• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Yaa işte sabahları geç yiyorum yavrum aç kalıyor bide sabahla akşam arası bi kere yiyorum meyve yada corba...
Bazen suçluyorum kendimi ama :KK43:
Haftaya kendi doktoruma gidecem bakalım ne diyecek doktor.
bu arada şeker yüklemesi kaçıncı haftada yapılıyor..
Bebek iyiyse sıkıntı olmaz herhalde canim sabahları kalktıktan en geç yarım saat sonra yemeğe çalış cok aç bırakma :)
Yanlış hatırlamıyorsam 23-24 haftalarda olması lazım :)

Bebek iyiyse sıkıntı olmaz herhalde canim sabahları kalktıktan en geç yarım saat sonra yemeğe çalış cok aç bırakma :)
Yanlış hatırlamıyorsam 23-24 haftalarda olması lazım :)
İnşAllah yaa Alpinin dediği gibi sabah uyandığımda yerim yatarim..
O zaman bu aralar yaptırırım bakalım insaAllah kötü çıkmaz.

İnşAllah yaa Alpinin dediği gibi sabah uyandığımda yerim yatarim..
O zaman bu aralar yaptırırım bakalım insaAllah kötü çıkmaz.
Çıkmaz cikmaz merak etme olsa belli eder kendini şeker yüklemesi yaptırmak istemezsen tokluk kan şekeri ve açlık kan şekerine bakılınca da anlaşılıyormuş kuzenime öyle yaptılar o da zayıf birşey çıkmadı Allah'a şükür 3 kilo aldı o da

vesselam_ vesselam_ canim benim bi daha ki kontrolumde seker yuklemesi yapilacak 24.haftaya denk geliyor. Tabi ben cumartesi aldim randevuyu nerdeyse 25.hafta olacak :)

A

aynen canım zayıfsan sıkıntı olmaz al gitsin keyfini sür ben kiloluyum o yüzden sıkıntı o kadar yağ sürdüm fayda etmedi catladim :KK43:
Bende sıkıntı cok şeker çıktı karpal tünel sendromu oldum şimdi de ayaklarım sisiyor :) ama olsun kızımın sağlığı yerinde ya o bana yetiyor tüm agrilarim bi oynamasıyla diniyor hayırlısıyla doğsunlar da başka bisi istemem :)
Canım geçmiş olsun. Elbet bu süreç kolay gecsin istiyor insan ama her ay bir sey çıkıyor gercekten. Sağlıklı olmaları en büyük tesellimiz..

Kızlar bende 3 kilo aldım çok şükür ama bu aralar düzenim hiç yok.
Uyku düzenim olmadığı için sabah kahvaltı mı geç yapıyorum 12gibi,akşam 7de akşam yemeğı.
Bu aralıkta genelde meyve varsa arada çorba falan.başkada yok.
Gece mutlaka yatmadan saat 1gibi süt,muz,ceviz.
Korkum şuan başlıyor bu aylardan sonra kilo alınıyormuş.tipim kilo almaya çok müsait:KK43:
Kilo alırsam kalıcı olur bende :-)
Canım gayet iyi gidiyorsun 3 kilo. Bundan sonra her ay iki kilo alsan bile normal bir kilo alımı ile tamamlayacaksin. Ama tabi gonlundeki neyse Rabbim onu nasip etsin Ins.
Dogumdan sonra uykusuzluk yorgunlukla bi bakmissin ki fazlaliklar gitmis :) Masallah takvimler ne guzel ilerliyor daha dün gibi senin hamile haberini almistik :)
Evet canim neredeyse detaylı usg zamanimiz geldi sayılır zaman çabuk geciyor ;) Keske pesimden birileri de gelse ne iyi olur...

Eki Görüntüle 1961076 Bu arada kızlar yavaş yavaş basladim hastane odası icin süslemelere kendim yapmaya çalışıyorum herseyini miniğimin
Lavanta kesesi yaptım birde isminin olduğu banner yaptım :)
Maşallah canım el becerin var ;) Çok tatlı olmuşlar. .
Merhaba kızlar nasılsınız?
Biz iyiyiz şükür ben yani, eloş hasta grip oldu, dün gece hiç uyutmadı ama onun haricinde herşey yolunda. Türkiyeden misafirimiz var o yüzden giremedim fazla.

Elbette canım, kız düzelsin ilgileneceğim. Anneciğine de geçmiş olsun ❤️

Çok güzel olmuş canım ellerine sağlık :*

Canım iyi olmana sevindim. Sen iyi ol ki kızın da iyi olsun. O da bir an önce iyileşir ins. ;)

Çıkmaz cikmaz merak etme olsa belli eder kendini şeker yüklemesi yaptırmak istemezsen tokluk kan şekeri ve açlık kan şekerine bakılınca da anlaşılıyormuş kuzenime öyle yaptılar o da zayıf birşey çıkmadı Allah'a şükür 3 kilo aldı o da
Aile hekimliğinde yapılan açlık şekerim iyi çıkmıştı bakalım yaptıracam ben canım ailede şeker var çünkü..
İnsaAllah yüksek çıkmaz.

Aile hekimliğinde yapılan açlık şekerim iyi çıkmıştı bakalım yaptıracam ben canım ailede şeker var çünkü..
İnsaAllah yüksek çıkmaz.
Hiç merak etme canim çıksa bile beyaz ekmek pirinç tatlı zaten yemiyorsun beslenmen gayet iyi Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz diyet yaparsın en kötü ihtimal:) ama gerek kalmaz insallah

Canım geçmiş olsun. Elbet bu süreç kolay gecsin istiyor insan ama her ay bir sey çıkıyor gercekten. Sağlıklı olmaları en büyük tesellimiz..

Canım gayet iyi gidiyorsun 3 kilo. Bundan sonra her ay iki kilo alsan bile normal bir kilo alımı ile tamamlayacaksin. Ama tabi gonlundeki neyse Rabbim onu nasip etsin Ins.

Evet canim neredeyse detaylı usg zamanimiz geldi sayılır zaman çabuk geciyor :KK66: Keske pesimden birileri de gelse ne iyi olur...

Maşallah canım el becerin var :KK66: Çok tatlı olmuşlar. .

Canım iyi olmana sevindim. Sen iyi ol ki kızın da iyi olsun. O da bir an önce iyileşir ins. :KK66:
Tesekkurler canim benim aslında yeğenimde kapı süsüne kadar herşeyi magnetlerini hep ben yapmıştım ama kendime gelince durdum nedense :)

Günaydın herkese:KK200:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 nasılsın canım bu hafta doktora gidecektin prensesimiz nasillarmis:KK66::KK36:
Cnm bnm ilgin için çok saol, gittik teyzesi çöl şükür herşey yolunda bize baktı gülümsedi sonra uyumaya devam etti kuzum ❤ bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi resmen ağırlaştım...bir anda karnım şişti dr normal dedi ama İnan artık tlfonda konuşurken nefesim kesiliyor...
bende son eksiklerini alıyorum kızımın... bnm logusa gecelik-pijama takımım kaldı bide işte o dağıtılacak hediyelikler fln ;) Rabbim herkese yaşatsın her ay ayrı bir düzenmiş kolay değilmiş ama bin şükür bu günleride gördük...
Sen nasılsın kuzum maşallah kilon çok iyi ;)

gzm43 gzm43 cnm Rabbim annene şifa versin,inşallah bu süreci en kolay şekilde atlatır...bnm annemde aldırdı,biraz destek olmak gerekiyor işte ama eminim saglıgına biran önce tekrar kavuşacak.şimdiden çok geçmiş olsun❤

Evet canim neredeyse detaylı usg zamanimiz geldi sayılır zaman çabuk geciyor :KK66: Keske pesimden birileri de gelse ne iyi olur...

Maşallah canım el becerin var :KK66: Çok tatlı olmuşlar. .

Canım iyi olmana sevindim. Sen iyi ol ki kızın da iyi olsun. O da bir an önce iyileşir ins. :KK66:
Sağol gülüm iyileşir inşallah. Sen nasılsın? Çalışıyormusun?

Sağol gülüm iyileşir inşallah. Sen nasılsın? Çalışıyormusun?
Inşallah canım. Iyiyim sağolasın. Nasip olursa 37.haftaya kadar çalışacağım. Doğum iznini bebek dogduktan sonra kullanmak istiyorum..

Hiç merak etme canim çıksa bile beyaz ekmek pirinç tatlı zaten yemiyorsun beslenmen gayet iyi Allah'ın izniyle hiç birşey olmaz diyet yaparsın en kötü ihtimal:) ama gerek kalmaz insallah
Arada yiyorum tatlı çikolata canım...
Nyse bakalım ne çıkacak.
Nasıl magnetler yaptın bizimlede paylaşırsan sevinirim fikir olur

Cnm bnm ilgin için çok saol, gittik teyzesi çöl şükür herşey yolunda bize baktı gülümsedi sonra uyumaya devam etti kuzum ❤ bu aralar çok yorgun hissediyorum kendimi resmen ağırlaştım...bir anda karnım şişti dr normal dedi ama İnan artık tlfonda konuşurken nefesim kesiliyor...
bende son eksiklerini alıyorum kızımın... bnm logusa gecelik-pijama takımım kaldı bide işte o dağıtılacak hediyelikler fln :KK66: Rabbim herkese yaşatsın her ay ayrı bir düzenmiş kolay değilmiş ama bin şükür bu günleride gördük...
Sen nasılsın kuzum maşallah kilon çok iyi :KK66:
Oy yerim ben o fındığı masaAllah gülüşüne..
Bizde iyiyiz çok şükür işte bende haftaya gidecem insaAllah..
Minik adami hissetmek rahatlatıyor o yüzden mutluyum.Rabbim isteyen herkese nasip etsin insaAllah..
Sen hediyelik kapı susu magnet nasıl bişey planliyorsun

IMG_3211.jpg
IMG_3210.jpg
Arada yiyorum tatlı çikolata canım...
Nyse bakalım ne çıkacak.
Nasıl magnetler yaptın bizimlede paylaşırsan sevinirim fikir olur
Arada Yemen'de birşey olmaz canim merak etme :)
Bunları yaklaşık 4 sene önce yapmıştım

Back