Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Canimmmm . Cok iyiyim cok şükür. Sen nasılsın cnm oglusun nasil ayrintili nasıl geçti? Defne suktanla ugrasmacayla geciyor gunler .bjiraz rahatsız gibi aksam hast goturecegim canim
Bende iyiyim canım ayrıntılımiz iyi geçti herşey yolunda çok şükür kocaman olmuş oğlan çok güzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insaAllah.
Ah şu bebekler hasta olmasa çok üzülüyorum o hallerini görünce inşaAllah kötü bişey yoktur prensesin.bir öncede iyileşsin insaAllah.
Tatlım ya sen konvers yataktan memnun musun daha yatıyor mu prenses.nerden almıştın acaba

Akıllı bidik:) maasallah defne bebeğe
bu arada canim adı kesinleşti eşimin içine de sindi defne kesin karar:) her akşam defne ile ilgili birşeyler okuyor :)
Allah'ıma şükürler olsun bu hafta gördük miniği bu sefer babaya naz yapmadi gösterdi kendini doktor kilosu iyi dedi bakalım hayırlısıyla gelsin artık minigim:)
Bu hafta beşiğini dolabını ve sifonyerini aldık cok az eksiği kaldı birde kendi kişisel eşyalarım kaldı :)
Bu aralar hastane süsleri ile uğraşıyorum bakalım kafam biraz karışık insallah güzel seyler yapabilirim :)

Cnm gunlerdir yenibhordim siteye heralde digurmussundur cnm gesmisi okuyamadim 200 kusur msj olumca pek mumkun degil :) insallah hersey yolundadir
20 şubatta Doğum yaptım canım şükür herşey yolunda:) doğdu ela kızım,Rabbim herkese nasip etsin,bizlere bağışlasın yavrularımızı

Annelik nasilmis :) Bizede ip ucu ver biraz
Allahın izniyle sizde yaşayacaksınız canım:) bütün duyguları barındıran farklı birşey. Yalnız ben normalde de biraz duygusal olduğum için biraz zorlanıyırum. Elaya bakıyorum ağlıyor susturamayınca bende ağlıyorum:)
Çok çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah

Heheh bende normalde hem cok duygusal hemde sulu gözüm ama bu 5 ayda toplasan iki kere agladim oda igneyi yaparken :) Benim duygularimi degistirdi bu hamilelik :) Rabbim herkese nasip etsin Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin zaman hizli geciyo her anini degerlendir öp kokla kizini

Amin canım Inşallah biz de o duyguları yasariz..

Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl?
İyiyiZipir bizde çok şükür herşey yolunda Hamd olsun detaylım iyi geçti.
İnsaAllah bundan sonraki süreçte iyi gider.
Merak ettim seni bu leylos ne yapıyor diye.
Beklemede misin hamiş misin ?
Hadi güzel şeyler söyle bizlere abla

çok sevindim canım..sağlıkla kucakla inşallah...biliyorsun geçen ay korunuyordum doktorumun isteğiyle. bu ay akışına bırak sen çalışmanı yap oldu oldu olmadı ise tedaviye başlarız dedi..bu ay çalışmaları yaptık beklemediyiz..hayırlısı canım..inşallah güzel haber vermek nasip olur..ilgine teşekkür ederim kuzum...

Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum

Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatir Inşallah. Ameliyatı da iyi geçer. Acil şifalar diliyorum. .

Ha
Hakkında hayırlısı olsun abla güzel haberlerle topigimızı senlendirirsin insaAllah

Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adıyla şifasını versin inşaAllah.
Dualarımızda ameliyatıda iyi geçer insaAllah.
Bizi haber et ?

Rabbim sifa versin canim korkma zor bir ameliyat degil. Dualarim annenle insallah iyi gecer .

Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun çıkmadan geçer. İçinizi ferah tutun Allah beterinden korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…