Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Aynen oyle güzelim.. =)
Bakalim senin ardından kim gelicek.
Insallah peş peşe güzel haberler aliriz
Rabbim ol der ve olur, ötesi yok. .

Amin canım. Inşallah hepinizin güzel haberlerini alırız. Rabbim ol desin yeter ki..

Maşallah canım. Sağlıkla kucağınıza da alırsınız Allahın izniyle. Ilac olarak ne kullanıyorsun canım. Niye arttırdi ki acaba?

Iyiyim canim cok şukur hersey yolundaymis .. Keske bana da seker yüklemesi yapmasa :))
Ilaclar yoldasimiz oldu canim kan ilaci multivitamin progestan aspirin igne bende bunlar var birde magnezyum eklenir sanirim :)

Vala söylemiştim en son geldiğinde evimde kavga çıkardı,9 aydır sormadı geçen gün kbabamla gelmiş merakından hiç konuşmadım:) sadece hg diyip öptüm okadar. İnsan hamileyken kendine bir bardak su verenide unutmuyor canını sıkanıda. Doğum yapıncada gelip yüzsüz yüzsüz oturur eminim. Bende annemin yaptığı tek çeyizi bile göstermedim göstermicemde :))

Haha gösterme. Kuzum..
İnsan can yakanı da unutmuyo gönül alanı da

O konuda seni çok iyi anlıyorum. .
Anlayışsiz insanlar artık
Fesat kötü niyetli. .

Ela gelsin de gerisi önemli değil. . =))

Haha gösterme. Kuzum..
İnsan can yakanı da unutmuyo gönül alanı da

O konuda seni çok iyi anlıyorum. .
Anlayışsiz insanlar artık
Fesat kötü niyetli. .

Ela gelsin de gerisi önemli değil. . =))
Hazımsızlık başkada birşey değil,beklemiyorlardı geliniyle hamile kalmamı sanırsam hevesleri içlerinde kaldı
Sağol canım,aynen ela'm iyi olsunda gerisi mühim değil. Rabbim kötü niyetli insanlardan korusun bizi,onların içini bize rahat ettirmesin

Amin canım amin. .
Yalancı sancıların var mı
Sen ondan haber ver
Doğum nsl olacak
Doktor çatı muayenesi yaptı mi

Amin canım amin. .
Yalancı sancıların var mı
Sen ondan haber ver
Doğum nsl olacak
Doktor çatı muayenesi yaptı mi
Var canım bazen ağrıyla uyanıyorum. Doğum normal görünüyor şimdilik,doktorum çatı muayenesi yapmadı. Dün nst girdim haftalık iyiydi şükür,bekleyeceğiz artık. Rabbim yardım etsin şu stresi atlatayım başka birşey istemiyorum

Allahım bi avazda kurtarsın canım
Kolay bi doğum olsun inşallah
Ela annesini üzmeden hemen
Şıp diye gelsin dunyaya

=))

♡♡♡♡

Al_pi @deeploneliness kızlar ben magnezyum kullanıyordum çokta faydasını gördüm gece kramplarını kesiyor... bana ekstra birde tansiyon ilacı verdi oda bu aylarda çok oynarmış kalp atışım bazen yerinden çıkacak gibi oluyor cok hızlı atıyor... önlem amaçlı başlattı.. bnmki hep önlem tam önlem... şükür hiç kanamam Yok ama yinede 15 de 1 vurulduğum iğneye de devam... coraspirin,decavit, d vitamini,demir şurubu devam yani içerdeki iyi dayanıyor ben tiksiniyorum hergün duş almak istiyorum

Neyden tiksiniyorsun ki anlamadim :) Zaten onlar icin bu kadar ilaci aliyoruz canim .. Benim simdilik agri sizi kramp problemim yok o yuzden vermedi magnezyum bakalim yeni doktora gidecegim haftaya o ne diyecek neler verecek benim plesanta da asagida hala cikmadi yukariya :-/

Ayyyy ben heyacanlandım okuyunca, gün saymak nasıl bir duygudur acaba... Allahım 1 avazda kurtarsın hep yanında biri var dimi? Ben korkardım herhalde ayyy panik yapmayımda seni... bir anda senin yerine kendimi koydum.... Elaaaaaa iyi bir vakitte gel cankuş ❤

Hadi ya duymamıştım öyle bir sorunun olduğunu, bizim Mayıs annelerinde çok oldu plesantanın aşağısında olan İnan çıkıyor hiç stres yapma Cnm, ama dikkatli ol gereksiz yere ayakta durma olur mu?
Ya söylemesi ayıptır wc ye çıkmak çok güç onuda geçtim çok pis kokuyor... kimsenin evinde girmek istemiyorum wc ye resmen

Kartanem beni tanısan ne korkak olduğumu bilsen şaşardın:))) Gece yatamıyorum zaten yada ufak bir ıslaklık ağrıda aha geliyor diyorum demekki Allah insana o cesareti veriyor. Sende bir bakacan o gün gelmiş,zaman geçiyor canımcım:)
Görümcem gidip geliyor sağolsun apartmanda eşimin akrabalarıda var. Dua edin bana hamileler:))

Kızlar ayrıntılıda doktor demişti plesanta asagida belki yatarak geçirirsin dikkatli olman gerekiyor demişti bende korkmuştum çünkü hep yukarıdaydı hatta kızın yüzünü kaplıyordu resimler yarım çıkıyordu sonradan doktora gittim anlattım Yok öyle birşey herşey yolunda yukarıya çıkmış dedi korkma zaten bebekte baya yukarıdaymış ondan kaburgalarım agriyirmus:)
Bana da magnezyum verdiler çünkü parmaklarım sisiyor ve agri oluyor ve bu arada bende çatlak yoktu nasıl oldu anlamadım bir baktim çatlağım olmuş zaten bekliyordum çünkü Eti'm sıkıdır sanki erken başladı sizlerde de varmı mi :)

Hee onu diyorsun anladim canim evet renk koku degisikligi
Ahh canim bu aralar cok ayaktayim malesef ev kosusturmasi ama haftaya evime gececegim insallah o zaman rahat edecegim .. Sansima ev isi erken zamana denk geldi daha fazla agirlasmadan ..

Ayy dogum baslasa bile elli kere hastaneye kavusursun şal diye gelmiyor yaa :))
Rahat ol canim telaş yapma o sana yavas yavas haber verecek zaten hastanede beklemektense evde gecir son anda git Teyzeleri dua ediyor elaya zaten guzel guzel gelecek

Eşim filmlerdeki gibi pırt diye olduğunu sanıyor:))) iki kere tel cvp vermesem kıyameti koparıyor
Sağolun teyzeleri inşallah yavrularımızı kucağımıza alacağımız günlerde gelecek yine burada sohbet edeceğiz Allahın izni ile

Cnm bnm henüz yok ama dr uyardı krem kullan artık diye dedim ztn başladım... çatlak için genetik diyorlar, bnm annemdede ablamda da bayağı var, bende de olurda hani önlem almadım diye olmasın ben tedbir amaçlı sürüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…