• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Kartanesi_26 Kartanesi_26 sagol canim benim şu gunlük igne vurulma olmazsa hemen kardeş düşünürdümde igne beni geri cekiyor her aksam yapana kadar strest yasiyorum :)
@Enyalios Allah izin verirse ismi inci olacak canim karar verdik.. Inci tanemiz hayirla gelsin Rabbim bekleyenlerede nasip etsin ❤
Ohhhh adıyla çok yaşasın inci kız ❤ bizde en son defne de karar kıldık... eşimle çok az isimde ortak beğenimiz oldu.. daha fazlada düşünmek uzatmak istemedik, değişmez herhalde...
Pinkpinkblue Pinkpinkblue kızının adaşı geliyoooooor ;)

Günaydın herkese

Kartanesi_26 Kartanesi_26 şimdiden uyutmadigina göre vayy halimize o zaman:KK66:
Buna sükür evlatlarımizi sağlıkla kucagimiza alaalim insaAllah isteyen herkesde tattirsin aminnnnnn
Arkadaşinin adına çok sevindim gerçekten bir mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biseycikler olmaz İnsaAllah dünya dua üzerine kurulu..

Al_pi Al_pi çok güzel ismi kızının..masaAllah.
sağlıcakla gel insaAllah dünyaya inci prenses...

Ohhhh adıyla çok yaşasın inci kız ❤ bizde en son defne de karar kıldık... eşimle çok az isimde ortak beğenimiz oldu.. daha fazlada düşünmek uzatmak istemedik, değişmez herhalde...
Pinkpinkblue Pinkpinkblue kızının adaşı geliyoooooor :KK66:
Hadi bakalim senin kızında adı belli oldu sonunda :) Bir aydır kesin diyoruz ama hala bekledik duyurmadik sonra alisinca isme artik degistirmek olmaz zaten dedik duyurduk :)
Rabbim adlariyla yasatsin insallah .. Bizim ilk düsündügümüz isim oldu bu arada döndük dolastik ona geldik yine ..

Günaydın herkese

Kartanesi_26 Kartanesi_26 şimdiden uyutmadigina göre vayy halimize o zaman:KK66:
Buna sükür evlatlarımizi sağlıkla kucagimiza alaalim insaAllah isteyen herkesde tattirsin aminnnnnn
Arkadaşinin adına çok sevindim gerçekten bir mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biseycikler olmaz İnsaAllah dünya dua üzerine kurulu..

Al_pi Al_pi çok güzel ismi kızının..masaAllah.
sağlıcakla gel insaAllah dünyaya inci prenses...
Sagol canim sizin paşanin ismi ne oldu ben mi kacirdim soylediysen .. Karar vermek cok zor ama dusun dusun de isin icinden cikilmiyor ..
Bu arada persembe gunu ayrintiliya gidecegim daha aşı da olmadim :-/

Sagol canim sizin paşanin ismi ne oldu ben mi kacirdim soylediysen .. Karar vermek cok zor ama dusun dusun de isin icinden cikilmiyor ..
Bu arada persembe gunu ayrintiliya gidecegim daha aşı da olmadim :-/
Yok canım belli olmadı daha yaa çok zor kararsız kalıyoruz bakalım ne olacak çok merak ediyorum artık belli olsada öyle sevsem diyorum ..
Bende 23unde gidecem insaAllah detayliya
İkinci dozu vurulacam pazartesi bende;)

Kartanesi_26 Kartanesi_26 sagol canim benim şu gunlük igne vurulma olmazsa hemen kardeş düşünürdümde igne beni geri cekiyor her aksam yapana kadar strest yasiyorum :)
@Enyalios Allah izin verirse ismi inci olacak canim karar verdik.. Inci tanemiz hayirla gelsin Rabbim bekleyenlerede nasip etsin ❤
İnci çok sevdiğim kuzenimin ismi inci gibidir:) ne güzel inci tanem,sağlıkla doğsun adıyla büyüsün inşallah❤️

Yok canım belli olmadı daha yaa çok zor kararsız kalıyoruz bakalım ne olacak çok merak ediyorum artık belli olsada öyle sevsem diyorum ..
Bende 23unde gidecem insaAllah detayliya
İkinci dozu vurulacam pazartesi bende:KK66:
Ben erken karar vermek icin cok isim arastirdim ama inanki icime sinmedi incide takildik kaldik kismeti oymus dedik .. Ismiyle sevmek daha guzel sizde artik bi karara baglayin yarin dogacakmis gibi dusunun ;)

Amin canım amin inşallah..
Her nasip vaktine esirdir..

İyiyim canım yoğun bir kaç hafta geçirdim,
dinlenmeye çalışıyorum..
Doğum için bütçe ayarlıycam de
soyler fiyatını..
hayırlısı olsun hakkında canım =)

Amin canım Rabbim ol der ve olur..
Sizlerin duaları lazım bize..

aaa senin haberin yok mu şekercim
kv kp memlekete taşındı
kıskanç eltim kaldı bi :KK70:

Alpim ufo filan yakıyosundur..
doğal gaz bize bu ay 510tl geldi
dubleks ev ısıtmak çok zor ve masraflı..
İyiyim çok şükür canım kar yağıyor istanbula..
kış çok uzun sürdü sanki bu sene,
bitmek bilmedi dimi

Güzelim kesinlikle almalısın, benim yumurtlama akıntılarım arttı kullanmaya başladıktan sonra..
Sanırım iyi geldi, Rabbim ol der ve olur sen rahat ol, stres yapma yeter ki. .
Oda gider inşallah :))

Pinkpinkblue Pinkpinkblue kızının adaşı geliyoooooor :KK66:
Ouyyy yerim ben o minik defneyiiii ;) ben cok memnum canim isminden iyiki koymusum defnem guzel kizim herseyimm .

41. Haftadayım canım. Valla gelsin hayırlısıyla beklemek yorucu çok ağırlaştım şimdi yürüyüşten geldik:)
Dua edin gelsin teyzeleri
Sicak banyo yap bol bol hurma ye banyonun cok faydasi oldugunu biliyorum kuvet olsa otururdun icine ;) Saglikla gelsin de artik gelsin :)

Ouyyy yerim ben o minik defneyiiii :KK66: ben cok memnum canim isminden iyiki koymusum defnem guzel kizim herseyimm .
Aynen Cnm, banada ilk ablam söylemişti şimdi kime desem aaay defne çok hoş defne olsun diyor... tamam dedik defne kız olsun ;)
Semra24 Semra24 brnde soracaktım sana acaba kaçırdım mı ismini diye? Demek sende defne istiyorsun, baba ile ortak isim bulmak ne zormuş yahuuu bnm eşim Zehra diye tutturdu dedim tamam göbek adı söz Zehra olacak :KK70:

Aynen Cnm, banada ilk ablam söylemişti şimdi kime desem aaay defne çok hoş defne olsun diyor... tamam dedik defne kız olsun :KK66:
Semra24 Semra24 brnde soracaktım sana acaba kaçırdım mı ismini diye? Demek sende defne istiyorsun, baba ile ortak isim bulmak ne zormuş yahuuu bnm eşim Zehra diye tutturdu dedim tamam göbek adı söz Zehra olacak :KK70:
Ay hiç sorma canim senin ki yine iyiymiş benim eşim ne isimler buldu bir duysan sok geçirirsin :)) Zehra mükemmel yanı :)) en son katre dedi Yok daha neler dedim ama genelde kadınların dediği olurmus insallah defne de karar kılar olmazsa Asya olarak zorlarım :))))

Bu arada kızlar bugün miniğimin ilk uyku oyuncagini ve bir tulumunu aldım hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı icin :) allahım herkese nasip eder insallah
Sürekli bakıp duruyorum minicik tulum minicik çoraplar aman allahım üstünde gormeyi de nasip eder insallah

Back