Amin canım inşallahh.Allah razı olsunCanım çok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun çıkmadan geçer. İçinizi ferah tutun Allah beterinden korusun
geçmiş olsun canım..ALLAH ŞİFA VERSİN...Amin canım inşallahh.Allah razı olsun
BU ARA HERYER SÖNÜK..İNŞALLAH ŞENLENİR ŞEKERİM...1 Aralık'tan beri hamiş haberi mi yok yoksa listeye mi girilmiyor.ara ara girip bakıyorum hep liste aynı.uzun zamandır topikte hamiş haberi yok sanırım
Nasil heyacan yaptim yahu senin topige yazdigini görünce walla moralim bozuldu yazıyı okuyunca1 Aralık'tan beri hamiş haberi mi yok yoksa listeye mi girilmiyor.ara ara girip bakıyorum hep liste aynı.uzun zamandır topikte hamiş haberi yok sanırım
Sağol leyla abla inşallah seninde tedaviye başlamadan bu ay kendiliğinden gelir sıkmamaya çalış kendinigeçmiş olsun canım..ALLAH ŞİFA VERSİN...
amin canım hayırlısı...valla sıkmıyorum ama biraz stres var tabi..olsun istiyorum artık çok yoruldum gerçekten canım ya..duanı eksik etme gülüm...Sağol leyla abla inşallah seninde tedaviye başlamadan bu ay kendiliğinden gelir sıkmamaya çalış kendini
Ay cnm benim yaNasil heyacan yaptim yahu senin topige yazdigini görünce walla moralim bozuldu yazıyı okuyuncaVeson hamile müjde veriyor sandim
bilmiyorum ki canım..kendi adıma tamamen belirsizlik yani...İnşallah cnm bir durgunluk çöktü yine fırtına öncesi sessizlik mi dersiniz:)
Hayırlısı olsun cnm ya elden birşey gelmiyor elimizden geleni yapıyoruz sonuçtabilmiyorum ki canım..kendi adıma tamamen belirsizlik yani...
nir ara ben indim ama inmemle çıkmam bir oldu.:))
bende aynen...epey keyfini sürdüm ama sonu kötü bitti canım ya...neyse eski defterleri açıp üzülmeyelim yine..inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin..kuzularımıza kardeş gelsin inşallah...sen bu ay hiç yorum yapmadın bana..gözümden kaçmadı yani...:))Hayırlısı olsun cnm ya elden birşey gelmiyor elimizden geleni yapıyoruz sonuçta
nir ara ben indim ama inmemle çıkmam bir oldu.:))
Ben sana yorum Yapmıyorum yapmaya çekiniyorum '' ÇOğu arkadaş gibi'' senin tabloya yorum için cesaret gerekbende aynen...epey keyfini sürdüm ama sonu kötü bitti canım ya...neyse eski defterleri açıp üzülmeyelim yine..inşallah Rabbim hayırlısıyla sağlıklısını nasip etsin..kuzularımıza kardeş gelsin inşallah...sen bu ay hiç yorum yapmadın bana..gözümden kaçmadı yani...:))
Amin canım inşallah bu sefer şeytanın bacağını kırarız...Ben sana yorum Yapmıyorum yapmaya çekiniyorum '' ÇOğu arkadaş gibi'' senin tabloya yorum için cesaret gerekadetin 33 ünü bekliyorum.hep diyorsun ya yumurta ne zaman çatlarsa çatlasın adet günüm değişmiyor.lüteal fazın hep çok uzun tablo şimdilik güzel gidiyor sonu yeşillensin inşallah
Çok sukur canim iyiyiz sizlere duaciyiz insallah o catlayan yumurta bebege dönüssün amin :) Heyecanim boşa çıkmasin kisa zamanda guzel haberlerle gelAy cnm benim yainşallah o günler de gelir ya beklemedeyim yumurtayı yeni çatlattım:) sen nasılsın bebiş nasıl?maşallah yarıladın:))
Gunaydin sanirim bende 16den sonra hizli aldim. Su anda 9 kiloyla devam yola :)) Ama cok seviniyorum aldikca 47 kilonun üstünü hic görmemistim cünkü :)Günaydın hanımlar. .Kilolar ne alemde ben 14 ten sonra almaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?