Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnstagramda bir bayan var kızının ismi ELA
MasaAllah bir tatlı birr seker bir gulusu var gozleri guluyor.videolarını izliyorum arada tekrardan izliyorum
Şimdi yürümeye başlıyor belki sizde bakiyorsunuzdur pembekurdeleli
Rabbim annesinede babasinada yavrusunada sağlık sıhhat versin insaAllah..

Be

Bende kilolu olduğum için çıkmıyor sanirim
Azucuk belli daha 1,buçuk kilo aldım bu aralar iştahım arttı ama
Çıkacak canım hiç meraklanma:)) benimde 5. Aydan sonra tam çıkmaya başladı. Oh vitaminli şeyler ye yarasın bebişe
çok sağol canım,hayırlısıyla kucaklarımıza alalım inşallah hepimiz.
Darısı diğer arkadaşlarımızın başına

Yaa tamam canım hiç bilmiyordum
Off cahil kalmışım.

Sen nasil oldun iyileştin mi canim
Çok şükür daha iyiyim Cnm, ufaktan işte alışverişlere başladık... ya yürüyüşüm değişti resmen ağırlaştım normalde çok hızlı yürüyen ben artık çok yavaş yürüyorum gerçekten her ay başka şeyler yaşıyorum... şaşkınım... gecmiş olsun sende iğne vurulmuşsun.. hiç birşey olmaz endişe etme, bnmde 2 gün kolum ağrıdı biranda geçmişti Rabbim herkese isteyen herkese yaşatsın bu acıları,telaşları ❤

Cok sukur dahada iyi ol insaAllah
Tatlı telaslar başladı desene Rabbim bu günleri görmeyi herkse nasip etsin İnşaAllah.
Sağol canım geçti çok şükür dün biraz o kadar
Pazartesi giderim diyordum doktora ama biraz daha beklim diyorum ayda bir çağırdı cuma giderim insaAllah kismetse:)

Amin deranım, güzel haberini alacağız inşallah yakında. Hiç korkma deranım dilinde dua olduktan sonra... Allah bir avazda kurtarsın Maşallah adıyla büyüsün inşallah ela'm, çok güzel isim. Benim okulda bir ela vardı hayranlık duyardım kıza, o kadar güzeldi :) inşallah senin kızınında kalbinin güzelliği yüzüne yansısın nurlar saçsın etrafına.

Gülüm boşver milleti, herkesin zevki farklı sen dersin ayşe öteki der hayatta Ayşe koymam o ne biçim isim :) sen gönlünden ne geçiyorsa onu koy kimseye kulak asma.

Amin amin Allah razı olsun canım,seninde evladını sana bağışlasın kötü gününü göstermesin inşallah.

vesselam_ avmdeki cihazlar sıkıntılı değil, radyasyon onlarda ama ben yine de geçmiyordum :)
Çantaların filan içinin göründüğü cihazlar sıkıntılı, onun da içine biz girmiyoruz zaten :)

Tamam canım çok sağol bakalım izin verecek mi doktorum
OğluŞ ne yapıyor iyi mi

Bizim gibi yap bir ismini sen bir ismini babası koysun.
O zaman arkadaşımın kızı Simay gibi renkli gözlü bir kızınız olacak. O da böyle çakır çakır bakıyor. Prenses gibi.
Berfin Farsça diline aittir kar tanesi demek. Diyarbakır'da çok var. Kürtçe isim olarak kullanılıyor burada canım.
İnşallah sağlıkla doğsunda.

Bizde düşünüyoruz hala. Benim aklımda da bir iki isim var aslında karar versek çok iyi olacak o şekilde sevince daha güzel.

Amin amin Allah razı olsun canım,seninde evladını sana bağışlasın kötü gününü göstermesin inşallah.
Amiiiin Allah kimseyi evladıyla sınamasın canım
Rus kız Çin erkek diyor. Ikisinden biri Ebrum
Hakkında hayırlısı Özlem'im Allah gönlünüze göre versin
Diş çıkartırken ya da kolik sancılarına iyi geldiği söyleniyor, kehribar taşından yapılma.
Bir araştırayım canım burda hiç duymadım öyle bir şey :/ çok sağol :*

Amiiiin Allah kimseyi evladıyla sınamasın canım

Hakkında hayırlısı Özlem'im Allah gönlünüze göre versin

Bir araştırayım canım burda hiç duymadım öyle bir şey :/ çok sağol :*
İse yaradigini söyleyenler var ama çok pahali ya gereksiz pahali yani kehribar kolye ..

İyi akşamlar hanımlar♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…