Normal canım daha hissedemez guclu degilya tekmelerAl_pi çok sevindim adına canım hayırlı olsun guzel guzel oturun mis gibi kismetlendirdi hayatınızı bebis MasaAllah darısı olmayanlara
Pinkpinkblue hiç sorma bakalım iyice tekmeleyince nasıl olacam
Hep dua ediyorum çok dua ediyorum Rabbim kabul etsin İnşaAllah.
Eşim karnima dokununca daha hissedemiyor ama normal mi
Bende şuan sinir oluyorum hissedemiyorNormal canım daha hissedemez guclu degilya tekmelerben esime sinir oluyodum hissedemiyo diye :))
Biz bir keresinde tartıştık bile canim nasıl hissedemezsin diye :) küstü gocam bana neyse ki şimdi dışardan da hareketleri görünüyor :)Bende şuan sinir oluyorum hissedemiyor
Daha yeni mi hissetmeye başladı esin canım. Kaç haftalikken hissettiBiz bir keresinde tartıştık bile canim nasıl hissedemezsin diye :) küstü gocam bana neyse ki şimdi dışardan da hareketleri görünüyor :)
İnan hatırlamıyorum ama Yeni yeni tam olarak hissediyor zaten baba dokunduğunda duruyor sıpa o yüzden hareketlerini gösteriyorum bakıyor bizimki de :)Daha yeni mi hissetmeye başladı esin canım. Kaç haftalikken hissetti
Bende şuan sinir oluyorum hissedemiyor
Hayırlı akşamlar canım iyiyiz Hamd olsun sen nasılsın yoğunluğun geçti miiyi akşamlar hanımlar nasılsınız
Hayırlı akşamlar canım iyiyiz Hamd olsun sen nasılsın yoğunluğun geçti mi
Topik yome cansiz heyecnsiz gunlerini yasiyor sanirim
Canim ben özele gidiyorum oradaki doktorumdan çok memnunum devlette sürekli doktor değişiyormuş bünyem kaldırmaz farklı farklı asistanlarla uğraşmaya. tedavi asamasindakilere doydumNasıl geçiyo canım
takibi nerede yaptırıyosun?
İyiyim canım bugün sondu.
Kv ,'yi kızına bıraktık,
mayıs ayında bi'daha gelicek
Merhaba canım,idare ediyorum. maalesef doğum yapmadım,sancım gelmedi.son bir kaç gün daha beklicek doktor ondan sonra artık ya doğumu başlatacak yada sezeryan bakalım artık hayırlısı olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?