Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Cook guzel degerin canim artik keseyi bekleyeceksin sonra kalp atimi insallah
insallah canim benim dr keseye falan cagirmiyor 20 gün sonra kese ve kalp atisi icin gel dedi :) insalah ikisinide hayirla görür duyarim

Evet canım baya varmış :)) bende 3 ay progestan igne vurulmuştum günlük, 32. Haftaya kadar coraspirin verdi doktor onun dışında devam ettiğim kan hapi decavit ve magnezyum var allahtan azaldı benimkiler :) darısı senin basına zaten 3. Aydan sonra yüksek ihtimal progestani falan keser doktorun haydi bakalım hayırlısı olsun :) geliyor bebis:)

igne yaptira yaptira kalbura döndüm :) insallah saglikli olsunda ben dayanirim artik bunlara

igne yaptira yaptira kalbura döndüm :) insallah saglikli olsunda ben dayanirim artik bunlara
Herşey bebisler icin dayanıyoruz İnan ki :) benim de son ay artik iğneden yer kalmamıştı :)) ama sonu iyi bitecek insallah az kaldı darısı basina :)

Herşey bebisler icin dayanıyoruz İnan ki :) benim de son ay artik iğneden yer kalmamıştı :)) ama sonu iyi bitecek insallah az kaldı darısı basina :)
aminn insallah nisan ayinin sonu gelseydi kalp atisini duysaydim bir cook rahatlayacagim canim insallah:)

Geçmiş olsun canım. Inşallah önemli bir şey değildir. Sonucu yaz merak ederim. Güzel haberlerle gel inşallah dualarım seninle kuzum..
Amin İnşallah canım

Kızlar geldim sonucum 259,9 çıktı dr gayet iyi dedi sizce nasıl ayın 11inde tekrar istedi
MaşallahDeğerin güzel artmış canım. Darısı kalp atışlarına inş

Cnm ben Yen'i duydum, inşallah önemli birşey değildir... bazen bu delikanlılarda naz yapabiliyor işte yarın hayırlı gzl hbrlerini alırız inşallah Cnm bnmmm❤
İnşallah canım Olabiliyormuş biraz da fizyojik bir durum sanırım. 26.haftadan sonra geçebilir bakalım

Allah razı olsun canım

LeYLa_21 abla tedavin hayırlı olsun insAllah bende iki sene önce bu zaman aşılama yaptırmıştı.
Rabbim güzel haberler almayı nasip etsin..

Saye- canım değerin çok guzel artmış.
Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin gerisi kolay insaAllah

İnşallah canım siz yazdıkça içim rahatladı Allah inşallah sağlıkla hayırla devam etmesini nasip etsin

Sağol gülüm inşallah canım. Rabbim kimsenin emeğini zayi etmesin. Akşam iğne yaptırmak için hastaneye giderken eşime dedim ki inşallah bu kadar çabamız boşa gitmez. Rabbim görüyor halimizi.. Hayırlısı ile yavrumun kardeşini yollasın Yüce Mevlam...

Amin amin insaAllah Rabbim duy sesimizi.
Kendin vurumiyor musun iğneyi abla

Selam kızlar herkesler iyidir inşallah.
Yetişemiyorum artık buralara ya
u-mutlu lale canım aşılama yaptırmışsın inşallah güzel sonuç alırsın
.@LeYLa_21 leylacım tedavin hayırlı olsun, nazlı bebişin sağlıkla gelsin inşallah.
@deeploneliness özlemcim damarda direnç var gibi okudum sanki, sen içini ferah tut kuzum, besleyen 2 damar var, bişicik olmaz Allah'ın izniyle.

Herkese iyi günler, kızlar ben bugün adet oldum.
Nasip değilmiş, dün pembe lekelenmem vardı,
yine de test yaptım test bozuk çıktı.
Sabah idrarıyla tekrarladım, tek çizgi..
Sonra bir baktım ki adet olmuşum..
Nasip değilmiş..
Hayırlısı Rabbim'den..
Artık o kadar nasırlaşmış ki
acımın olduğu yer inanın
üzülüp ağlayamadım bile...

Nasip.. yamukprenses (etıketlememi istemiştin,)
Her nasip vaktine esirdir..

Bu arada u-mutlu lale
sen nasılsın..
İnşallah senden güzel haber alırız.

canım gittiğin hastanede ben de aşılama düşünüyorum,
ama eşim ara verme taraftarı.

Herkese sevgiler.

derandiren Canım eşimin sonucu çıkmış lakin doktor randevusu
haftaya perşembe, onun ekrana düşücekmiş.
Bakalım haftaya belli olucak, Rabbim sağlık versin en önemlisi o...

_Verda_ canım yeni görüyorum Allah şifa versin inşallah sağlık herşeyden önemli sende sakın stres yapma

Allah razı olsun arkadaşım,
Rabbim sevdiklerimizle sınamasın
en zoru o.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…