Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Mor Seven canım inşallah hakkımızda hayırlısı olsun başlayabilirsek şubat adetimde başlıycaz nasip olursa.. öğretmenliğin en özendiğim şeyi şu süper tatilleri yaa ❤ dinlenin bol bol bebişinle uyuyun sabahları ohhh

_Verda_ tedavin hayırlı olsun canım vesilendir inşallah.. hangi hastaneye gittin canım çapa mı.. devlet öyle maalesef hep asistanlarla muhattapsın.. ama en detaylı araştırmayı da oralar yapıyo

_Verda_ tedavin hayırlı olsun canım vesilendir inşallah.. hangi hastaneye gittin canım çapa mı.. devlet öyle maalesef hep asistanlarla muhattapsın.. ama en detaylı araştırmayı da oralar yapıyo

Saol canım adetin 3. Günü kan vericem
Bide eşimden de test istediler tekrardan
Ürolojiden randevu aldik çapa dan. .
Ameliyattan çekiniyorum biraz..
Bakalım. Ne olacak...

Sen nasılsın canim?

İse yaradigini söyleyenler var ama çok pahali ya gereksiz pahali yani kehribar kolye ..
Ben internetten bulup baktım fiyatlara burda öyle çok pahalı değil, alışverişe çıkınca bir bakayım.

Hayırlı haftalar kızlar :)
Bugün kontrolüm vardı yaptıgım diyet ise yaramış tokluk kan şekerim gayet iyi çıktı doktorum diyetin dışına bazen çıkabilirsin dedi :) Allah'a şükür
Çok sevindim canım inşaAllah bu daha yükselmek

Bebis nasıldı iyimiydi prenses..

Çok sevindim canım inşaAllah bu daha yükselmek

Bebis nasıldı iyimiydi prenses..
İyiydi Allah'a şükür canim benim :) sadece iki gündür pek oynamiyordu doktor pozisyonundan dolayı hissetmiyorsun dedi :) maasallah 1 kiloya yaklaşmış herşeyi iyi dedi :)
Senin randevun ne zaman cuma gidecektin degil mi

Yaa masaAllah bende hafif dalgalanmalar hissetmeye başladım ama çok nadir acaba sonra bağırsaklar mı diyorum ama farklı gibi oluyor sanki:)
Evet cuma günü gidecem insaAllah çok merak ediyorum..
Sen şimdi tam kaç haftalık oldun tekme atıyor mu iyice

Ben şimdi 25+5 oldum Çarşamba tam 6 aylık oluyoruz Allah'ın izniyle :) atmaz mi atıyor tabi :) bu sefer de neden oynamiyor diye tedirginlik oluyor :) allahtan doktor sık çağırdı da gördüm cadıyı :)
Hissettiğin odur canim benim suan sanıyorum 17 haftalıksın tam anlamıyla 20 -22 haftalar arasında anlayacaksın zaten :) gaz mi degilmi arasındaki farkı cok net göreceksin :) ama benim en çok hoşuma giden dalgalanması :)) hadi bakalım güzel haberler verme sırası sende insallah meleğin iyidir güzel haberlerinle gel olur mu

İnsAllah canım insaAllah masaAllah ya zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyormuşben yarın 18 haftalık olacam insaAllah
24haftalik 6 aylık olmuyor mu

İnsAllah canım insaAllah masaAllah ya zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyormuşben yarın 18 haftalık olacam insaAllah
24haftalik 6 aylık olmuyor mu
Evet ya geciyor ama sağlık ocağındaki doktor bile ne kadar uzun sürdü senin ki :))
Yok tatlım 26 hafta 6 aylık oluyor 30 günden hesaplanınca 6 aylık 4 haftadan hesaplanırsa 28 gün yapıyor biraz kafa karıştırıcı ama bu şekilde zaten Nisan sonu Doğum görünüyor :)

Gözün aydın Cnm bendende büyük ihtimal isteyecek şeker yüklemesi... bende korkuyorum kesin çıkar... ayyy bu aralar iştahım acayip acık doymuyorum resmen,sizde de oldumu böyle birşey

Gözün aydın Cnm bendende büyük ihtimal isteyecek şeker yüklemesi... bende korkuyorum kesin çıkar... ayyy bu aralar iştahım acayip acık doymuyorum resmen,sizde de oldumu böyle birşey
Tesekkurler canim benim :) oldu tabi olmaz mi sana diyeceğim beyaz ekmek yeme pirinç pilavı falan herşeyden az az ye birşey olmaz bana öğleden sonra bitane tost verdi ben ikitane yedim mesela :)) doymuyorum çünkü ama yine de iyi çıktı şeker

Gittinmi cnm dr .siteye yeni girdim .k.bkma. yazarsa magnezyum yaziyo bu haftalarda bana yazmadilar ben hep kendim aldim

Senin mesaji görunce aklima geldi bugun cok güzel rüyalar gördüm .. En güzelide u-mutlu lale yi gordum hamileymis nasil seviniyoruz diyorum ki bak inandin oldu
Ne güzel ruyamis valla. Insalah gercek olur hamisler hisseder hamisler iyidir sevin onlari :). Simdi nerdesin alpi izmir mi

Ne güzel ruyamis valla. Insalah gercek olur hamisler hisseder hamisler iyidir sevin onlari :). Simdi nerdesin alpi izmir mi
Evet canim izmirdeyim 3 hafta filan burdayim sonra evimi almaya gidecegim sonra temelli gelecegim insallah

Ayy insallah ruyam cikar sonrada ard arda yine guzel haberler aliriz topikte anne olmayan kalmaz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…