• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

_Verda_ _Verda_ tasindim canim esim sagolsun haftasonu evimi yerlestirdi beni hafta icine serili eve kavusturdu :)
Artik gerisi yavaş yavaş yerlesir ic düzen doguma biter ;)
Sen nasilsin havalarda soguk Dogalgazimiz da baglanmadi hasta olmadan bahar bi gelseydi yada dogalgaz :)

derandiren derandiren Abuu elaya bak sen gelmek istemiyor yeri rahat desene ben olsam bende annemin karnini birakmam .. Allah hayirli dogumlar versin canim ..
@Hira love
:KK200::KK200::KK200:

derandiren derandiren canım yaa Rabbim kolay kurtarsın bir avazda insaAllah kucağına alirsin:KK66:

Oğlus iyi masaAllah ya büyüyup gidiyoruz.
Haftaya ikinci doz asım var.sonra detaylı insaAllah herşey yolunda gider..

_Verda_ _Verda_ evet canım insaAllah orda düşünüyorum doğumuda bakalım Rabbim o günleri göstermeyi nasip etsin.
İsteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirsin insaAllah.
Allah razı olsun canım,inşallah sizinde herşey yolunda gider
_Verda_ _Verda_ tasindim canim esim sagolsun haftasonu evimi yerlestirdi beni hafta icine serili eve kavusturdu :)
Artik gerisi yavaş yavaş yerlesir ic düzen doguma biter :KK66:
Sen nasilsin havalarda soguk Dogalgazimiz da baglanmadi hasta olmadan bahar bi gelseydi yada dogalgaz :)

derandiren derandiren Abuu elaya bak sen gelmek istemiyor yeri rahat desene ben olsam bende annemin karnini birakmam .. Allah hayirli dogumlar versin canim ..
@Hira love
Amin canım cümlemize
İnşallah.Aynen ela hanım gelmiyo valla teyzesi:) Bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun,çocuk sesleriyle musmutlu bir yuvanız olsun canım inşallah

@Hira love
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım ;)

A.s. canım söylerım.
Bizimkisi kısır değil, =)
çok yaramaz, oyun manyagı
yemek mi dersin oyun mu
oyunu seçer o derece :KK70:

Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah
hiç ummadığın bir anda gebe kalırsın.
sana nacizane bir tavsiyem olucak, bilmiyorum duydun mu
bana da özlemcim tavsiye etti 1 aydır içiyorum
@deeploneliness
çörek otu yağı sabah aksam bir çay kasığı kullanıyorum,
soğuk sıkım olmalı
aktarlarda satılıyo, ölümden başka herşeye deva canım
bir dene istersen..
İnşallah canım. Daha önce aktardan başka şeyler denedim orda ilgilenen kişi bu dediğin yağı tavsiye etmişti ama o zaman almamıştım şimdi iyi oldu seninde hatırlattığın canım bi deneyeyim herşeye faydası var diye biliyorum

Sağol enyam amin. eksik etmeyin dualarınızı, Benimde dualarım sizinle :KK200:
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın

Amin canım amin inşallah..
Her nasip vaktine esirdir..

Daha belli değil canim ya gop hastanesinde yada medicalpark gop hastanesinde doktorum özel kadın sağlığı merkezinde 3 yerle anlaşması varmış henüz fiyat bilgisi de vermedi daha erken dedi sonra konuşurmuşuz hayırlısıyla gelsin de bakalım neler olacak
Sen neler yapıyorsun :)

İyiyim canım yoğun bir kaç hafta geçirdim,
dinlenmeye çalışıyorum..
Doğum için bütçe ayarlıycam de
soyler fiyatını..
hayırlısı olsun hakkında canım =)

_Verda_ _Verda_ evet canım insaAllah orda düşünüyorum doğumuda bakalım Rabbim o günleri göstermeyi nasip etsin.
İsteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirsin insaAllah.

Amin canım Rabbim ol der ve olur..
Sizlerin duaları lazım bize..

Iyiyim cici :KK66: sen nasilsin :KK66: sen kv ile altli ustlu oturmuyomuydun canim ?kalmaya geldi dedin tasindinizmi yoksa :KK66:

aaa senin haberin yok mu şekercim
kv kp memlekete taşındı
kıskanç eltim kaldı bi :D

@Hira love

Alpim ufo filan yakıyosundur..
doğal gaz bize bu ay 510tl geldi
dubleks ev ısıtmak çok zor ve masraflı..
İyiyim çok şükür canım kar yağıyor istanbula..
kış çok uzun sürdü sanki bu sene,
bitmek bilmedi dimi

İnşallah canım. Daha önce aktardan başka şeyler denedim orda ilgilenen kişi bu dediğin yağı tavsiye etmişti ama o zaman almamıştım şimdi iyi oldu seninde hatırlattığın canım bi deneyeyim herşeye faydası var diye biliyorum

Güzelim kesinlikle almalısın, benim yumurtlama akıntılarım arttı kullanmaya başladıktan sonra..
Sanırım iyi geldi, Rabbim ol der ve olur sen rahat ol, stres yapma yeter ki. .

resimli-iyi-ak%C5%9Famlar-mesaj%C4%B1-facebook-kapak.jpg

dinlenmeye çalışıyorum..
soyler fiyatını..

kv kp memlekete taşındı
kıskanç eltim kaldı bi :KK70:

bitmek bilmedi dimi

Güzelim kesinlikle almalısın, benim yumurtlama akıntılarım arttı kullanmaya başladıktan sonra..
Aynen canım öyle söyleyeceğim bende gerçekten de para ayırmamız gerekiyor bakalım ne kadar

Allah razı olsun canım,inşallah sizinde herşey yolunda gider

Amin canım cümlemize
İnşallah.Aynen ela hanım gelmiyo valla teyzesi:) Bu arada yeni evin hayırlı uğurlu olsun,çocuk sesleriyle musmutlu bir yuvanız olsun canım inşallah
Sagol canim benim cok tesekkur ederim ..
Yeni evin hayırlı uğurlu olsun canım :KK66:
Sagol canimmm ❤

dinlenmeye çalışıyorum..
soyler fiyatını..

kv kp memlekete taşındı
kıskanç eltim kaldı bi :KK70:

bitmek bilmedi dimi

Yakiyoruz canim ama ev yeni ev o yuzden duvarlar soguk isinmasi lazim bi doymasi lazim isiya yoksa ne yakarsan yak olmuyor ..

Yakiyoruz canim ama ev yeni ev o yuzden duvarlar soguk isinmasi lazim bi doymasi lazim isiya yoksa ne yakarsan yak olmuyor ..

Aaa doğru yeni evi ısıtmak zor olur.
Güle güle oturun canım
seneye ısınır tam anlamıyla
prenses içindeyken :D

Sagol canim Rabbim herkese nasip etsin kirada olanlari kurtarsin ..
Insallah canim ya düsüncesi bile cok güzel ❤

Amin inşallah canım.
isme karar verdiniz mi

Yine uykusuz, bol yatakta dönmeli bir gece :işsiz: bu halde bile dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin diye, ama doğunca o popodan gerçekten ısıracam :KK51:
Al_pi Al_pi yeni eviniz size huzur mutluluk kızına kardeş getirsin :KK66: vesselam_ vesselam_ ilerde o tekmeler senide böyle uyutmayacak bol bol uyu şimdi gzlim :olamaz: eşime bende kızıyordum ama ne hikmetse o ellediğinde duruyor, onu dinliyor sanki... şimdiden babacı bnm kızce :KK200:
derandiren derandiren dogum hbrini alırım demiştim demek gün saymaya devam ya çok heyacanlı... Rabbim bir avazda kurtarsın sizi,sağlıkla al kucağına inşallah

Kızlar bu hafta bir arkadaşımın gebelik hbrini aldım ve çok sevindim... 2 yıldır deniyorlardı en son tüp bebek tedavisi gördü ve kızın yumurta kalitesi çok düşük olduğu için hiç döllenme gerçekleşmedi... bahçeci de tedavi görmüştü... dr u demişki %50 ihtimalimiz var eğer o ay sağlıklı yumurtan olursa döllenme gerçekleşir bununda ne yazıkki bir ilacı Yok tamamen bünyesel bir olay...
Tabi kız bildiğiniz şok yaşadı... ayaklarında kemik büyümesi vardı 2 ayağından birden ameliyat oldu çok uzun süren ve 1.5 ay sadece yatarak geçirecek düşünün basmamıyor yürüyemiyor... adeti gecikmiş ilaçlardan dolayı diyor midem bulanıyor sanıyordum dr a sormuş geldiğinde kan değerlerine birdaha bakalım demiş şüphelenmiş gebelik testide istemiş dr ve kızın 6 haftalık gebe olduğu çıktı ortaya ;) meğer ameliyattan önce gebe kalmış... Allahım ne kadar büyüksün sen, şimdi dua istiyor inşallah o narkoz ilaçlar bebeğime zarar vermemiştir diye... inşallah bu gruptaki herkes ama herkes böyle bir mucizeye tanık olacak bide bakmışsınız ki gebesiniz ;) dualarım hepiniz için güzeller...

Yine uykusuz, bol yatakta dönmeli bir gece :işsiz: bu halde bile dua ediyorum Rabbim isteyen herkese versin diye, ama doğunca o popodan gerçekten ısıracam :KK51:
Al_pi Al_pi yeni eviniz size huzur mutluluk kızına kardeş getirsin :KK66: vesselam_ vesselam_ ilerde o tekmeler senide böyle uyutmayacak bol bol uyu şimdi gzlim :olamaz: eşime bende kızıyordum ama ne hikmetse o ellediğinde duruyor, onu dinliyor sanki... şimdiden babacı bnm kızce :KK200:
derandiren derandiren dogum hbrini alırım demiştim demek gün saymaya devam ya çok heyacanlı... Rabbim bir avazda kurtarsın sizi,sağlıkla al kucağına inşallah
Amin canım çok sağol,Evet saymaya beklemeye devam,gece uykularını unutalı çok oldu:işsiz: her güzelliğin zorluğuda var işte çok şükür bugünlerimize,darısı arkadaşlarımızın başına. Bizlerde sağlıcakla alırız inşallah kucağımıza:nazar:
Arkadaşın içinde çok sevindim,Rabbimin mucizesi işte,gerçekten ne zaman ne göndereceği bilinmez maşallah,Allah tamamına erdirsin

Back