Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

InsaAllah canim bu arada
Progeston kullanıyor musun daha.
Bana doktor bisey demedi ama elimde kalanları kullanıyorum..

InsaAllah canim bu arada
Progeston kullanıyor musun daha.
Bana doktor bisey demedi ama elimde kalanları kullanıyorum..
Cok oldu birakali doktor 12.haftadan sonra elindekiler bitene kadar bi gun ic bi gun icme demisti oyle yaptim bitti dahada kullanmadim ..
Bu doktor kiziyor zaten saglik ocagi kana bakti kaydimi buraya tasiyinca dedi bosuna kendine iskence yapma verme kan filan isterlerse :) Yarin ikinci doz asim var yine kalp atisinida dinlerler ..

Bende birgün iciyorum dört beş gün içmiyorum
Benim ikinci dozda bakmadılar kalp atisina
30martta kantahlili muayeneye gel dediler ozaman bakacaklar :)

Bende birgün iciyorum dört beş gün içmiyorum
Benim ikinci dozda bakmadılar kalp atisina
30martta kantahlili muayeneye gel dediler ozaman bakacaklar :)
Aman kan mi alacaklar benimde 4 nisan diger kontrol saglik ocaginda .. Doktor kiziyor almayin desem olmaz bu sfer bunlar kizar :)) Bakalim yarin belli olur dinleyeceklermi .

Beklemekten başka yapcak bişey yok nasipte varsa olcak canım inşallah dört göz bekliyoruz o zaman ne zamansa

Herkese iyi akşamlar kızlar takip edebildiğim kadarıyla herkes iyi sanırım çok şükür. Ben yarın aşılama için gidiyorum kısmetse yapılacak inşallah. Dualarınıza ihtiyacım var. Allah kimsenin emeklerini boşa çıkartmasın isteyen herkese sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin hamilelere de sağlıkla vakitleri geldiğinde kucaklarına almayı nasip etsin

Amin canim cok sagol.. Rabbim seninde yuzunu guldursun 15 gun sonra bize guzel haberler vermeyi nasip etsin ..

Iyiyiz biz ❤Sizde iyisinizdir umarim ❤

Bizde iyiyiz hamd olsun...
Senin prenses nasıl
Allah iyilik versin kızlar, bizde iyiyiz hamd olsun. Günden güne cadılaşıyoruz :) evin içinde döne döne geziyor bizim ufaklık.

Hakkında hayırlısı canım inşallah bebeğine kavuşmana vesile olur, Allah yar ve yardımcın olsun.

Amin canim cok sagol.. Rabbim seninde yuzunu guldursun 15 gun sonra bize guzel haberler vermeyi nasip etsin ..

Aminn kızlar Allah razı olsun dualarınız kabul olsun inşallah.. içimde kelebekler uçuşuyo sanki inşallah güzel haber vermek ve 9 ay sonra kucağıma almak nasip olur banada

Rabbim emeklerinin karşılığını versin duamizdasın canım

Merhaba kızlar hayırlı cumalar :)
Bugün görüş günümüzdu :) Allah'ıma şükürler olsun herşey yolunda kilosu iyi bi tek yine donmemis doktor donmez artık dedi :) bende saglikli olsun donmesin dedim :) bide sıpa sağ kaburgama yerleştiği icin arkasını dönmüş yüzünü göstermedi
Normalde geçen gittiğimde haftada 1 e düşecek dedi kontroller ama bugün 2 hafta sonra gel dedi iyi bebek dedi. Birde midem cok kötü cay bile icsem cok acıyor canim yanma hat safhada ilaç verdi doktor bide gaviscon iç dedi ama iyiyiz yine de buna da şükür :))

Canım gözün aydın bebiş iyi. Yerini çok sevmiş ordan ayrılası yok sanırım. Az kaldı azıcık daha sabır. Bu ara çevremden hiç iyi haberler alamadım sizin güzel haberlerimiz moral oluyor bana...

u-mutlu lale canım aşılaman tutsun şu mübarek günün hürmetine Rabbim dualarımızı kabul etsin İnş. Güzel haberlerini bekliyoruz...

Allah'a şükürler olsun canim ya hayırlısıyla doğsun da saglikli olsun donmesin minigim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…