni üzüyormu?
Çok sevindim cnm. Sağlıkla ilerlesin inşallah özlemcim..
Sağol canım Allah razı olsun ablacım.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşllh..

Muz ye alpim bebeğe en çok kilo aldıran şey =)

Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canım. .
Muz kaşar peyniri süt et butun proteinli herseyi yedim bakalim :))
Sagol canimmm Rabbim sana da nasip etsin bizde seninle konusalim bu guzellikleri insallahhh cani gonulden dua ediyorum

InşaAllah güzel çıkacak canım sizin yaptığınız sadece tedbir..
Güzel bahar sizede gelecek yüreğini ferah tut insaAllah.
Bizde yavas yavaş tamamlıyoruz az kaldı.
Sonra kendime alacan biseyler.
Bakalım kolaylıkla halletmeyi nasip etsin Rabbim.

Muz kaşar peyniri süt et butun proteinli herseyi yedim bakalim :))
Sagol canimmm Rabbim sana da nasip etsin bizde seninle konusalim bu guzellikleri insallahhh cani gonulden dua ediyorum
Gittin mi aile hekimliğine canım dinlettiler mi kan testi yaptırdın mi?

Gittin mi aile hekimliğine canım dinlettiler mi kan testi yaptırdın mi?
Gitmedim kimsede aramadi :)) Doktorum yaptirma kan testi isterlerse demisti ikinci dozu vurulunca dinlediler kalp atimini zaten .. Simdi kiloya tansiyona bakip yollayacaklar nasilsa arayana kadar gitmem ararlarsada mecbur oldugum bisi var mi ona gore geliyim derim
Sen gittin sanirim :)

İyi canım çok şükür o da. Arada huysuzluk yapıyor ama olacak tabi o kadar :)

Şimdilik daha oyun halısından çıkıyor anca
Yok canım, 4,5 aylık bile değil tam.
Maşallah ona :) kolik geçmiştir artık. Daha rahat bir döneme girmissinizdir, tabi her dönemin kendine has özellikleri oluyordur muhakkak

Inşallah Leyla Ablacım

İyi aksamlar kızlar komik olacak ama size birşey soracaktım
İki gündür bizim kızın maasallahi var cok hareketli hele ki bugün hiç durmadı neredeyse cumartesi kontrol var insallah iyidir minigim

Evet gittim ben ama asi vurulurken bakmadılar testlerim falanda iyi cıktı çok şükür herşey yolundaydı son bi kere mayısta çağırdılar..
Az kaldı haftaya kontrol görelim bakalım bebeleri

Evet gittim ben ama asi vurulurken bakmadılar testlerim falanda iyi cıktı çok şükür herşey yolundaydı son bi kere mayısta çağırdılar..
Az kaldı haftaya kontrol görelim bakalım bebeleri
Benimde son kontrol 30 mayistaydi ama simdi gitmedim arayana kadar da daha da gitmem bi igne yazdirmaya gidiyorum o kadar
Iyi iyi hep yolunda olsun hersey insallah

Amin canım benm inşallah bekliyorum bakalım yarın tahlil günüm adet olmazsam heyecan dorukta.. sen oğluşu bütümüşsün maşallah yaa bizde o günleri görelim inşallah..

Canım biz alıştık artık bu durumlara biliyosun zaten olmadıysa vardır bundada bi hayır diyip biraz üzülüp yola devam ediyoruz.. inşallah en yakın en güzel zamanda gelir bebeğin.. en önemliside sizin sağlığınız tabi tahlillerde hiç bişey çıkmayacak inşallah Allahım büyük sen gönlünü ferah tut..

Günaydın herkese hayırlı cumalar dualarımız kabul olacağı bir gün olsun insaAllah..
Rabbim isteyen herkese taz vakitte versin insaAllah..

u-mutlu lale nasılsın canım heyecanla bekliyorum..
Mevlam herşeyin hayırlısını versin insaAllah:)

Amiiinn kuzum inşallah güzel haberlerini bekliyorum burdan.

u-mutlu lale seni merak ediyorum canim ..
Kızlar öncelikle ilginiz için çook teşekkür ederim.. sabah idrar testinde pozitif gördükten sonra kan verdim vee hamileyim inşallah sağlıkla devam eder hayırlısıyla kucağıma alırım.. inanın hamileyim demeye bile dilim varmıyo aslında çok erken tabiki ama hayırlısı bakalım.. Allahım tüm isteyen topik arkadaşlarıma ve herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…