- 14 Temmuz 2015
- 3.002
- 4.157
- 83
_Verda_ tedavin hayırlı olsun canım vesilendir inşallah.. hangi hastaneye gittin canım çapa mı.. devlet öyle maalesef hep asistanlarla muhattapsın.. ama en detaylı araştırmayı da oralar yapıyo
Ben internetten bulup baktım fiyatlara burda öyle çok pahalı değil, alışverişe çıkınca bir bakayım.İse yaradigini söyleyenler var ama çok pahali ya gereksiz pahali yani kehribar kolye ..
O zaman guzel :) Burasi türkiye birsey tutuldumu ucuyor hemen fiyatlar :-/Ben internetten bulup baktım fiyatlara burda öyle çok pahalı değil, alışverişe çıkınca bir bakayım.
Çok sevindim canım inşaAllah bu daha yükselmekHayırlı haftalar kızlar :)
Bugün kontrolüm vardı yaptıgım diyet ise yaramış tokluk kan şekerim gayet iyi çıktı doktorum diyetin dışına bazen çıkabilirsin dedi :) Allah'a şükür
İyiydi Allah'a şükür canim benim :) sadece iki gündür pek oynamiyordu doktor pozisyonundan dolayı hissetmiyorsun dedi :) maasallah 1 kiloya yaklaşmış herşeyi iyi dedi :)Çok sevindim canım inşaAllah bu daha yükselmek
Bebis nasıldı iyimiydi prenses..
Yaa masaAllah bende hafif dalgalanmalar hissetmeye başladım ama çok nadir acaba sonra bağırsaklar mı diyorum ama farklı gibi oluyor sanki:)İyiydi Allah'a şükür canim benim :) sadece iki gündür pek oynamiyordu doktor pozisyonundan dolayı hissetmiyorsun dedi :) maasallah 1 kiloya yaklaşmış herşeyi iyi dedi :)
Senin randevun ne zaman cuma gidecektin degil mi
Ben şimdi 25+5 oldum Çarşamba tam 6 aylık oluyoruz Allah'ın izniyle :) atmaz mi atıyor tabi :) bu sefer de neden oynamiyor diye tedirginlik oluyor :) allahtan doktor sık çağırdı da gördüm cadıyı :)Yaa masaAllah bende hafif dalgalanmalar hissetmeye başladım ama çok nadir acaba sonra bağırsaklar mı diyorum ama farklı gibi oluyor sanki:)
Evet cuma günü gidecem insaAllah çok merak ediyorum..
Sen şimdi tam kaç haftalık oldun tekme atıyor mu iyice
İnsAllah canım insaAllah masaAllah ya zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyormuşBen şimdi 25+5 oldum Çarşamba tam 6 aylık oluyoruz Allah'ın izniyle :) atmaz mi atıyor tabi :) bu sefer de neden oynamiyor diye tedirginlik oluyor :) allahtan doktor sık çağırdı da gördüm cadıyı :)
Hissettiğin odur canim benim suan sanıyorum 17 haftalıksın tam anlamıyla 20 -22 haftalar arasında anlayacaksın zaten :) gaz mi degilmi arasındaki farkı cok net göreceksin :) ama benim en çok hoşuma giden dalgalanması :)) hadi bakalım güzel haberler verme sırası sende insallah meleğin iyidir güzel haberlerinle gel olur mu
Evet ya geciyor ama sağlık ocağındaki doktor bile ne kadar uzun sürdü senin ki :))İnsAllah canım insaAllah masaAllah ya zaman geçmiyor diyoruz ama geçiyormuşben yarın 18 haftalık olacam insaAllah
24haftalik 6 aylık olmuyor mu
Gözün aydın CnmEvet ya geciyor ama sağlık ocağındaki doktor bile ne kadar uzun sürdü senin ki :))
Yok tatlım 26 hafta 6 aylık oluyor 30 günden hesaplanınca 6 aylık 4 haftadan hesaplanırsa 28 gün yapıyor biraz kafa karıştırıcı ama bu şekilde zaten Nisan sonu Doğum görünüyor :)
Tesekkurler canim benim :) oldu tabi olmaz mi sana diyeceğim beyaz ekmek yeme pirinç pilavı falan herşeyden az az ye birşey olmaz bana öğleden sonra bitane tost verdi ben ikitane yedim mesela :)) doymuyorum çünkü ama yine de iyi çıktı şekerGözün aydın Cnmbendende büyük ihtimal isteyecek şeker yüklemesi... bende korkuyorum kesin çıkar... ayyy bu aralar iştahım acayip acık doymuyorum resmen,sizde de oldumu böyle birşey
Gittinmi cnm dr .siteye yeni girdim .k.bkma. yazarsa magnezyum yaziyo bu haftalarda bana yazmadilar ben hep kendim aldimAynen geçmiyor zannediyoruz ama geçiyormuş zaman.
Şimdilik bişey yok canim geçen hafta 4 gün sürmüştü.iyice yerleşti bizim paşa sanırım..
Pazartesi gidecem doktora kan ilacından sonra hangi ilacı yazıyorlar yazmiyorlarsa haftaya gidim diyorum
Sende hamis kalinca canim sende anlatirsin inşallah cnmNe güzel anlatmışsın doğum anını
Aminn canim insallah. Ben siteye girene kadar belkide dogurmusundur :)Amin canım tüm hamileleri inşallah.Sizin evlatlarınızıda size bağışlasın
Evet cesaret geliyormuş öyle diyorlar :) Rabbim isteyen herkese yaşatsın bu duyguları
Senin mesaji görunce aklima geldi bugun cok güzel rüyalar gördüm .. En güzelideSende hamis kalinca canim sende anlatirsin inşallah cnm
Ne güzel ruyamis valla. Insalah gercek olur hamisler hisseder hamisler iyidir sevin onlari :). Simdi nerdesin alpi izmir miSenin mesaji görunce aklima geldi bugun cok güzel rüyalar gördüm .. En güzelideu-mutlu lale yi gordum hamileymis nasil seviniyoruz diyorum ki bak inandin oldu
Evet canim izmirdeyim 3 hafta filan burdayim sonra evimi almaya gidecegim sonra temelli gelecegim insallahNe güzel ruyamis valla. Insalah gercek olur hamisler hisseder hamisler iyidir sevin onlari :). Simdi nerdesin alpi izmir mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?