Güzel bir haber canım bak çok sıkıntı yapmaya gerek yokmuş MasaAllah paşaya.Merhaba hanımlar,
Dr dan geliyorum. Bebek iyi perinatologa gerek görmedi dr sadece takip gerek dedi2 hafta sonra şeker yuklemesi var. Sizler nasılsıniz? TaeYang sen nasılsın oğluşun nasil? Ise başladın mi
_Verda_ canım Rabbim herşeyin hayırlısını senin için yazıyor sende biliyorsun.
Ve
Güzel bir yüreğin var hic isyan etmeden sükunetle dua ede ede vaktini bekliyorsun..
Rabbim tez vakitte dualarımızı kabul etsin InsaAllah.
Sağolasın canım InşallahGüzel bir haber canım bak çok sıkıntı yapmaya gerek yokmuş MasaAllah paşaya.
Bizde iyiyiz haftaya kontrolüm bakalım ne yapıyor bizimkisi.
Inşaallah herşey yolundadır.
Inşallah Alpim ♥ Senin de kizinla bulusmana az kaldi_Verda_ canim boyle zamanlarda ne desek boş oluyor birsey de diyemiyoruz ama hayirlisi buymus demekki..
Insallah esinin sonuclari iyi cikarda hic ara vermeden devam edersin tedaviye cunku yaz gelince zaten ister istemez gelen giden oluyor eylul ekime kadar doktora gidemiyoruz ..
@deeploneliness canim iyi haber insallah hersey yoluna girecekSeker yuklemesinide hayirlisiyla atlatirsin insallah
Teşekkür ederim canım inşallah sağ salim kucaklamakta nasip olurSaye- canım nasıl sevindim hayırlı olsun sağ salim inşallah arada bakıyorum böyle güzel haberler almak iyi geliyo :)
Sevindim canım inşallah başka sıkıntınız olmaz :)Merhaba hanımlar,
Dr dan geliyorum. Bebek iyi perinatologa gerek görmedi dr sadece takip gerek dedi2 hafta sonra şeker yuklemesi var. Sizler nasılsıniz? TaeYang sen nasılsın oğluşun nasil? Ise başladın mi
Maşallah oğluşunaSevindim canım inşallah başka sıkıntınız olmaz :)
Şeker yüklemeniz de güzel geçer umarım.
Oğluşum da iyi çok şükür, dönmeye başladı birkaç gündür artık :)
Şimdilik daha oyun halısından çıkıyor ancaMaşallah oğluşunaDöne döne evi turlayabilir benden söylemesi 6 aylık oldu mu simdi?
_Verda_ canım dedigin gibi en büyük derman Allah'ta. Ona sığındıktan sonra başka hicbir seye gerek yok. Rabbim sana bu yolda mücadele vermeni nasip ediyorsa elbet karşılığını bulacaktır. Inşallah esinin sonucları da iyi gelecek
_Verda_ canim boyle zamanlarda ne desek boş oluyor birsey de diyemiyoruz ama hayirlisi buymus demekki..
Insallah esinin sonuclari iyi cikarda hic ara vermeden devam edersin tedaviye cunku yaz gelince zaten ister istemez gelen giden oluyor eylul ekime kadar doktora gidemiyoruz ..
Insallah canim insallah guzel sonuclar alirsiniz saglik herseyden önemli..Evet cnm hayırlısı böyleymiş dua edin eşimin sonuçları iyi gelsin
o sevindirsin bizi..
Senin minnak nsl alpim?
Insallah canim insallah guzel sonuclar alirsiniz saglik herseyden önemli..
Iyiyiz kuzum cok sukur kontrolu iple cekiyorum kilo aldimi haftasini yakaladimi diye öyle iste :-/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?