Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Hala inanamıyorum canim ya gerçekten değişik bir duyguymuş mini minnacık seyler :) sürekli bakıyorum sanıyorum delirdim :)
Bakalım hem kendi ördüklerim hemde bir tane uyku arkadaşı aldım ama oynar mi yoksa o da dişini mi kasır bilmiyorum:)
Gercekten az kaldı doktor 2 haftada bir çağırmaya başladı Allah'a şükür herşey yolunda sadece biraz sisko:)
İsim olarak bana kalsa direk defne ama eşim cok ağırdan alıyor neymiş ne acelesi var :)

Slm cnm naptin doğum oldumu . Rabbim yardimcin olsun .egzersiz yap egil kalk egil kalk tabi hala gelmediyse yavrus
Selam canım amin sağolasın,maalesef hala yapamadım,herşeyi deniyorum bakalım çok az vaktim kaldı. Hayırlısı neyse o olur inşallah. Dualarınızı eksik etmeyin

Günaydın kızlar mutlu haftalar
u-mutlu lale nerelerde en son bıraktığımda aşılama araştırıyodu

günaydın canım
aynen lalecim bir haber ver..
inşallah iyisindir. . .

Kızlar ilginiz için sağolun.. bezmialemde aşılama tedavisine başladık biz. Hergün karından iğne yapıyorum kendime ptesi başladık cuma yani yarın kontrole gidiyorum inşallah Allah tüm isteyenlere de bana da nasip eder kimsenin emekleri boşa çıkmaz..

Inşallah canım. Bu ay senden ve isteyen tüm kardeşlerimizden de hamilelik haberi alalım Hepimizin çabaları karşılık bulsun, buralar tekrar şenlensin inş.

orada aşılama fiyatları ne kadar canım?
rabbim tedavini hayırla sonuçlandırsın inş..

Hayırlısı olsun canim benim insallah bebisin tutunur sana :)

Kızlar bugün eğitim araştırma hastanesinde bir doçente gittim
oda açık rahim ameliyatı dedi
riskleri var mı dedim,
adam dişçiye gidiyo dişini çektirmek için ölüyo
her ameliyatta risk vardır dedi,

yine olmadı
güvenemedim tam anlamıyla,
laporoskopi de tam anlamıyla gozukmez açık ameliyatta
olaya tam anlamıyla hakim oluyosun dedi,

kafamız yine bin beş yüz..
eşim de ben de şaşırmış durumdayız.
Doktorların
biri laparoskopi diyo biri açık ameliyat diyo
sosyal medyada mesajlaştığım kadın doğumcular da
önlem amaçlı histerekopi diyoo.

Dua edin olur mu....

Allah yardımcın olsun canim benim :) senin icin hayırlısı neyse o olur insallah

Al_pi canım naptın? Detaylıya girecektin
Sagol canim sordugun icin gittim cok sukur hersey olmasi gerektigi gibi ❤ O kadar net gordum ki kizimi Allahim gozumden yaslar suzuldu .. Rabbim herkese nasip etsin sizlerede guzel sonuclar almayi nasip etsin .. Imkani olan detayliya profa gitsin Cd'ye cekti verdi bize hemde video :)

Maşallah canım♥ darısı başımıza olsun Inşallah. Insan gördükçe duygulaniyor mucize resmen. .Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnci kızınızı

Maşallah canım♥ darısı başımıza olsun Inşallah. Insan gördükçe duygulaniyor mucize resmen. .Sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun İnci kızınızı
Amin canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah .. Artik görüş gunumuz uzadi ilk defa 1 ay sonra gidecegim :-/ Gecer mi zaman acaba :)

Canım senin yerinde olsam histeroskopi yaptırırdım önce,delmeden ameliyatsız tanı işlemi sadece alttan kamerayla girilip bakılıyor. Ondan sonrada eğer bir şey çıkarsa laparoskopi olurdum. Açık ameliyatlık bir durumun yok şu doktorda amma saçmalamış yok risk yok şu nefret ediyorum öyle doktorlardan. Gönlünü ferah tut bana neler neler dedi doktor boşver üzme sakın kendini

Maşallah canım :) inci bebeğimiz büyümüşte annesine yüzünü gösterirmiş yerim yerim. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah

Canım Rabbim emeklerini boşa çıkarmasın inşallah,müjdeli haberler vermek nasip olsun

Sağolasın Deranim.
Valla moralimi çok bozdu
İnş bakalım canım
Bı prof daha var aklımızda
Ona da gideceğim
Sen nasılsın
Prenses ne zaman geliyo?

♡♡♡

Sağolasın Deranim.
Valla moralimi çok bozdu
İnş bakalım canım
Bı prof daha var aklımızda
Ona da gideceğim
Sen nasılsın
Prenses ne zaman geliyo?

♡♡♡
Benim doktor bana sende kocaman bir polip var ondan hamile kalamıyorsun demişti,günlerce yatamadım ama öyle birşey yokmuş oyüzden sakın canını sıkma canım.
Bende idare ediyorum canım günüm doldu prenses hanımın gelmeye niyeti yok birkaçgün daha bekleyeceğiz bakalım inşallah hayırlısıyla doğurup şu stresten kurtulurum. Rabbim herkesin yardımcısı olsun sende kendini boş yere üzme

Amin canim amin hepimiz saglikla kucagimiza alalim insallah .. Artik görüş gunumuz uzadi ilk defa 1 ay sonra gidecegim :-/ Gecer mi zaman acaba :)
Geçer canım ben iki aydır ayda 1 gidiyorum. Heleki sen artık hareketlerini de hissediyorsun. Icin daha rahat olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…