Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Inşallah canım. Iyiyim sağolasın. Nasip olursa 37.haftaya kadar çalışacağım. Doğum iznini bebek dogduktan sonra kullanmak istiyorum..
Hayırlısı olsun canım, zorlanmıyorsan çalışmak güzel. İnsan az da olsa hamileliğin verdiği ağrıları, bulantıları bir kenara bırakıyor.

Semra24 masaAllah canım yaa ne güzel şeyler yapmışsın..
Ellerine sağlık çok şanslı bir kızın olacak senin gibi annesi var

Aminnnn Cnm bnmmm...
Ben kapı süsünü bir arkadaşıma yaptırmayı düşünüyorum bitsin sizinle paylaşacam... bide süs biberon şişesi
aldım içine badem şekeri koymayı düşünüyorum... ama araştırmalarım devam ediyor

Eklentiler

• IMG_9515.PNG
    155,6 KB · Görüntüleme: 37
Eki Görüntüle 1961382 Bunu da Doğum günün de yapmıştım içine minik kurabiyeler yapmıştım yine bu kavanozlardan aldım tanesi 50 kuruş bu sefer içine jelibon koymayi planlıyorum :)
Ellerine sağlık Cnm bnmmm ne gzl şeyler düşünmüşsün ❤ ben biraz hazırcıyım örgüleri ördüm dedim tamam artık baktım çevredende teyzeler,halalar örüyor bıraktım inşallah kızın mutlu huzurlu kullanır bu cicilerini
Cnm merak ettim kutunun üstündeki o yapışkanlı isme özel yazıyı nerde yaptırdın?

Tesekkurler canim benimm:) bende el emeği olsun istiyorum hep elimden geldiğince yapmaya çalışıyorum:) aynen dediğin gibi simdi herkes birşey örüyor bende örmüyorum sadece düz bir hırka ve şapka yaptım :) ama bot yaparım kızıma cok şirin oluyor örünce atarım size de :)
Kavanoz üstündeki etiketten mi bahsediyorsun canim. Onu komşumuzun oğluna yaptırmıştım ama simdi bende arıyorum nereye yaptırsam diye kara kara düşünüyorum kime nasıl yaptırsam diye

Evet Cnm o etiketi sormuştum, acaba internet cafelerde basılıyor mu? Sen bulursan Benimlede paylaş

Selam kızlar nasılsınız?
Doğum hediyeleri konuşulmaya başlamış ne güzel :)
Ben de oğluşuma yıldız şişe alıp üstünü süslemiştim. Aslında kolonya koyacaktım ama tıpaları akıtınca badem şekeri koydum :)
Bir de keçeden magnet yaptırdım.
Lohusa tacı ve terliğimi de kendim yaptım.
Hatta yatak ucu ve beşik süsü bile yaptım :)
Fotolarını bulup atayım size :)

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor annelik :)
Ever resim atarsan cok seviniriz

Selam canım nasılsın nasıl gidiyor annelik :)
Ever resim atarsan cok seviniriz

Ya kızlar bu aralar bebek sürekli sertleşiyor normal mi bu
İyi canım çok şükür alıştık oğluşuma birbirimize :)
Büyüyor sıpacık :)
Bu arada kasılmaların oluyormuş muhtemelen braxton hicks kasılmasıdır doğuma hazırlık için ama yine de doktoruna söyle Bi.

Son düzenleme:
Oy maasallah allahım bizlere de nasıp etsin :)
3 hafta önce sormuştum normal çocuk genleşiyor falan demişti ama bu aralar daha fazla oluyor sanki belki de dönmüştür geçen hafta gittiğimde henüz tersti donmeye çalışıyor muhtemelen de döner demişti sertleşen yer önceden sol kasigimdaydi simdi sol üstte midemde :) insallah herşey yolundadır haftaya 32 olacağız doktora gidiyoruz yine o zaman sorarım

Eki Görüntüle 1961521
Ellerine sağlık canim cok güzel olmuşlar bayildim :) bende kolonya sisesi hazırlamayı düşünüyorum yeğenime yapmıştım insallah kendime de hazırlarım :)

Senin de eline sağlık canım:)
Benden tavsiye şişeleri tıpalı alma dökülüyor.
Artık yalancı kasılmalar başlar yavaştan.
Ama ağrın filan olursa söyle doktoruna.
Benim oğlum da nst çekilirken dönmüştü heheh :))

Evet bunlarda dökülmüştü hep :))
Bakalım bu sipalar bize daha neler öğretecek :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…