Aynen canım bakıp bakıp duruyorsun di mi bende şuan oyleyimBu arada kızlar bugün miniğimin ilk uyku oyuncagini ve bir tulumunu aldım hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı icin :) allahım herkese nasip eder insallah
Sürekli bakıp duruyorum minicik tulum minicik çoraplar aman allahım üstünde gormeyi de nasip eder insallah
Yok canım ben hiç bisi almadım daha :) biraz ağırdan alıyoruz galiba :) herkes erken diyor bizde korkudan bisi alamadık hala da korkuyoruz allah göstermesin birşey olur diye zaten aklımızda bin turlu şey var bide bizimkiler erken diyorAynen canım bakıp bakıp duruyorsun di mi bende şuan oyleyimsen yine iyi dayanmissin.
Ben dayanamadım üç parça takım aldim bile
İçimde kalmasın dedim...Hele o minnak coraplar
Ama bundan sonra yok yani inşaALlah yedi aylık falan olayimda
Besik,araba falan almadin mı peki?
Ebru yaaaa canım nasılsın iyi misin prenses nasilHayırlı geceler kızlar nasılsınız?
İsimler belli olmuş, Rabbim Defnelerinizi, inci tanelerinizi, elalarınızı ve henüz ismi tam kararlaştırılmamış meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsimleriyle büyüsün kuzularınız
@Al_pi eviniz hayırlı olsun gülüm, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İncim bereketiyle geliyor :)
Bence çok yorulursun tatlim yavaştan almak daha mantıklı sanırım Eminönü gez gez bitmez yaa hiç gözüm kesmiyor oralara gitmek kalabalık bide.Yok canım ben hiç bisi almadım daha :) biraz ağırdan alıyoruz galiba :) herkes erken diyor bizde korkudan bisi alamadık hala da korkuyoruz allah göstermesin birşey olur diye zaten aklımızda bin turlu şey var bide bizimkiler erken diyor
Ama haftaya bir aksilik olmazsa Eminönü'ne gidip bakacaz annemle en azından zıbın falan alayım dedim Müslin almam lazım cok eksiğim var anca biter eminonu uygun olabilir olmazsa aklımda birkaç mağaza var indirimdeler suan:) havlusu zıbını şapkası eldiveni hastane cikisi cokkkkk eksik var
En son beşik almayı planlıyorum ikeadan alırım diye düşündük 1 yasına kadar kullansın sonrasında kredi borcumuz bitsin odasını öyle yapariz:) dayısı da arabasını ben alırım dedi onu da öyle halledecegiz bakalım allahtan hayırlısı :)
Olacağı o zaten hasatim çıkacak :) gerçi para olsa birgunluk is :) ama para da Yok :))Bence çok yorulursun tatlim yavaştan almak daha mantıklı sanırım Eminönü gez gez bitmez yaa hiç gözüm kesmiyor oralara gitmek kalabalık bide.
Neyse senden alırız haberler uygunsa bizde gideriz
Hamd olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım, bileğimde ve belimde feci bir ağrı var sanki bıçak saplanıyorEbru yaaaa canım nasılsın iyi misin prenses nasil
Amin aminnnnn .. Rabbim herkese nasip etsin bu duygulari insallah 20.haftaya geldim ama inanamiyorum walla :)Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
İsimler belli olmuş, Rabbim Defnelerinizi, inci tanelerinizi, elalarınızı ve henüz ismi tam kararlaştırılmamış meleklerinizi sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsimleriyle büyüsün kuzularınız
@Al_pi eviniz hayırlı olsun gülüm, Allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin. İncim bereketiyle geliyor :)
Töbee töbeee aklina iyi seyler getir ki iyi olsun hersey sana birsey olmayacak kizinida sen buyutup okuyup gelin edeceksin sonrada torunlarini seveceksin insallah ❤Hamd olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım, bileğimde ve belimde feci bir ağrı var sanki bıçak saplanıyoruyuyamadım, kıpırdamaya korkuyorum o zamandan beri de aklımda bir sürü soru dolanıyor ya bana bir şey olursa kuzuma kim bakar gibi. Biraz paranoyaklaştım galiba.
Sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyor?
canım çok sağol merak ettiğin için gelen giden iş güç koşusturma derken foruma giremedim hiçGünaydın mutlu sabahlar güzel bir hafta olsun insaAllah bu aralar topik sesizlesti
Herkes iyi sanırım
hamaratcann nasilsin cinsiyeti belli oldu mu?
Hadi bakalim bir prenses daha geliyor saglikla gelsin annesi ..canım çok sağol merak ettiğin için gelen giden iş güç koşusturma derken foruma giremedim hiçcinsiyetini öğrendik kızımız olacak
Canım geçmiş olsun. Dr'a görünmelisin hemen kötüyü çağırma. Daha gencizHamd olsun gülüm iyi diyelim iyi olalım, bileğimde ve belimde feci bir ağrı var sanki bıçak saplanıyoruyuyamadım, kıpırdamaya korkuyorum o zamandan beri de aklımda bir sürü soru dolanıyor ya bana bir şey olursa kuzuma kim bakar gibi. Biraz paranoyaklaştım galiba.
Sen nasılsın kuzum? Nasıl gidiyor?
Onemli olan anlami canim.Evet canim inci olacak kismet olursa kuranda gecmiyormus biraz onu arastirdim bazi yerlerde de kuranda süs eşyası olarak geciyor diyor :-/
Aklında kalmasin canim koy .ben diyirumki iyiki koymusum yoksa gizli gizli defne derdimDefne 3 lenecek sanırım :)) aklım fikrim defne de ama baba kararsiz:)
Benim bitek ananem ismi begenmedi ismi koyduk ettik bana diyorki defne neymis kizim yaprakmi :))) nilay koysaydin ne guzel diyo :)))) nilayda hic aklimdan gecmeyen bir isim :)). Bi nasibi var iste ben taaa lisede cocuk gelişimi okuyorum stajda defne diye bir kiz cocugu vardi onu cok seviyodum kizim olursa adini defne koyucam derdim öylede nasip olduAynen Cnm, banada ilk ablam söylemişti şimdi kime desem aaay defne çok hoş defne olsun diyor... tamam dedik defne kız olsun
Semra24 brnde soracaktım sana acaba kaçırdım mı ismini diye? Demek sende defne istiyorsun, baba ile ortak isim bulmak ne zormuş yahuuu bnm eşim Zehra diye tutturdu dedim tamam göbek adı söz Zehra olacak
Kizlar ben tum alisverisini 1 magazadan yaptim ciktim 2 saatteBence çok yorulursun tatlim yavaştan almak daha mantıklı sanırım Eminönü gez gez bitmez yaa hiç gözüm kesmiyor oralara gitmek kalabalık bide.
Neyse senden alırız haberler uygunsa bizde gideriz
Geçmiş olsun ebrulim nasil oldun. Yorgunluktan agriyordur benimde var o tarz agrilarim. D vitamininde dusmus olabilir.Hayırlı geceler kızlar nasılsınız?
Insallah canim. Yikayinca gidip gelip kokluyordum içinde hayal ediyodum simdi ilk aldiklarim olmuyor zaman ne kdarda cabuk gecmis hamileyken gecmiyordu :) hayallerimi yasiyorum şükürler olsun .sende yasayacaksin canim az kalmis annesi kavusmanizaBu arada kızlar bugün miniğimin ilk uyku oyuncagini ve bir tulumunu aldım hala inanamıyorum Allah'ıma binlerce kez şükürler olsun bu duyguyu yaşattığı icin :) allahım herkese nasip eder insallah
Sürekli bakıp duruyorum minicik tulum minicik çoraplar aman allahım üstünde gormeyi de nasip eder insallah
Slm cnm naptin doğum oldumuAmin canım inşallah,Yapıyorum hurmada yiyorum beklicez artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?