Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın kizlar
Kv geldi kalmaya memleketten.
Çok misafir oldu hala da gelen oluyo
Gelemedim aranıza. .
Dün rüyamda çift çizgi gördüm
Hayatım da ilk defa...

Bebek filan görüyodum da,
çift çizgi bi ilk oldu=)

Herkese sevgiler. .

♡♡♡♡

Günaydınn.Ne güzel açmışsın gözlerini o zaman rüyan sana uğurlu gelsin diyelim inşallah gerçekleştiğini görelim :))

İnsallah rüyan gerçek olur canim benim

Canim benim Rabbim rüyanı gerçeğe döndürsun insaAllah tez vakitte bizede bu güzel haberi verirsin insaAllah.

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz ne var ne yok gunlerdir siteye giremedim.int yoktu vaktim yoktu .insallah guzel haberler vardir Al_pi tasindinmi bebis nasil vesselam_ senn nasilsin bebis nasil cnm ♡♡♡
Nerelerdesin kız defnecik nasıl iyi mi?
Biz iyiyiz Hamd olsun büyüyüp gidiyoruz yolu yarıladık artık Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
Detaylı ultrasonumuz var ay sonu onuda hayırlısıyla atlatırız insaAllah..

Iyi aksamlar hanimlar nasilsiniz ne var ne yok gunlerdir siteye giremedim.int yoktu vaktim yoktu .insallah guzel haberler vardir Al_pi tasindinmi bebis nasil vesselam_ senn nasilsin bebis nasil cnm ♡♡♡
Günaydin Herkese..
Dun evimizi getirdik cok sukur attik esyayi iceriye insallah yavas yavas dizecegiz yerlesecegiz artik doguma kadar biterse iyidir :)

_Verda_ umarim ruyan gercek olur en kisa zamanda hayirlisiyla.. gzm43 canim olacak er yada gec her seyin basi saglik sen iyi ol kafanida rahat tut insallah kendiliginden gelecek bebegin..
Hira love canim iyiyim cok sukur haftaya vesselamin dedigi gibi ayrintili usg var azcik onun stresti var onuda atlatirsam insallah kazasiz belasiz benden mutlusu olmayacak insallah ..
Sen nasilsin kuzucuk nasil ..

Sağol canım inşallah artık zamana bıraktım çok fazla yüklenmek istemiyorum kendime. Eviniz hayırlı olsun sende kendini çok yormamaya çalış dikkatli ol eşya yavaş yavaş yerleştirilir boşver :)

Masallah cnm yolun yarisi gelmiş. Hadi bakalim ayrintiki usg cok güzel bir deneyim kızım iyi teyzesi 7.5 aylik bizde buyuyoruz kizimla birlikte .rabbim herkese nasip etsinn cnm seninki erkekmiydi hatirlayamadim

Gule gule oturum cnm o evde kizinla guzel anilarin olacak insallah kendini yorma sakin biri gelip yardim edemezmi acaba size mesela annecigin .

Masallah cnm yolun yarisi gelmiş. Hadi bakalim ayrintiki usg cok güzel bir deneyim kızım iyi teyzesi 7.5 aylik bizde buyuyoruz kizimla birlikte .rabbim herkese nasip etsinn cnm seninki erkekmiydi hatirlayamadim
MasaAllah yaa en şeker halleridır şimdi alipek yiyeceksin şeker küpünü
Evet tatlım kesin erkek dedi doktorumuz oğlum diye seviyorum artık

Al_pi çok şükür yeni evin hayırlı olsun
Rabbim almayida ev sahibi olmayida nasip etsin insaAllah
Rabbim kolaylik versin yavaş yavaş yaparsın esinle ne yapacan gurbette olunca çok zor oluyor

MasaAllah yaa en şeker halleridır şimdi alipek yiyeceksin şeker küpünü
Evet tatlım kesin erkek dedi doktorumuz oğlum diye seviyorum artık
Sorma teyzesi akil küpü valla parmagina takip oynatiyor simdiden babasina gidiyo akli bende kaliyo bana gelmek istiyo aliyorum bukez babasinda akli kaliyo hehehehe oglummm oglusumm erkekim de annesi ne guzel cnm saglikla kavusun insallahh gibus ciktimi hareketleri hissediyosundur heralde demi canim lekeler ne alemde falan yok demi

Zipir bunlar çok fenalar masaAllah prensese e ne yapsin biri doğurdu biri olmazsa kendi hiç olmayacaktı onun için vazgeçemiyor
Çok şükür bitti canım şimdilik bişey yok olmasında insaAllah
Çok şükür hissetmeye başladım minik adami
Çok güzel bir duyguymuş gecen gezdi dolasti sanki sonra minik bir pıt atti gozlerim dolduRabbim isteyen herkese yaşatsın insaAllah

Sağol canım inşallah artık zamana bıraktım çok fazla yüklenmek istemiyorum kendime. Eviniz hayırlı olsun sende kendini çok yormamaya çalış dikkatli ol eşya yavaş yavaş yerleştirilir boşver :)

Gule gule oturum cnm o evde kizinla guzel anilarin olacak insallah kendini yorma sakin biri gelip yardim edemezmi acaba size mesela annecigin .

Al_pi çok şükür yeni evin hayırlı olsun
Rabbim almayida ev sahibi olmayida nasip etsin insaAllah
Rabbim kolaylik versin yavaş yavaş yaparsın esinle ne yapacan gurbette olunca çok zor oluyor
Sagolun kizlar Allah herkese nasip etsin .. Evi aldik kızım kismetiyle geldi cok sukur ev sahibi olduk ..
Gurbeti seviyorum aslinda ben Bu durumda biraz zor oldu yoksa guzel seyler bunlar ev temiz bi giriyorsun 1 sene ev kirlenmiyo ☺ Hira love canim annem doguma ancak gelir dislerini yaptiriyor benim yuzumden yarim kalsin istemedim birini bulup yaptiririm gelme dedim .

Aman aman cnm olmasin leke meke artik diguma kadar bisey gelmesin . Ayu cmm insam cok duygusal oluyor ve o duyguyu yasarken baskalarininda hamile kalmasini daha cok istiyor doğum ypimca dahada farkli oluyor tabi. Duygusallik artiyor :))) anne demek aglayan kadin demek

Bebek gercektenn kismet demek cnm bak evde alinmis maşallah canimm. Ynem bari birini tutun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…