Ohhhh adıyla çok yaşasın inci kız ❤ bizde en son defne de karar kıldık... eşimle çok az isimde ortak beğenimiz oldu.. daha fazlada düşünmek uzatmak istemedik, değişmez herhalde...Kartanesi_26 sagol canim benim şu gunlük igne vurulma olmazsa hemen kardeş düşünürdümde igne beni geri cekiyor her aksam yapana kadar strest yasiyorum :)
@Enyalios Allah izin verirse ismi inci olacak canim karar verdik.. Inci tanemiz hayirla gelsin Rabbim bekleyenlerede nasip etsin ❤
Hadi bakalim senin kızında adı belli oldu sonunda :) Bir aydır kesin diyoruz ama hala bekledik duyurmadik sonra alisinca isme artik degistirmek olmaz zaten dedik duyurduk :)Ohhhh adıyla çok yaşasın inci kız ❤ bizde en son defne de karar kıldık... eşimle çok az isimde ortak beğenimiz oldu.. daha fazlada düşünmek uzatmak istemedik, değişmez herhalde...
Pinkpinkblue kızının adaşı geliyoooooor
Sagol canim sizin paşanin ismi ne oldu ben mi kacirdim soylediysen .. Karar vermek cok zor ama dusun dusun de isin icinden cikilmiyor ..Günaydın herkese
Kartanesi_26 şimdiden uyutmadigina göre vayy halimize o zaman
Buna sükür evlatlarımizi sağlıkla kucagimiza alaalim insaAllah isteyen herkesde tattirsin aminnnnnn
Arkadaşinin adına çok sevindim gerçekten bir mucize Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.biseycikler olmaz İnsaAllah dünya dua üzerine kurulu..
Al_pi çok güzel ismi kızının..masaAllah.
sağlıcakla gel insaAllah dünyaya inci prenses...
Yok canım belli olmadı daha yaa çok zor kararsız kalıyoruz bakalım ne olacak çok merak ediyorum artık belli olsada öyle sevsem diyorum ..Sagol canim sizin paşanin ismi ne oldu ben mi kacirdim soylediysen .. Karar vermek cok zor ama dusun dusun de isin icinden cikilmiyor ..
Bu arada persembe gunu ayrintiliya gidecegim daha aşı da olmadim :-/
İnci çok sevdiğim kuzenimin ismi inci gibidir:) ne güzel inci tanem,sağlıkla doğsun adıyla büyüsün inşallahKartanesi_26 sagol canim benim şu gunlük igne vurulma olmazsa hemen kardeş düşünürdümde igne beni geri cekiyor her aksam yapana kadar strest yasiyorum :)
@Enyalios Allah izin verirse ismi inci olacak canim karar verdik.. Inci tanemiz hayirla gelsin Rabbim bekleyenlerede nasip etsin ❤
Amin canim inşallah ❤Senin takvim son bulmuş ne kadarliksiniz simdi ela hanim yeter bu aksam ciksin yola sabah koynuna gelsinİnci çok sevdiğim kuzenimin ismi inci gibidir:) ne güzel inci tanem,sağlıkla doğsun adıyla büyüsün inşallah
Ben erken karar vermek icin cok isim arastirdim ama inanki icime sinmedi incide takildik kaldik kismeti oymus dedik .. Ismiyle sevmek daha guzel sizde artik bi karara baglayin yarin dogacakmis gibi dusununYok canım belli olmadı daha yaa çok zor kararsız kalıyoruz bakalım ne olacak çok merak ediyorum artık belli olsada öyle sevsem diyorum ..
Bende 23unde gidecem insaAllah detayliya
İkinci dozu vurulacam pazartesi bende
Oda gider inşallah :))Amin canım amin inşallah..
Her nasip vaktine esirdir..
İyiyim canım yoğun bir kaç hafta geçirdim,
dinlenmeye çalışıyorum..
Doğum için bütçe ayarlıycam de
soyler fiyatını..
hayırlısı olsun hakkında canım =)
Amin canım Rabbim ol der ve olur..
Sizlerin duaları lazım bize..
aaa senin haberin yok mu şekercim
kv kp memlekete taşındı
kıskanç eltim kaldı bi
Alpim ufo filan yakıyosundur..
doğal gaz bize bu ay 510tl geldi
dubleks ev ısıtmak çok zor ve masraflı..
İyiyim çok şükür canım kar yağıyor istanbula..
kış çok uzun sürdü sanki bu sene,
bitmek bilmedi dimi
Güzelim kesinlikle almalısın, benim yumurtlama akıntılarım arttı kullanmaya başladıktan sonra..
Sanırım iyi geldi, Rabbim ol der ve olur sen rahat ol, stres yapma yeter ki. .
Ouyyy yerim ben o minik defneyiiiiOhhhh adıyla çok yaşasın inci kız ❤ bizde en son defne de karar kıldık... eşimle çok az isimde ortak beğenimiz oldu.. daha fazlada düşünmek uzatmak istemedik, değişmez herhalde...
Pinkpinkblue kızının adaşı geliyoooooor
Inci mi olacak harikaaaAmin canim inşallah ❤Senin takvim son bulmuş ne kadarliksiniz simdi ela hanim yeter bu aksam ciksin yola sabah koynuna gelsin
41. Haftadayım canım. Valla gelsin hayırlısıyla beklemek yorucu çok ağırlaştım şimdi yürüyüşten geldik:)Amin canim inşallah ❤Senin takvim son bulmuş ne kadarliksiniz simdi ela hanim yeter bu aksam ciksin yola sabah koynuna gelsin
Evet canim inci olacak kismet olursa kuranda gecmiyormus biraz onu arastirdim bazi yerlerde de kuranda süs eşyası olarak geciyor diyor :-/Inci mi olacak harikaaa♡♡♡
Sicak banyo yap bol bol hurma ye banyonun cok faydasi oldugunu biliyorum kuvet olsa otururdun icine41. Haftadayım canım. Valla gelsin hayırlısıyla beklemek yorucu çok ağırlaştım şimdi yürüyüşten geldik:)
Dua edin gelsin teyzeleri
Defne 3 lenecek sanırım :)) aklım fikrim defne de ama baba kararsiz:)Ouyyy yerim ben o minik defneyiiiiben cok memnum canim isminden iyiki koymusum defnem guzel kizim herseyimm .
Amin canım inşallah,Yapıyorum hurmada yiyorum beklicez artıkSicak banyo yap bol bol hurma ye banyonun cok faydasi oldugunu biliyorum kuvet olsa otururdun icineSaglikla gelsin de artik gelsin :)
Aynen Cnm, banada ilk ablam söylemişti şimdi kime desem aaay defne çok hoş defne olsun diyor... tamam dedik defne kız olsunOuyyy yerim ben o minik defneyiiiiben cok memnum canim isminden iyiki koymusum defnem guzel kizim herseyimm .
Ay hiç sorma canim senin ki yine iyiymiş benim eşim ne isimler buldu bir duysan sok geçirirsin :)) Zehra mükemmel yanı :)) en son katre dedi Yok daha neler dedim ama genelde kadınların dediği olurmus insallah defne de karar kılar olmazsa Asya olarak zorlarım :))))Aynen Cnm, banada ilk ablam söylemişti şimdi kime desem aaay defne çok hoş defne olsun diyor... tamam dedik defne kız olsun
Semra24 brnde soracaktım sana acaba kaçırdım mı ismini diye? Demek sende defne istiyorsun, baba ile ortak isim bulmak ne zormuş yahuuu bnm eşim Zehra diye tutturdu dedim tamam göbek adı söz Zehra olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?