Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar,hayırlı cumalar herkese❤
_Verda_ cnm çok geçmiş olsun, bak bende Prof gittim acık ameliyat oldum sezeryan 2 ay ilişki yasaktı,2 ay sonra gebe kalmıştım...önce olmam dedim çünkü diğer dr lar miyom engel değil demişti korkmuştum ameliyat fikrinden..şimdi diyorum ki iyi ki ama iyi ki olmuşum... 2 miyom dediler 6 miyom aldılar ı küçüçük rahimden... bnm drumda demişti bazen açmadan görünmez yada laparoskopi ile degmememiz gereken yerlere temas edebiliriz...riskleri daha ağır olabilir demişti.. hiç korkma İnan 1 hafta sonra hiç bişeyin kalmıyor... hem neleri atlattık eğer en garanti yöntem acık ameliyat ise bence topla cesaretini ol Cnm❤ Rabbim şifa versin sana

Al_pi sabah sabah ağlattın kıs, bende kızımı her gördüğümde hala inanamıyorum mucizenin ta kendisi onlar... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin... hep gündemim o oldu gerçekten Allah her isteyene versin yaşatsın bu duyguları...
Semra24 iyi dayanmışsın kıııııs, bende tam tersi herşeyi hazır olsun aman eksik kalmasın telaşındayım... beşik,şifonyer aldım dolabım vardı... kısmetse haftaya kıyafetlerini yerleştireceğiz annemle acayip heyecanlıyım... bnm şansım yigenimden çok eşya geliyor masa sandalyesi bile ondan geldi...bencede yavaştan al Cnm... gecen telsiz baktık fiyatlar mağazalarda ucmuş nette hep daha uygun... babamız bizimde ağırdan alıyor ama ben hergün bebe magzası gezebilirim ❤

Günaydin Cuma gelmis ne çabuk geldi gecen hafta bugun evim gelmisti :)
Kartanesi_26 inanki o kadar derin duygular hissediyorum ki Rabbimin mucizesi ya 375 gram bir minnacik bebek ama butün uzuvlari tam kalbi nasil atiyordu yok böyle birsey .. Dualarla bekledik sabrettik rabbim nasip etti bu mübarek cuma günü rabbim dualarimizi boş çevirmesin u-mutlu lale _Verda_ kizlar insallah işleriniz rast gider sizlerde bize güzel haberler verirsiniz en yakin zamanda ..
Tabi diger arkadaslarimizda insallah .. derandiren de elasina kavussun hayirlisiyla amin..

Zor tuttum kendimi İnan ki :) bende sürekli geziyorum internetten araştırıyorum ama henüz almadık önünüzdeki hafta Eminönü Bakırköy gezmelere çıkıcam :) yavaştan ağırlaşmaya başladığımı hissediyorum :)
Ya bende yeğenimin eşyaları bana gelecek diye rahat davrandım ama 2 aylık oldu hala Yenidoğanlari giyiniyor daha ne kadar giyinir bilmediğimizden almamız şart oldu:)
Bu arada benim kontroller 2hqftaya düştü :) iki haftada bir görüyorum kızımı ama yüzünü her seferinde saklıyor şıpa:)

Herkese hayırlı cumalar kızlar

Inşallah canım. Bu ay senden ve isteyen tüm kardeşlerimizden de hamilelik haberi alalım Hepimizin çabaları karşılık bulsun, buralar tekrar şenlensin inş.
Amin canım inşallah sağol güzel dileklerin için.. Allah herkesin gönlüne göre nasip etsin
orada aşılama fiyatları ne kadar canım?
rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inş..
560 aşılama 100 sperm yıkama ve ilaç ücreti canım ilaca rapor çıkartıyosun onlarıda uyguna alıyosun 1000 tl yi bulmuyo bizim sanırım baya uygun yani..

Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah,müjdeli haberler vermek nasip olsun
Amin canım aminnn sende hayırlısıyla kızını kucağına al artık inşallahhh
Canım adım gibi umutluyum şuanda inşallah vesile olur bu aşılama. Herşey Allah'tan nasipse zaten olacak biz elimizden geleni yapıyoruz.. inşallah senin içine doğan gibi olur herşey çok zor gerçekten sabah 8 de dr a çağırdılar karanlıktı daha yola çıktığımda dedim ki kimileri sıcak yatağında çocuk yapıyo anlamadan bizde hastane köşelerinde koşturuyoruz ama isyan etmiyorum imtihan inşallah atlatcaz hayırlısıyla..
Amin canım inşallah sizlere de hayırlısıyla kucağınıza almak nasip olsun bebeklerinizi

İnşallah canım benim.Benim tutmadı ama inşallah senin yüzün güler güzel haberlerle gel haberdar et bizi

Canım Allah yardımcın olsun inşallah doğru bi kararla güzel sonuçlar alırsın bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum.Dualarımdasın

Canım Allah yardımcın olsun inşallah doğru bi kararla güzel sonuçlar alırsın bilgim olmadığı için bişey diyemiyorum.Dualarımdasın

Cümlemizden Allah razı olsun canım..
rabbim imtihan ediyo,
hayatımda hiç duymadığım şeyleri duydum
rahim filmi çektirmeyenler varsa aramızda
geciktirmeden çektirsin

u-mutlu lale canım hadi bakalım insaAllah güzel haberler verirsin bizlere nasıl yumurta durumların herşey yolunda insaAllah

_Verda_ tatlim ben o kadar çok dua ediyorum ki hayırlı doktorlarla karşılaşalım diye.. umarım sende öyle doktorlarla karşılaşir derdine derman olur..şuan herşeyi tedavisi var Hamd olsun..
Hakkında hayırlısı insaAllah. Duamdasin.

Al_pi canım yaa çok sevindim çok hemde herşeyin yolunda olmasına bakalım bizim minik nasıl bende çarşamba gidecem nasipse bir gün önce aşım var sıkıntı olmaz insaAllah..

Rabbim isteyen herkese bu duyguları tattirsin tez vakitte hayırlı evlat nasip etsin insaAllah..
Aminnnnn....

Birsey olmaz canim. Ben daha aşıyı yaptiramadim :) Kayit icin gittim kan istedi sabah gel dedi aşıyıda yapariz dedi pazartesine artik Insallah sende hayirlisiyla atlatirsin canim ..

Kızlar 4 üzlerin annesini etiketlemedim,satust degilmiy di? Uzun zmndır oda hiç gitmedi topiğe,hbr alan var mı acaba? Bebişleri merak ettim,herşey yolundadır inşallah❤
Canim Allah razı olsun merak etmissin merak eden biri çıktı şükür:)))
Iyiyiz biz 1 yasina girecekler.insallah 2 martta az kaldi hepsi emekliyor biri yurumek üzere.. enfeksiyon olup birbirlerine bulaştiriyorlar tek sıkıntımız bu ateş olayi. Onun disinda iyyiz cnm
Herkes bebek telasesinde masallah cok guzel duygular bunlar rabbim aratmasin kimseye.. sağ salim kucaginiza alin insallah.

Sen nasılsın cnm her sey yolundadir insallah

4üzlerin anasi walla aklimdasin ama adini bulamadim etiketlemek icin kimseyede sormadim yazsam da okumaz etiket olmadigi icin dedim :) yoksa Ebush_354 umutLatahzen @hsevda sizleride merak ediyorum ama merak edince kızıyorlar bir daha buralar sesiz demeyin diye bende kimseyi etiketleyemiyorum :)
Masallah miniklerine kocaman oldular bak ya ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…