insallah canim benim dr keseye falan cagirmiyor 20 gün sonra kese ve kalp atisi icin gel dedi :) insalah ikisinide hayirla görür duyarimCook guzel degerin canim artik keseyi bekleyeceksin sonra kalp atimi insallah
Evet canım baya varmış :)) bende 3 ay progestan igne vurulmuştum günlük, 32. Haftaya kadar coraspirin verdi doktor onun dışında devam ettiğim kan hapi decavit ve magnezyum var allahtan azaldı benimkiler :) darısı senin basına zaten 3. Aydan sonra yüksek ihtimal progestani falan keser doktorun haydi bakalım hayırlısı olsun :) geliyor bebis:)gün asiri progesteron igne yaptiriyorum haftada bir proluton depot yaptiriyorum günde iki defa crinone jel iki defa estrofem tab. bir defa folik asit aksamlari bir defa da clexane kullaniyorum kan sulandirici. birde haftada bir degistordogom climera bant var . amma cokmus ilaclarim
igne yaptira yaptira kalbura döndüm :) insallah saglikli olsunda ben dayanirim artik bunlaraEvet canım baya varmış :)) bende 3 ay progestan igne vurulmuştum günlük, 32. Haftaya kadar coraspirin verdi doktor onun dışında devam ettiğim kan hapi decavit ve magnezyum var allahtan azaldı benimkiler :) darısı senin basına zaten 3. Aydan sonra yüksek ihtimal progestani falan keser doktorun haydi bakalım hayırlısı olsun :) geliyor bebis:)
Herşey bebisler icin dayanıyoruz İnan ki :) benim de son ay artik iğneden yer kalmamıştı :)) ama sonu iyi bitecek insallah az kaldı darısı basina :)igne yaptira yaptira kalbura döndüm :) insallah saglikli olsunda ben dayanirim artik bunlara
aminn insallah nisan ayinin sonu gelseydi kalp atisini duysaydim bir cook rahatlayacagim canim insallah:)Herşey bebisler icin dayanıyoruz İnan ki :) benim de son ay artik iğneden yer kalmamıştı :)) ama sonu iyi bitecek insallah az kaldı darısı basina :)
İnsallah canim benim allahım yardımcın olsun :)aminn insallah nisan ayinin sonu gelseydi kalp atisini duysaydim bir cook rahatlayacagim canim insallah:)
Amin İnşallah canımGeçmiş olsun canım. Inşallah önemli bir şey değildir. Sonucu yaz merak ederim. Güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle kuzum..
MaşallahKızlar geldim sonucum 259,9 çıktı dr gayet iyi dedi sizce nasıl ayın 11inde tekrar istedi
İnşallah canımCnm ben Yen'i duydum, inşallah önemli birşey değildir... bazen bu delikanlılarda naz yapabiliyor işteyarın hayırlı gzl hbrlerini alırız inşallah Cnm bnmmm❤
Allah razı olsun canımAmin İnşallah canım
MaşallahDeğerin güzel artmış canım. Darısı kalp atışlarına inş
İnşallah canımOlabiliyormuş biraz da fizyojik bir durum sanırım. 26.haftadan sonra geçebilir bakalım
İnşallah canım siz yazdıkça içim rahatladı Allah inşallah sağlıkla hayırla devam etmesini nasip etsin
Sağol gülüm inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye giderken eşime dedim ki inşallah bu kadar çabamız boşa gitmez. Rabbim görüyor halimizi.. Hayırlısı ile yavrumun kardeşini yollasın Yüce Mevlam...
Amin amin insaAllah Rabbim duy sesimizi.Sağol gülüm inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye giderken eşime dedim ki inşallah bu kadar çabamız boşa gitmez. Rabbim görüyor halimizi.. Hayırlısı ile yavrumun kardeşini yollasın Yüce Mevlam...
_Verda_ canım yeni görüyorum Allah şifa versin inşallah sağlık herşeyden önemli sende sakın stres yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?