Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kızlar mutlu haftalar
@u-mutlu lale nerelerde en son bıraktığımda aşılama araştırıyodu

Günaydın kızlar :)
Allah'a şükür bizde herşey yolunda cumartesi kontrol vardı ikimizde iyiyiz :) biraz sisko dedi doktorum kızıma saglikli olsun da artık sisko olsun minigim
Sizler nasılsınız :)
Maşallah size

günaydın canım
aynen lalecim bir haber ver..
inşallah iyisindir. . .

Günaydın hanımlar

Canım burda taeyang vardı doğdu doğacak diye bekliyorduk açılması da yoktu bir gecede sancısı başladı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..

Al_pi Taşındın mı canım senin durumun nsl
öperim..

vesselam_ Özeldeki doktorundan memnunsan
doğumda orada düşünürsün canım..

Günaydın kızlar :)
Allah'a şükür bizde herşey yolunda cumartesi kontrol vardı ikimizde iyiyiz :) biraz sisko dedi doktorum kızıma saglikli olsun da artık sisko olsun minigim
Sizler nasılsınız :)

iyiyiz güzelim,
sizin de iyi olmanıza sevindik,
doğumu nerede düşünüyosun?

İş güç telaşe aynı devam canım. En son dr a gittiğimizde iyiydi. Bir sonraki kontrol 3 hafta sonra sen nasılsın canım ?

İyi olmanıza sevindim canım ben de iyiyim
kar yağıyor bizim buralarda..
misafirlerim gitti
kayınvalide ise kızına geçti,
yoğunluk çoktu
sakinliği özlemişim...

İyi olmanıza sevindim canım ben de iyiyim
kar yağıyor bizim buralarda..
misafirlerim gitti
kayınvalide ise kızına geçti,
yoğunluk çoktu
sakinliği özlemişim...
Aynen sabah da çok yağıyordu şu an duruldu gibi. İlk defa kış bu sene bana bu kadar uzun geldi. Havaların ısınmasını dört gözle bekliyorum. Canım senin adına da sevindim. Evinde keyif yaparsın Köpeğiniz napıyor büyüdü mü

Büyüdü canım bir aya kadar bahçeye alıcaz terastaki yerinde durmak istemiyor =)
Ona bir kulübe alıcaz inşallah..
Kızlar aynı şekercim, bir değişiklik yok henüz.

Aynen keyif yapıyorum,
yemek yapmak bile gelmiyo içimden

Oy minnoş çabuk büyüyorlar. Biz de bizimkileri kısırlaştırdık geçen hafta. Biraz hasta gibiler şu ara Aynen canım keyif yapın. Kızlara selam söylersin

sen nasılsın durumun nsl güzelim

Boşlukta gibiyim boşa çabalamış gibi, ama artık çokta sıkmıyorum canımı bi yorgunluk oldu duygusal olarak o yüzden oluruna bıraktım.Herkes çok düşünme derdi ama içimden nasıl düşünmeyim mümkün mü diye iç çekerdim sanırım böyle yorulup bırakıyosun bi süreliğine tam da o durumdayım canım

Oy minnoş çabuk büyüyorlar. Biz de bizimkileri kısırlaştırdık geçen hafta. Biraz hasta gibiler şu ara Aynen canım keyif yapın. Kızlara selam söylersin
A.s. canım söylerım.
Bizimkisi kısır değil, =)
çok yaramaz, oyun manyagı
yemek mi dersin oyun mu
oyunu seçer o derece

Seni çok iyi anlıyorum canım inşallah
hiç ummadığın bir anda gebe kalırsın.
sana nacizane bir tavsiyem olucak, bilmiyorum duydun mu
bana da özlemcim tavsiye etti 1 aydır içiyorum
@deeploneliness
çörek otu yağı sabah aksam bir çay kasığı kullanıyorum,
soğuk sıkım olmalı
aktarlarda satılıyo, ölümden başka herşeye deva canım
bir dene istersen..

Maşallah size

Günaydın hanımlar

Canım burda taeyang vardı doğdu doğacak diye bekliyorduk açılması da yoktu bir gecede sancısı başladı. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin..
Biliyorum canım beraber beklemiştik,benimde öyle olur inşallah,yatamıyorum çünkü sabaha kadar. Allah yardımcımız olur inşallah hepimizin

iyiyiz güzelim,
sizin de iyi olmanıza sevindik,
doğumu nerede düşünüyosun?
Daha belli değil canim ya gop hastanesinde yada medicalpark gop hastanesinde doktorum özel kadın sağlığı merkezinde 3 yerle anlaşması varmış henüz fiyat bilgisi de vermedi daha erken dedi sonra konuşurmuşuz hayırlısıyla gelsin de bakalım neler olacak
Sen neler yapıyorsun :)

derandiren canım yaa Rabbim kolay kurtarsın bir avazda insaAllah kucağına alirsin

Oğlus iyi masaAllah ya büyüyup gidiyoruz.
Haftaya ikinci doz asım var.sonra detaylı insaAllah herşey yolunda gider..

_Verda_ evet canım insaAllah orda düşünüyorum doğumuda bakalım Rabbim o günleri göstermeyi nasip etsin.
İsteyen herkese tez vakitte bu duyguyu tattirsin insaAllah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…