Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi çok sevindim adına canım hayırlı olsun guzel guzel oturun mis gibi kismetlendirdi hayatınızı bebis MasaAllah darısı olmayanlara

Pinkpinkblue hiç sorma bakalım iyice tekmeleyince nasıl olacam
Hep dua ediyorum çok dua ediyorum Rabbim kabul etsin İnşaAllah.
Eşim karnima dokununca daha hissedemiyor ama normal mi

Normal canım daha hissedemez guclu degilya tekmeler ben esime sinir oluyodum hissedemiyo diye :))

Hayırlı akşamlar canım iyiyiz Hamd olsun sen nasılsın yoğunluğun geçti mi

Nasıl geçiyo canım
takibi nerede yaptırıyosun?

İyiyim canım bugün sondu.
Kv ,'yi kızına bıraktık,
mayıs ayında bi'daha gelicek

Nasıl geçiyo canım
takibi nerede yaptırıyosun?

İyiyim canım bugün sondu.
Kv ,'yi kızına bıraktık,
mayıs ayında bi'daha gelicek
Canim ben özele gidiyorum oradaki doktorumdan çok memnunum devlette sürekli doktor değişiyormuş bünyem kaldırmaz farklı farklı asistanlarla uğraşmaya. tedavi asamasindakilere doydum
İyi bakalım şimdi güzelce dinlen keyfine bak insaAllah.

Günaydın mutlu sabahlar güzel bir hafta olsun insaAllah bu aralar topik sesizlesti
Herkes iyi sanırım
hamaratcann nasilsin cinsiyeti belli oldu mu?

Merak ediyorum rahmin olduğu yer biraz şiş ve sert olmalı mı? Gebelik varsa olmalı mı? Eğer öyle ise ben de bir sertlik veya hafif şiş

Son düzenleme:
Günaydın kızlar :)
Allah'a şükür bizde herşey yolunda cumartesi kontrol vardı ikimizde iyiyiz :) biraz sisko dedi doktorum kızıma saglikli olsun da artık sisko olsun minigim
Sizler nasılsınız :)

günaydın canım
aynen lalecim bir haber ver..
inşallah iyisindir. . .

derandiren sen nasılsın canım doğum yaptın mı yoksa sende sessizlestin
Merhaba canım,idare ediyorum. maalesef doğum yapmadım,sancım gelmedi.son bir kaç gün daha beklicek doktor ondan sonra artık ya doğumu başlatacak yada sezeryan bakalım artık hayırlısı olsun
Sen nasılsın oğluşun nasıl herşey yolundadır umarım. Allahın izniyle doğurursam haberdar ederim sizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…