Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen canım bakıp bakıp duruyorsun di mi bende şuan oyleyim sen yine iyi dayanmissin.
Ben dayanamadım üç parça takım aldim bile
İçimde kalmasın dedim...Hele o minnak coraplar
Ama bundan sonra yok yani inşaALlah yedi aylık falan olayimda

Besik,araba falan almadin mı peki?

Yok canım ben hiç bisi almadım daha :) biraz ağırdan alıyoruz galiba :) herkes erken diyor bizde korkudan bisi alamadık hala da korkuyoruz allah göstermesin birşey olur diye zaten aklımızda bin turlu şey var bide bizimkiler erken diyor
Ama haftaya bir aksilik olmazsa Eminönü'ne gidip bakacaz annemle en azından zıbın falan alayım dedim Müslin almam lazım cok eksiğim var anca biter eminonu uygun olabilir olmazsa aklımda birkaç mağaza var indirimdeler suan:) havlusu zıbını şapkası eldiveni hastane cikisi cokkkkk eksik var
En son beşik almayı planlıyorum ikeadan alırım diye düşündük 1 yasına kadar kullansın sonrasında kredi borcumuz bitsin odasını öyle yapariz:) dayısı da arabasını ben alırım dedi onu da öyle halledecegiz bakalım allahtan hayırlısı :)

Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?

İsimler belli olmuş, Rabbim Defnelerinizi, inci tanelerinizi, elalarınızı ve henüz ismi tam kararlaştırılmamış meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsimleriyle büyüsün kuzularınız

@Al_pi eviniz hayırlı olsun gülüm, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İncim bereketiyle geliyor :)

Ebru yaaaa canım nasılsın iyi misin prenses nasil

Bence çok yorulursun tatlim yavaştan almak daha mantıklı sanırım Eminönü gez gez bitmez yaa hiç gözüm kesmiyor oralara gitmek kalabalık bide.
Neyse senden alırız haberler uygunsa bizde gideriz

Bence çok yorulursun tatlim yavaştan almak daha mantıklı sanırım Eminönü gez gez bitmez yaa hiç gözüm kesmiyor oralara gitmek kalabalık bide.
Olacağı o zaten hasatim çıkacak :) gerçi para olsa birgunluk is :) ama para da Yok :))
Tamam canım ben bir gideyim yazarım buraya :) yeğenimde kapı süsüne kadar herşeyi ben yapmıştım ama şimdiden gözüm kesmiyor :)

Ebru yaaaa canım nasılsın iyi misin prenses nasil
Hamd olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım, bileğimde ve belimde feci bir ağrı var sanki bıçak saplanıyor uyuyamadım, kıpırdamaya korkuyorum o zamandan beri de aklımda bir sürü soru dolanıyor ya bana bir şey olursa kuzuma kim bakar gibi. Biraz paranoyaklaştım galiba.
Sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyor?

Amin aminnnnn .. Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari insallah 20.haftaya geldim ama inanamiyorum walla :)
Sagol kuzum kizlar kismetiyle geliyor elifte gelmeden evi alinmisti :)
Sen nasilsin prensesin nasil ? Kocaman kiz olmustur simdi elif hanim ❤Öperim cok ikinizide ..

Töbee töbeee aklina iyi seyler getir ki iyi olsun hersey sana birsey olmayacak kizinida sen buyutup okuyup gelin edeceksin sonrada torunlarini seveceksin insallah ❤

Günaydın mutlu sabahlar güzel bir hafta olsun insaAllah bu aralar topik sesizlesti
Herkes iyi sanırım
hamaratcann nasilsin cinsiyeti belli oldu mu?
canım çok sağol merak ettiğin için gelen giden iş güç koşusturma derken foruma giremedim hiç cinsiyetini öğrendik kızımız olacak

Canım geçmiş olsun. Dr'a görünmelisin hemen kötüyü çağırma. Daha genciz Atlatırsın en yakın sürede inş.

E-brulim canimsin yaa niye öyle şeyler düşünüyorsun bir doktora görün biseycigin yoktur eminim.
Stres ve yorgunluk tüm hastalıkların başı zaten.biraz rahatla e mi
Daha dur kizini büyütüp okutup evlendiricin prensesi

hamaratcann bende kız diye tahmin etmiştim masaAllah prensese hosgelsin,sağlıcakla gelsin dünyaya insaAllah

Benim bitek ananem ismi begenmedi ismi koyduk ettik bana diyorki defne neymis kizim yaprakmi :))) nilay koysaydin ne guzel diyo :)))) nilayda hic aklimdan gecmeyen bir isim :)). Bi nasibi var iste ben taaa lisede cocuk gelişimi okuyorum stajda defne diye bir kiz cocugu vardi onu cok seviyodum kizim olursa adini defne koyucam derdim öylede nasip oldu

Kizlar ben tum alisverisini 1 magazadan yaptim ciktim 2 saatte hep riskli oldugu icin hic bir sey almadim 30.haftada aldim yikadik utuledik 36dada kizim geldi pusetinizi maller marka alin defne 8 aylik hala sigiyor :)))

Geçmiş olsun ebrulim nasil oldun. Yorgunluktan agriyordur benimde var o tarz agrilarim. D vitamininde dusmus olabilir.

Insallah canim. Yikayinca gidip gelip kokluyordum içinde hayal ediyodum simdi ilk aldiklarim olmuyor zaman ne kdarda cabuk gecmis hamileyken gecmiyordu :) hayallerimi yasiyorum şükürler olsun .sende yasayacaksin canim az kalmis annesi kavusmaniza .ha bide uyku oyincagimiz yalan oldu kulaklariyla damak kasiyo baska bi ise yaramiyo :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…