Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canım iyi olmana sevindim senin de en yakın zamanda güzel haberlerini alalım İnş. Hangi gende pıhtılaşma tespit edildi?

Canım iyi olmana sevindim senin de en yakın zamanda güzel haberlerini alalım İnş. Hangi gende pıhtılaşma tespit edildi?
İnşallah kuzum hayırlısıyla.Valla tam bilmiyorum özlemim anlamıyorum ama sana atayım bak istersen .sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik

İnşallah kuzum hayırlısıyla.Valla tam bilmiyorum özlemim anlamıyorum ama sana atayım bak istersen .sen nasılsın nasıl gidiyor hamilelik
İyiyiz canım sağolasın..Olur gönderebilirsin benim de pıhtılaşma var ve ben şu an bir şey kullanmıyorum. Pazartesi detaylı usg var

İnşallah canım sağol konya medicanada yaptırdım canım

Ne cikti pihtilasmada canim ? ne ilaci verdi ..

Tam bilmiyorum ne olduğunu alpim coraspin ve b12 verdi eve geçince yazayım size :) inci prenses nasıl kuzum

Tam bilmiyorum ne olduğunu alpim coraspin ve b12 verdi eve geçince yazayım size :) inci prenses nasıl kuzum
Bak b12 cok etkili iyiki vermis ben ilk once haftada bir sonra 15gunde sonra ayda 1 kullandim. Coraspirinide hic kesmeden kullandim halada kullaniyorum insallah sanada faydasi olur :-/
Iyiyiz canim öyle boyle geciyor cok sukur gunler ..

Canım umudumuzu yeşertmeye çalışıyoruz inşallah Allah tüm isteyenlere nasip etsin

Saye- canım hayırlısı olsun hakkında inşallah sağlıklo hayırlı ikizleriniz olur mutluluğunuza mutluluk katar ikiz çok istiyodunuz sanırkm Allah gönlünüze göre versin bende aşılama yaptırdım eğer adet olmazsam 7 nisan test günüm

Evet canım ikizim olsun çok isterim inşallah nasip olur . Seninde emeklerin boşa gitmez inşallah hayırlı haberlerini alırız haftaya bizim kızlar için çok önemli bir hafta olacak inşallah rabbim yüzümüzü güldürür

Günaydın herkese
Kartanesi_26 canim nasılsın sesin çıkmıyor herşey yolunda insaAllah
Slmmmmm Cnm, İnan hergün siteye gireyim dedim ama hep bir meşguliyetim oldu... kayınvalidemi kayınpederimi yolcu ettik, kızımın son eksikleriyle uğraştım odasını düzenledik gelen giden oldu... çok şükür iyiyiz... nst ye gitmeye başladım haftada 1... iyiymiş durumumuz annem ile gittik dr bana söylemiyor ama anneme bol bol yatacak Nisan ayını sağlıkla karnımızda geçirmemiz lagZım demiş... ve acayip duygusalım yani herşeye ama herşeye ağlıyorum... günde en az 5 posta aglıyorum nedensiz... hep hormonlardan heeeeeep.... Kandil'de bende bol bol dua ettim hepimiz için Allah emeklerimizin karşılığını verir hepimize o cennet kokularını içimize çekmeyi nasip eder inşallah ❤

parlakkartanesininaski cnmmm gözün aydın Allah tamamına erdirsin, cok şükür Yen'i bir gebelik hbri aldık inşallah devamı gelir peş peşeee❤

Saye- @Enyalios u-mutlu lale M M_atruska kızlar tedavileriniz hayırlı olsun inşallah ama inşallah bu ay bize uğurlu gelecek ve peş peşe gzl hbrlerinize sevineceğiz ❤ ben bunları yazarken meleğim tekmeliyor beni inanıyorum cok gzl hbrler gelecek siZden... Allahım bu yolda herkesin yüzünü güldürsün sırasında sizlerinde ayyyy heyacanlandım dualarım sizlerle canlarım beniiiiiiiim ❤

Canim iyi olmanıza cok sevindim:) gidip gelip bende eşyalarına bakıyorum bizimkinin :) Emin'im sende öyle yapiyorsundur:)
İnanır misin ben hala girmedim nst ye merakta ediyorum ama :) bebiste sürekli sertleşiyor ters diye gerek duymuyor mu acep merak ediyorum :))

Sende de pihtilasma varmiydi ki canim ? Sanirim onemli degil doktor igne ilac vermedigine gore ..
Her der un görüşü farklı hatta senle de konuşmuştuk bir gen heterezigot benim de..

Allah razı olsun canım inşallah hep birlikte sevinebilirİz Allah bizede nasip etsin inşallah

Aminn inşallah canım Nisan yağmurları bize bebeklerimizi getirsin

Ayy canık ya yerim o tekme atan bebişi dıygulandım valla okuyunca inşallah o da duana amin demiştir Allah bizlere de nasip eder o güzel duyguları ve evimizi şenlendirir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…