İyiyim canım çok şükür ne yapalım pazar buralar sessiz,çevre sessiz,yollar sessiz hiç sevmiyorum hafta sonunu
havalar güzelleşse bahar gelsede çocukların dışarıdaki oynama seslerini duysak.ne oyunlar oynardık
Mahalle kültürünü hatirlitiyor azda olsa..
Vay bee diyorum biz ne güzel çocukluk yasamisiz mahallemizdehalada yaşıyor yeni nesil bizim oralarda eski tattan biraz uzaklaşmış olunsada
İyiyim canım geçen alıntı yapmadım yazmadan çıkmak zorunda kaldım. Çok sevindim adına dr çok iyi ve pozitif konuşmuş .Enyam nasılsınİyi akşamlar hanımlar
nasılsınız?
İyiyim canım geçen alıntı yapmadım yazmadan çıkmak zorunda kaldım. Çok sevindim adına dr çok iyi ve pozitif konuşmuş .Enyam nasılsın
İnşallah böyle sevindirici bir şekilde bebişinde gelsin gülüm.İyiyim canım iş güç bitti, bir uğrayım dedim,
sen nasılsın..
Evet ameliyat fikrinin uzaklaşması
beni sevindirdi.
=)
İnşallah böyle sevindirici bir şekilde bebişinde gelsin gülüm.
Şu 2 ay geçsin kullanacam kuzum.günde kaç defa kullanıyorsunİnşallah canım benim.
Sen napıyosun
folic combi kullan canım
çok iyi geliyoo
Şu 2 ay geçsin kullanacam kuzum.günde kaç defa kullanıyorsun
Slm cnm kbkma ben daha yeni girdimm siteyeHala inanamıyorum canim ya gerçekten değişik bir duyguymuş mini minnacık seyler :) sürekli bakıyorum sanıyorum delirdim :)
Bakalım hem kendi ördüklerim hemde bir tane uyku arkadaşı aldım ama oynar mi yoksa o da dişini mi kasır bilmiyorum:)
Gercekten az kaldı doktor 2 haftada bir çağırmaya başladı Allah'a şükür herşey yolunda sadece biraz sisko:)
İsim olarak bana kalsa direk defne ama eşim cok ağırdan alıyor neymiş ne acelesi var :)
Cnm gunlerdir yenibhordim siteye heralde digurmussundur cnm gesmisi okuyamadim 200 kusur msj olumca pek mumkun degil :) insallah hersey yolundadirSelam canım amin sağolasın,maalesef hala yapamadım,herşeyi deniyorum bakalım çok az vaktim kaldı. Hayırlısı neyse o olur inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin
Canimmmm . Cok iyiyim cok şükür. Sen nasılsın cnm oglusun nasil ayrintili nasıl geçti? Defne suktanla ugrasmacayla geciyor gunler .bjiraz rahatsız gibi aksam hast goturecegim canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?