Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Her der un görüşü farklı hatta senle de konuşmuştuk bir gen heterezigot benim de..
Hatirlar gibiyim sanki konustugumuzu .. Aynen benim ilk defa 3 doktorda ayni goruste kaldi coraspirinide kesmediler igneyi de . Sanirim 37.haftada coraspirini kesecegiz 38.de igneyi ..
Detaylida zaten hersey net belli oluyor varsa pihtilasma ile ilgili bir sorun damarlarda cikiyor .
Pazartrsi guzel haberlerle gelirsin insallah sende canim en heyecanli gun cunku o kadar net goreceksin ki oglusunu doyamayacaksin bakmalara ❤

Ay amin kartanem ne güzel yazmışsın sev o güzel meleğini öpüyorum

Aminnn inşallah

Inşallah canım. Iki aydır yüzünü gostermedi bu sefer seyrederiz bol bol kordon kan akışı, rahim boyunu, plesantanin yeri gibi sorular soracağım ins. Son haftalarda igne kesiliyor çünkü doğuma yaklasiyorsun ama dogumdan sonra da bir sure kullanmak gerek diye biliyorum canım. Onu ihmal etmeyin..

Soru sormayi unutacaksin minik erkegini gorunce ben aglamistim gozumun yasindan bir anı kaciririm diye hemen gozlerimi silmistim :)
Ama unutsanda bisi olmaz herseyi tek tek anlatiyor ..

Soru sormayi unutacaksin minik erkegini gorunce ben aglamistim gozumun yasindan bir anı kaciririm diye hemen gozlerimi silmistim :)
Ama unutsanda bisi olmaz herseyi tek tek anlatiyor ..
Dimi doğrudur Hep soracağım diye gidiyorum unutup eve geliyorum. Rabbim evlatlarimizi bagislasin. Senin kontrolun ne zamana canim?

Iyiyiz hamd olsun canim büyüyoruz şimdilik herşey yolunda 12 gün kaldı görüş gününe..
Inşaallah güzel haberler verirsin bizlere kuzum heyecanla bekliyoruz

İyi akşamlar kızlar.
Bir kaç gündür moral bozukluğu yaşıyorum.
Eşimin diz kapağında dışarıdan belli olan nohut tanesi kadar bir kist vardı
zaman zaman ağrı yapardı, doktora gittik film filan çekildi.
Zararsız dendi, çok ağrı yaparsa alırız basit bir işlem denildi.
Üzerinden 2 sene geçti sanırım biraz büyüme yaptı,
şikayetleri arttı eşimin..
Bir randevu alalım dedik, ve cuma günü gitti,
eski filme de bakmış doktor ve kötü huylu olabilir demiş.
Yeniden ilaçlı film istemiş, pazartesi günü çekilecek..
Hepinizden dua istiyorum, inşallah kötü bir şey yoktur.
İnanın bu yaşananlardan dolayı tedavi olayına çok odaklanamadım.
Sağlık hiçbirşeye benzemiyor...
İnşallah kötü bir şey çıkmaz, içim çok buruk...​

Canım gönlünü ferah tut doktor yanılmış olabilir. Ablamında boğazında çıktı büyüdü başta korkuttular sonra temiz çıktı şükür.
Daha bebeğiniz olacak inşallah,babam geldi diye kapıya koşacak Allah büyüktür Dualarım sizinle güzel haberlerle gel
İnşallah,beni de haberdar et hayatım

Aminnnnn.. 15 nisanda Gecmiyor gunler gecmiyor :)
Aklıma kendim geldim:) her hafta bir bahaneyle gidiyordum,doktorun hemşiresi bana tarih verdiğinde doktor demişti ya tarih verme kafasına göre takılıyor diye:))) ne güzel günlerdi Allahım
Sağlıcakla doğurun hepiniz inşallah

Evet söylemistin bunu o zamanda cok gulmustum .. Ben ilk zamanlari atlattim ya simdi rahatim hissetmeye baslayinca korkularim azaldi cok sukur.. yoksa haftada bir yada 15de gidiyordum zaten doktorum sagolsun gel diyordu birde tasinma telasinda her hafta gitmistim resimlerinden 30luk album cikar :)))

Canım geçmiş olsun, Inşallah kötü bir sey cikmayacak. Eklem yerlerinde bezeler cikabiliyor ve önceki dr un dediği gibi zararsiz oluyor genelde bazen kendiliginden de geçebiliyor. Bu dr belki biraz garantici davranıyor olabilir. Bizi de haber et canim..Geçmiş olsun tekrar

Inşallah güzel haberleri tez zamanda alacaksınız canım dua edeceğim..

Canim benim allah şifa versin içini rahat tut olur mu... Allah'ın izniyle temiz çıkacak merak etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…