Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi gzlim hiç takılma son aylarda maşallah çok gzl toparlıyorlar kızcen seni üzmez hiç ben biliyorum
vesselam_ yatılı misafir zor gerçekten, aman mümkün olduğunca uzak durmaya çalış bir dost tavsiyesi
Semra24 Cnm bnm kızında maşallahı var her yerime vuruyor, bak biz napıyoruz eşim elini karnıma koyuyor konuşuyor kızıyla ve ne hikmetse onun ilgisi sesi defneyi sakinleştiriyor sende bir denesene bnmki tam bir babacı
derandiren en korktuğun şeyleri yaşıyorsun kolik, gaz vs vs... Allah yardımcın olsun Cnm bnmmm inşallah düzene girer biran önce ❤
@deeploneliness Cnm o tekmeler bir güçleniyor ki dışardan oynuyor artık karnın hatta heyyyy içerdeki yeter bak canımı yakıyorsun demeye başlıyorsun tabiki foto atarım annem bir gelsin düzenliyelimde... özel sormak istediğin olursada sor Cnm bende genelini Mayıs annelerinden ögrendim... inşallah doya doya kullanmak nasip olur hepimizeeee

Günaydın canım :) bizimki de baba hiç konuşmasa bile elini koyduğu an duruyor :) hatta doktora dedim böyle boyle insallah Doğuncada böyle yapar ağlarsa ver babasına sussun dedi:)) bide artık bizimki oynamanın dışında sertleşiyor canim belli bi yerde iste o biraz korkutuyor beni Yoksa şikayetçi değilim miniğimden :)) görsen bazen diyorum bu çocuk ağzımdan çıkmaya niyetli :)))

Günaydın kızlar sabah kan testi yaptırdım gebelik için 3te sonucu almaya gitcem.Son 3 adet aralığım 24-21-24 şuan 25 gün oldu aceleci davrandım ama inşallah bu sefer güzel haberler vermek nasip olur bu durgunluğu bugün ben bozayımmm nolur dua edin kızlar inşallah Rabbim nasip eder

Hadi bakalim canim insallahh hayirli haberler verirsin bizlere dualarim seninle ❤

Kartanesi_26 takilmiyorum canim benim kizim bana cekecek kime cekecek ki :)) Annesi 3.100 gram dogmus kizi ne kadar olacak ki :)
Bizimde sepet besigimiz geldi dun kurduk odadan ayrilasim gelmiyor .. Birde su suslerden yapacagim hem hastanede kullanirim hemde evde birini besigine birini karyolasina ..

İnsallah güzel sonuçlarla gelirsin canim :)

Hayirli olsun saglikla kucagina almakta nasip olsun ..

Hayırlı olsun canım Rabbim sağlıklı bir gebelik yaşamayı hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin insaAllah

Çok Teşekkür ederim canım önerilerini dikkate alacağım. Zahmet ettin sağol Rabbim çok rahat bir hamilelik geçirip sağlıkla kucağuna almayı nasip etsin inşallah
Amin canım İnşallah. Rabbim isteyen herkese sağlıkla sıhhatle evlat sahibi olmayı nasip etsin. Zahmet değil ne demek biz de doğunca tecrübeli annelerimizden bilgileri alırız

Çok sağol canım bende alayım insaAllah
Al canım faydasını görürsün muhakkak. Mayo clinic'in de kitaplarını beğeniyorlar. Bir de Doğan Cüceloğlu'nun geliştiren anne ve baba kitabını da almayı düşünüyorum

Amin canım evet bir de grupta tecrübeli anneler var ikinci üçüncü çocuğu olanlar onlar da sağolsunlar deneyimlerini paylaşıyorlar

Günaydın canım hayırlı güzel haberlerle gel İnş

Hadi hayırlısı, inşallah müjdeli hbrini alırız Cnm bnm❤

Hayırlı olsun, Rabbim kucagına almayı nasip eylesin

Sağol canım benim Allah razı olsun
tabii canım seve seve yardımcı olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…