Bende iyiyim canım ayrıntılımiz iyi geçti herşey yolunda çok şükür kocaman olmuş oğlan çok güzeldi Rabbim isteyen herkese nasip etsin tez vakitte insaAllah.Canimmmm . Cok iyiyim cok şükür. Sen nasılsın cnm oglusun nasil ayrintili nasıl geçti? Defne suktanla ugrasmacayla geciyor gunler .bjiraz rahatsız gibi aksam hast goturecegim canim
Akıllı bidik:) maasallah defne bebeğeSlm cnm kbkma ben daha yeni girdimm siteye.defneler sisko oluyo galiba benim kizimda 2 hafta buyuk gorunuyordu :) . Saglicakla gelsin canimmm. Oynar insallah simdi olmasa bile akillari erince oynarlar. Hadi kizim uyut bebegini diyorum eee eee eee diyor:) :)
20 şubatta Doğum yaptım canım şükür herşey yolunda:) doğdu ela kızım,Rabbim herkese nasip etsin,bizlere bağışlasın yavrularımızıCnm gunlerdir yenibhordim siteye heralde digurmussundur cnm gesmisi okuyamadim 200 kusur msj olumca pek mumkun degil :) insallah hersey yolundadir
Annelik nasilmis :) Bizede ip ucu ver biraz20 şubatta Doğum yaptım canım şükür herşey yolunda:) doğdu ela kızım,Rabbim herkese nasip etsin,bizlere bağışlasın yavrularımızı
Allahın izniyle sizde yaşayacaksınız canım:) bütün duyguları barındıran farklı birşey. Yalnız ben normalde de biraz duygusal olduğum için biraz zorlanıyırum. Elaya bakıyorum ağlıyor susturamayınca bende ağlıyorum:)Annelik nasilmis :) Bizede ip ucu ver biraz
Heheh bende normalde hem cok duygusal hemde sulu gözüm ama bu 5 ayda toplasan iki kere agladim oda igneyi yaparken :) Benim duygularimi degistirdi bu hamilelik :) Rabbim herkese nasip etsin Bizlerede saglikla kucagimiza almayi nasip etsin zaman hizli geciyo her anini degerlendir öp kokla kiziniAllahın izniyle sizde yaşayacaksınız canım:) bütün duyguları barındıran farklı birşey. Yalnız ben normalde de biraz duygusal olduğum için biraz zorlanıyırum. Elaya bakıyorum ağlıyor susturamayınca bende ağlıyorum:)
Çok çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Amin canım Inşallah biz de o duyguları yasariz..Allahın izniyle sizde yaşayacaksınız canım:) bütün duyguları barındıran farklı birşey. Yalnız ben normalde de biraz duygusal olduğum için biraz zorlanıyırum. Elaya bakıyorum ağlıyor susturamayınca bende ağlıyorum:)
Çok çok güzel duygular Rabbim isteyen herkese yaşatsın inşallah
Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl?LeYLa_21 abla nasılsın iyi misin ?
İyiyiZipir bizde çok şükür herşey yolunda Hamd olsun detaylım iyi geçti.Sağol canım iyiyim çok şükür. Sen nasılsın bebiş nasıl?
çok sevindim canım..sağlıkla kucakla inşallah...biliyorsun geçen ay korunuyordum doktorumun isteğiyle. bu ay akışına bırak sen çalışmanı yap oldu oldu olmadı ise tedaviye başlarız dedi..bu ay çalışmaları yaptık beklemediyiz..hayırlısı canım..inşallah güzel haber vermek nasip olur..ilgine teşekkür ederim kuzum...İyiyiZipir bizde çok şükür herşey yolunda Hamd olsun detaylım iyi geçti.
İnsaAllah bundan sonraki süreçte iyi gider.
Merak ettim seni bu leylos ne yapıyor diye.
Beklemede misin hamiş misin ?
Hadi güzel şeyler söyle bizlere abla
Canım çok geçmiş olsun. Sağlıkla atlatir Inşallah. Ameliyatı da iyi geçer. Acil şifalar diliyorum. .Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
Hakkında hayırlısı olsun abla güzel haberlerle topigimızı senlendirirsin insaAllahçok sevindim canım..sağlıkla kucakla inşallah...biliyorsun geçen ay korunuyordum doktorumun isteğiyle. bu ay akışına bırak sen çalışmanı yap oldu oldu olmadı ise tedaviye başlarız dedi..bu ay çalışmaları yaptık beklemediyiz..hayırlısı canım..inşallah güzel haber vermek nasip olur..ilgine teşekkür ederim kuzum...
AMİN GÜLÜM İNŞALLAH...ALLAH RAZI OLSUN CANIM BENİM...Ha
Hakkında hayırlısı olsun abla güzel haberlerle topigimızı senlendirirsin insaAllah
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adıyla şifasını versin inşaAllah.Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
Rabbim sifa versin canim korkma zor bir ameliyat degil. Dualarim annenle insallah iyi gecer .Günaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
Çok geçmiş olsun canım Rabbim Şafi adıyla şifasını versin inşaAllah.
Dualarımızda ameliyatıda iyi geçer insaAllah.
Bizi haber et ?
Rabbim sifa versin canim korkma zor bir ameliyat degil. Dualarim annenle insallah iyi gecer .
Canım çok geçmiş olsun inşallah hiç bi sorun çıkmadan geçer. İçinizi ferah tutun Allah beterinden korusunGünaydın kızlar.Yarın annem ameliyat olcak rahmini aldırmak zorunda kaldı dua edin olur mu başımızdan ameliyat hiç geçmediğinden çok tedirgin oluyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?