• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar :)
@deeploneliness vallahi canim benim ilk 3 ay hiç kilo almadım ama sonra şeker yüzünden 2 2 aldım suan toplamda 13 kilo aldım almaya devam ediyorum allahtan yavaşladı :(

Gunaydin sanirim bende 16den sonra hizli aldim. Su anda 9 kiloyla devam yola :)) Ama cok seviniyorum aldikca 47 kilonun üstünü hic görmemistim cünkü :)
Canım senle aynı kilodayiz hemen hemen ama aramızda ay farkı var. Yakışmıstir o zaman sana ;)
Günaydın kızlar :)
@deeploneliness vallahi canim benim ilk 3 ay hiç kilo almadım ama sonra şeker yüzünden 2 2 aldım suan toplamda 13 kilo aldım almaya devam ediyorum allahtan yavaşladı :KK43:
Ay yavaslamasina sevindim. Hep son aylar daha çok alınır diye duydum. Yaptığın belli bir yemek düzenin var mi?

Canım senle aynı kilodayiz hemen hemen ama aramızda ay farkı var. Yakışmıstir o zaman sana :KK66:

Ay yavaslamasina sevindim. Hep son aylar daha çok alınır diye duydum. Yaptığın belli bir yemek düzenin var mi?
Diyetisyene yönlendirdiler canim o ara durdu biraz 2 ayda 1 kilo aldım düzenli yedim hep az ama sık sık yedim ama doymuyor insan :) 2 kere gittim bıraktım sonradan Diyetisyen'i gece sut içiyorum gün ici mutlaka yoğurt yemeğe çalışıyorum gaz yapsada ekmek az yiyorum aksamlari bazen sebze bazen de et yiyorum aralarda 1 tane meyve
Önceden iki öğün yiyordum simdi 4 5 öğün kafama göre takılıyorum artık :)

Diyetisyene yönlendirdiler canim o ara durdu biraz 2 ayda 1 kilo aldım düzenli yedim hep az ama sık sık yedim ama doymuyor insan :) 2 kere gittim bıraktım sonradan Diyetisyen'i gece sut içiyorum gün ici mutlaka yoğurt yemeğe çalışıyorum gaz yapsada ekmek az yiyorum aksamlari bazen sebze bazen de et yiyorum aralarda 1 tane meyve
Önceden iki öğün yiyordum simdi 4 5 öğün kafama göre takılıyorum artık :)
Iyi yapmışsın canım. Ogunleri sıklastirma iyi fikir. Is yerinde yapabilirim bunu ;) sağolasın. .

Canım senle aynı kilodayiz hemen hemen ama aramızda ay farkı var. Yakışmıstir o zaman sana :KK66:
Görüntüde fark yok şasırtıcı ama :) Hamile pantolonu almistim ilk haftalarda üstelik dar ama hala geliyor.
Sende cok kilolu degildin canim bosveer al gitsin veririz yeter ki çatlamayalim :))

Görüntüde fark yok şasırtıcı ama :) Hamile pantolonu almistim ilk haftalarda üstelik dar ama hala geliyor.
Sende cok kilolu degildin canim bosveer al gitsin veririz yeter ki çatlamayalim :))
Ne guzel canim..Görüntüde değişiklik yoksa süper ;) Catlamayiz Inşallah. Dogumdan sonra spora yazilmayi düşünüyorum. .

A
Ne guzel canim..Görüntüde değişiklik yoksa süper :KK66: Catlamayiz Inşallah. Dogumdan sonra spora yazilmayi düşünüyorum. .
aynen canım zayıfsan sıkıntı olmaz al gitsin keyfini sür ben kiloluyum o yüzden sıkıntı o kadar yağ sürdüm fayda etmedi catladim :(
Bende sıkıntı cok şeker çıktı karpal tünel sendromu oldum şimdi de ayaklarım sisiyor :) ama olsun kızımın sağlığı yerinde ya o bana yetiyor tüm agrilarim bi oynamasıyla diniyor hayırlısıyla doğsunlar da başka bisi istemem :)

Kızlar bende 3 kilo aldım çok şükür ama bu aralar düzenim hiç yok.
Uyku düzenim olmadığı için sabah kahvaltı mı geç yapıyorum 12gibi,akşam 7de akşam yemeğı.
Bu aralıkta genelde meyve varsa arada çorba falan.başkada yok.
Gece mutlaka yatmadan saat 1gibi süt,muz,ceviz.
Korkum şuan başlıyor bu aylardan sonra kilo alınıyormuş.tipim kilo almaya çok müsait:(
Kilo alırsam kalıcı olur bende :-)

Ne guzel canim..Görüntüde değişiklik yoksa süper :KK66: Catlamayiz Inşallah. Dogumdan sonra spora yazilmayi düşünüyorum. .
Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukla bi bakmissin ki fazlaliklar gitmis :) Masallah takvimler ne guzel ilerliyor daha dün gibi senin hamile haberini almistik :)

Uyku düzenim olmadığı için sabah kahvaltı mı geç yapıyorum 12gibi,akşam 7de akşam yemeğı.
Korkum şuan başlıyor bu aylardan sonra kilo alınıyormuş.tipim kilo almaya çok müsait:KK43:
Kilo alırsam kalıcı olur bende :-)
Süt muz ceviz iste kalici kilonun eserleri :) Erken yatmaya calis erken kalk canim yazik bebek ac kaliyor sabahlari. Yada erken uyan kahvaltini yap tekrar uyu ben öyle yapiyorum. Sen iyi gelmissin 3 kiloyla masallah diyeyim sana ;)

Kilo Alman cok iyi canim ama evet cok saglikli degil diyetisyen bana demişti erken kalkıp kahvaltını erken yap diye eğer erken kalkabiliyorsan erken yap mutlaka yumurta ye ki ben hiç sevmem ama yiyorum mecbur :) bir iki saat sonra badem yada ceviz 1 tane meyve öğlen sütle keloks yada corba yoğurt 4 gibi tost veya Galeta ve peynir arada yine 1 meyve en geç 8 gibi yemek 10 gibi de sut yapabilirsen mükemmel olur :)
Doktorun dediğine göre kalsiyum cok önemliymiş mutlaka gün içinde sut ve yoğurt yiyecekmişiz heleki simdi benim son zamanlar kalsiyuma cok ihtiyacım varmış :) yapabiliyormuyum yazdıklarımı cok degil ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum :)

IMG_3179.JPG
Bu arada kızlar yavaş yavaş basladim hastane odası icin süslemelere kendim yapmaya çalışıyorum herseyini miniğimin
Lavanta kesesi yaptım birde isminin olduğu banner yaptım :)

Süt muz ceviz iste kalici kilonun eserleri :) Erken yatmaya calis erken kalk canim yazik bebek ac kaliyor sabahlari. Yada erken uyan kahvaltini yap tekrar uyu ben öyle yapiyorum. Sen iyi gelmissin 3 kiloyla masallah diyeyim sana :KK66:
Kilo Alman cok iyi canim ama evet cok saglikli degil diyetisyen bana demişti erken kalkıp kahvaltını erken yap diye eğer erken kalkabiliyorsan erken yap mutlaka yumurta ye ki ben hiç sevmem ama yiyorum mecbur :) bir iki saat sonra badem yada ceviz 1 tane meyve öğlen sütle keloks yada corba yoğurt 4 gibi tost veya Galeta ve peynir arada yine 1 meyve en geç 8 gibi yemek 10 gibi de sut yapabilirsen mükemmel olur :)
Doktorun dediğine göre kalsiyum cok önemliymiş mutlaka gün içinde sut ve yoğurt yiyecekmişiz heleki simdi benim son zamanlar kalsiyuma cok ihtiyacım varmış :) yapabiliyormuyum yazdıklarımı cok degil ama elimden geleni de yapmaya çalışıyorum :)
Bu süreçte genellikle güzel besleniyorum yani sabah yumurta,bolca peynir kaşar özellikle.
Ekmeğimi kendim yapiyorum;)
Aksam mutlaka et,tavuk,sebze,bakliyat ve balık beş günlük akşam yemeğim ana menüsü pirinci hayatımdan çıkardım sarma falan yaptigimda oda bulgurla karisik, genelde bulgur pilavı yapiyorum.balık günlerinde hariç mutlaka ayran ve yoğurt tüketiyorum.
Detaylidaki doktor nasıl besleniyorsan devam et kilosu iyi demişti:-)
Ben bide sabaha karşı kalkıyorum bir bardak süt içiyorum ablam gece yatarken ve bir ara kalktığında mutlaka süt iç demişti onların kilo aldırdığıni düşünüyorum :KK48: ablamin ikizleri oldu MasaAllah 36.haftada dogum yapti minnaklar 3 kilo dogdular.tansiyonu düzene girmedi mecbur doğum yaptı
ne bilim başlarda çok düzenliydim:(
Neyse birazdan naneli yoğurt yiyeyim :KK36:
Haklısınız yavrum aç kalmasin:anneadayı:

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür ben yani, eloş hasta grip oldu, dün gece hiç uyutmadı ama onun haricinde herşey yolunda. Türkiyeden misafirimiz var o yüzden giremedim fazla.

@Veson yok canım duraklamaya geçtik inşallah güzel haberler yakındır

E-brulim E-brulim listeye ben de girebiliyo muyuuummm :KK22:
Elbette canım, kız düzelsin ilgileneceğim. Anneciğine de geçmiş olsun ❤️
Eki Görüntüle 1961076 Bu arada kızlar yavaş yavaş basladim hastane odası icin süslemelere kendim yapmaya çalışıyorum herseyini miniğimin
Lavanta kesesi yaptım birde isminin olduğu banner yaptım :)
Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :*

Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür ben yani, eloş hasta grip oldu, dün gece hiç uyutmadı ama onun haricinde herşey yolunda. Türkiyeden misafirimiz var o yüzden giremedim fazla.

Elbette canım, kız düzelsin ilgileneceğim. Anneciğine de geçmiş olsun ❤️

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :*
Gecmis olsun canim. Tez vakitte iylessin elifcik insallah ..

Bu süreçte genellikle güzel besleniyorum yani sabah yumurta,bolca peynir kaşar özellikle.
Ekmeğimi kendim yapiyorum:KK66:
Aksam mutlaka et,tavuk,sebze,bakliyat ve balık beş günlük akşam yemeğim ana menüsü pirinci hayatımdan çıkardım sarma falan yaptigimda oda bulgurla karisik, genelde bulgur pilavı yapiyorum.balık günlerinde hariç mutlaka ayran ve yoğurt tüketiyorum.
Detaylidaki doktor nasıl besleniyorsan devam et kilosu iyi demişti:-)
Ben bide sabaha karşı kalkıyorum bir bardak süt içiyorum ablam gece yatarken ve bir ara kalktığında mutlaka süt iç demişti onların kilo aldırdığıni düşünüyorum :KK48: ablamin ikizleri oldu MasaAllah 36.haftada dogum yapti minnaklar 3 kilo dogdular.tansiyonu düzene girmedi mecbur doğum yaptı
ne bilim başlarda çok düzenliydim:KK43:
Neyse birazdan naneli yoğurt yiyeyim :KK36:
Haklısınız yavrum aç kalmasin:anneadayı:
Tatlım baya iyi beslenmen:) devam et bencede :)) hem kilo alımında iyi maasallah insallah hep böyle devam eder:)

Tatlım baya iyi beslenmen:) devam et bencede :)) hem kilo alımında iyi maasallah insallah hep böyle devam eder:)
Yaa işte sabahları geç yiyorum yavrum aç kalıyor bide sabahla akşam arası bi kere yiyorum meyve yada corba...
Bazen suçluyorum kendimi ama :(
Haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek doktor.
bu arada şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor..

Back