Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

amin inşallah canım sağolasın isteyen herkesle birlikte bizlerede nasip olsun

Oy Maşallah onaDarısı başımıza ve bekleyen tüm kardeslerimize Inşallah. Sağlıklı sihhatle dünyaya gelsin, büyüsün paşa

Canim benim sevindim iyi olmaniza..
Dualarin icin de cok sagol Rabbim bin kez razi olsun kabul etsin dualarimizi kuzucum..

-Lisaaa- canım oldu mu pasa sünnetini amanın küçük erkekimiz masaAllah sorunsuz geçer insaAllah ağrısı sızısı olmaz kıyamam ben onlara oy oy..

İyi akşamlar kızlar:)
Bugün Eminönü'ne gittik annemlerle havuzlu hana baya iyi fiyatları her keseye uygun bence ben az çok bisiler aldım geri kalan eksiklerimi de avm den almayı düşünüyorum

İyi akşamlar kızlar:)
Bugün Eminönü'ne gittik annemlerle havuzlu hana baya iyi fiyatları her keseye uygun bence ben az çok bisiler aldım geri kalan eksiklerimi de avm den almayı düşünüyorum
Memnun kaldın yani canım bakalım bende gidebilsem keşke biraz daha zaman geçsin gideriz insaAllah

Memnun kaldın yani canım bakalım bende gidebilsem keşke biraz daha zaman geçsin gideriz insaAllah
Ben mennun kaldım canim ama hem haftaici hemde erken gitmek lazım yine kalabalıktı anlayacağın. Birde yanında iki kişi olursa iyi olur :) ben iyi ki annemle kayınvalidem gelmiş diyorum:) biraz yorulduk ama değdi sende cok ağırlaşmadan git istersen zorlanma ben biraz yoruldum. Birtek havluları oradan almadım pahalı geldi onları avm den alırım dedim

vesselam_ E-brulim Saye- TaeYang four dahlia Kartanesi_26 -Lisaaa- @Saadetim33 u-mutlu lale gzm43 Ebush_354 umutLatahzen _Verda_ @deeploneliness Al_pi Semra24 canlar kusurabakmayın tek tek alıntılayamadım,hepinize güzel dilekleriniz için çok çok teşekkür ederim. Rabbim hamile olanlarınıza elinize almayı nasip etsin,olmayanlarada versin.
Elinden telefon düşürmeyen ben şimdi
Telefonu elime aldığım gibi bırakıyorum.:) Günlerim çok yoğun geçiyor gelen gidenler,bebek,gelip öğüt verenler saçmalayanlar falan filan:) ama bunların arasında sanırım en güzeli elayla göz göze bakışmamız. Ameliyat masasında o benim karnımdanmı çıktı diyip ağladım susturamadılar. Rabbim herkese nasip etsin inşallah çok dua ettim size ve isteyen herkese. Hepinizi öpüyorum kocaman güzel haberlerle görüşürüz inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…