• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Tahmin ettim karıştırdığını canım
Herhangi bir değişiklik hissetmedim henüz canım ilerde ne olur bilmiyorum ama

Anladım canım, hayırlısı inşallah. .
Bende düşünüyorum aşılama canım
eğer olmazsa..

;)

İnşallah uğraşmana gerek kalmadan hamile kalırsın canım.. yaptırırsan nerde yaptırmayı düşünüyosun

Bezmi alem aklımda lalecim,
inşallah gerek kalmaz da bakalım.

=)

Bezmi alem aklımda lalecim,
inşallah gerek kalmaz da bakalım.

=)
Fiyatına göre bende memnunum canım daha iyi yerler vardır ama olasılıkla fiyat dengesi kurarsan aşılama için çok para vermeye değmez diye düşünüyorum.. dediğimiz gibi inşallah gerek kalmaz bu ay yüzün güler.. hakkında hayırlısı olsun camım benim

Günaydın herkese havalar geri soğudu istanbulda..
Herkes iyidir insaAllah..
_Verda_ _Verda_ u-mutlu lale u-mutlu lale kizlar hadi insaAllah nisanda topik baharlanir..
Rabbim emeğinizin karşılığını versin.
Arkadaşımin 6yil sonra hamile olduğunu öğrendim cok mutlu oldum tup bebek yaptirmis..
InsaAllah hersey yolunda gider sağlıklı bir gebelik nasip eder;)

_Verda_ _Verda_ u-mutlu lale u-mutlu lale kizlar hadi insaAllah nisanda topik baharlanir..
Arkadaşımin 6yil sonra hamile olduğunu öğrendim cok mutlu oldum tup bebek yaptirmis..
InsaAllah hersey yolunda gider sağlıklı bir gebelik nasip eder:KK66:
Günaydın
Bugunden sonra ısınacakmış. Yaz gelsin artık. Arkadaşın da bebisi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun ins. Kızlardan da bu ay güzel haberleri aldık mı tamamdır:KK54:

Günaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Vuhuu super haber. Cok sevindim. Sağlıkla sihhatle kucağına al Inşallah canım. Rabbim kolay hamilelik surecleri nasip etsin. Senden umutluydum diğer kızlardan da haberleri alalım iyice senlensin buralar. Ayağını iyi sür emi:KK200::anneadayı::KK68:

InsaAllah hersey yolunda gider sağlıklı bir gebelik nasip eder:KK66:
Evet canım havalar hiç iyi değil 2 gündür yaz gelsin güneş çıksın
Dualarına da yürekten aminn canım Allah kabul etsin inşallah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın.. hayat mucizelerle dolu arkadaşında sağlıkla kucağına aldığı günleri görsün inşallah. Çok zor bi süreç tüp bebek. O süreçlerden geçip hamile kalanları duyduğumda çok daha fazla seviniyorum ne yalan sölim Allah kolaylık versin..

Günaydın
Bugunden sonra ısınacakmış. Yaz gelsin artık. Arkadaşın da bebisi hayırlı uğurlu olsun. Sağlıkla kucağına da almak nasip olsun ins. Kızlardan da bu ay güzel haberleri aldık mı tamamdır:KK54:
Hadi inşallahhh:dua::KK68:
Günaydın herkese bu mutlu haberi sizede vermek istedim Allahın izniyle bende artık anne adayıyım hamileyim kızlar çok şükür :anneadayı::anneadayı::KK200::KK200::KK200:
Canıım gözün aydın Allah 9 ay sonunda sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin inşallah:dua: arkandanda biz geliriz umarım _Verda_ _Verda_ ben ve diğer bekleyenler:dua:

Gözunaydin canim.. Nasil sevindim anlatamam ya topige ses geldi insallah arkadanda lale ile enya gelecek ..
saglikla kucagina almak nasip olsun ..

İyi geceler kızlar :)
Kimsenin sesi çıkmıyor herkes yoğun galiba :) benim badanaydi temizlikti herşey bitti Allah'a şükür bebisin kıyafetleri yıkandı ütülendi çantam bitmek üzere az eksiğim kaldı o kadar :)
Sizlerde iyisinizdir insallah umarım herşey yolundadır

Günaydin Herkese..
Hayirli Kandiller olsun Rabbim Hamile olanlara sag salim bebegine kavusmayi nasip etsin.. Hamile olmayanlarada insallah hayirlisiyla guzel haber almalarini nasip etsin en kisa zamanda insallah ..
Dualarimiz bos cevrilmesin bugun insallah bana da duanizda yer verin ..

Günaydınlar
Herkese hayırlı kandiller kandiliniz mübarek olsun..
Dualarımızın kabul olacağı bir gün olsun.
Rabbim isteyen herkese anneliği nasip etsin...
Emeklerinin karşılığını versin tez vakitte insaAllah..
Gebe olanlar Rabbim sağlıklı gebelik nasip etsin 9 ay sonunda sağlıcakla kucağımiza almayı nasip etsin inşaAlllah

Back