Hep iyi şeyler olsun bundan sonra sizin için :)Evet canim hep kötü seyler ust uste geliyordu masallah bu sefer iyi seyler ust uste geldi :)
Oglus nasil ? Kocaman olmustur simdi ne guzel gulucukler saciyordur etrafa ..
İyiyim ben de çok şükür canım geçiyor günler oğluşumla.Hamd olsun güneşim iyiyim sen nasılsın? Oğluşu büyütmüşsün maşallah :) Sağlığınız sıhhatiniz yerinde mi?
Elif iyi canım bir büyüme evresini daha atlattık şükür. Bu evreler gitgide zorlaşıyor, bir daha ki gelene kadar tadını çıkartıyoruz :)
Doğum günün kutlu olsun canımm bundan sonraki yıllarda bebişinle, eşinle ve sevdiklerinle nice güzel senelere.Tünaydııııııın kızlar❤ Bugün bnm Doğum Günümdün ailem geldi çok gzl geçirdik kutladık, sıra bugün eşimde oda gece bizim fotomuzu koymuş Face e herkes öğrendi hamile olduğumu ben hiç foto koymamıştım sabah görünce çok şaşırdım...uzaktaki arkadaşlar böylece öğrendi...
LeYLa_21 geçmiş olsun ablaa vesilen olsun insaAllah tez vakitte hayirlisyla gönlünden geçeni versin insaAllah
Al_pi canım ne güzel İzmir diyince güzel kızlar geliyor aklıma kızın bereketiyle oralara gidiyor insaAllah..
Görsünler kim güzel
Bu arada aşıyı unutma haa:)
@e-brulim ev sahibimiz iki senedir çıkın diyor aslında söz verdik bu sene cikacaz diye zaten tayin isi var bakalım bizim oğlan kismetiyle nerelere gidecekbu arada amin diyorum dediklerine sanırım 2-3 hafta sonra biseyler hissedebilirim;
Kartanesi_26 canım doğum günün kutlu olsun en güzel yaşın olsun kizinla eşinle mutluluğunuz daim olsun evladınızı kucağınıza aldığıniz gunleride görürsün insaAllah
Sagolun kizlar .. Darisi size o zaman vesselam canim insallah tayin cikarda iki kere tasinmak zorunda kalmazsiniz..Al_pi gözün aydın cnmmmm... istediğin tayin çıkmış.yeni evinizde mutlu huzurlu günleriniz olsun... ne gzl bir başlangıç olacak maşallah ❤
Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım.. yeni başlangıçlar iyidir hele bir de İzmirseEv toplandi canimAnnem babam bendeydi uzun suredir sagolsunlar topladilar kapattik evi ciktik ..
Kizim ugurlu geldi bize uzun suredir bekledigimiz tayin isimiz oldu .. Izmir kizi olacak insallah :)
vesselam_ canim mecburi bizimki yoksa kis gunu hic tasinirmiyim hemde bir uctan bir uca ..
Canım doğum günün kutlu olsunTünaydııııııın kızlar❤ Bugün bnm Doğum Günümdün ailem geldi çok gzl geçirdik kutladık, sıra bugün eşimde oda gece bizim fotomuzu koymuş Face e herkes öğrendi hamile olduğumu ben hiç foto koymamıştım sabah görünce çok şaşırdım...uzaktaki arkadaşlar böylece öğrendi...
Rabbim kolayca bulmayi nasip etsin insallah ev tasinacak yerlesecek sonra insallah kizimin odasini yapacagim derken bi bakmisim dogum zamani gelmis :)Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım.. yeni başlangıçlar iyidir hele bir de İzmirseBebiş kısmetiyle geliyor desene
Canım doğum günün kutlu olsunYeni yaşını bundan sonra bebişinle birlikte kutlaman dileğiyle sana bütün güzellikleri getirsin
İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canımRabbim kolayca bulmayi nasip etsin insallah ev tasinacak yerlesecek sonra insallah kizimin odasini yapacagim derken bi bakmisim dogum zamani gelmis :)
Evet kismetiyle geldi ben inaniyorum onun uguruna insallah evde hemen bulacagiz
Ben şu montesorri yatagina heveslendim yatak odamada sepet besik dusunuyorum ama bakalim kismet..İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canımHem de istediğin gibi döşersin ben bile heveslenip bakıyorum arada beşik modellerine erken ama hoşuma gidiyor..
Şimdi baktım dediğin modele o da farklıymışBen şu montesorri yatagina heveslendim yatak odamada sepet besik dusunuyorum ama bakalim kismet..
Erken ama oncedende bakiyordum ister istemez dikkatini cekiyor iste .. Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin insallah ilk olunca insan herseye hevesleniyor ..
Gecmis olsun canim .. Hadi bakalim bir adim daha yaklastin insallah ..
Ay çok sevindim kuzum, gözünüz aydın. Kızın bereketiyle geliyor inşallah
Hayırlı olsun
Geçmiş olsun abla, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.
LeYLa_21 cnmmm çok geçmiş olsun, inşallah hmn arkasından hamile kalırsın,bnm öyle olmuştu... Rabbim şifanı versin... dinlen bol bol
LeYLa_21 geçmiş olsun ablaa vesilen olsun insaAllah tez vakitte hayirlisyla gönlünden geçeni versin insaAllah
Al_pi canım ne güzel İzmir diyince güzel kızlar geliyor aklıma kızın bereketiyle oralara gidiyor insaAllah..
Görsünler kim güzel
Bu arada aşıyı unutma haa:)
@E-brulim ev sahibimiz iki senedir çıkın diyor aslında söz verdik bu sene cikacaz diye zaten tayin isi var bakalım bizim oğlan kismetiyle nerelere gidecekbu arada amin diyorum dediklerine sanırım 2-3 hafta sonra biseyler hissedebilirim;
Kartanesi_26 canım doğum günün kutlu olsun en güzel yaşın olsun kizinla eşinle mutluluğunuz daim olsun evladınızı kucağınıza aldığıniz gunleride görürsün insaAllah
Sağolun canlarım..ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah...İyiki oldum bu ameliyatı yoksa boşa kürek çekecektik..doktorumu değiştirdim ayrıca mutluyum...belkide giden bebeğimde bu polip yüzünden mi düştü demekten kendimi alamıyorum..çünkü polipler tam tüpün giriş yerlerindeymiş...inşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp doğurmayı nasip eder Rabbim..kızıma kardeş gönderir inşallah...tek dileğim bu... @Al_pi tayininiz çıkmış sanırım..hayırlı olsun..ALLAH Gönlüne göre versin canım...şimdi gördüm...LeYLa_21 Leyla ablacim cok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı ablacim allah gönlüne göre versin insallah bu ameliyat bebis icin hayırlı olur :)
Kartanesi_26 canim benim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı umutlu yasların olsun insallah
Bende 3 aylık olunca aile büyüklerine söylemiştim eşimin akrabaları da Yen'i duydu herkes şaşırdı :) bence böyle daha güzel
Bende sevemedim park yataklari ahsap istiyorum :) Montesorri cocuklarin kimseye bagimli kalmamasini yatagina kendinin girip cikmasini ve bunun cocugun öz guvenini gelistirecegini savunuyor ..Şimdi baktım dediğin modele o da farklıymış5-6 yaşına kadar kullanabilir. Ben de park yatakları araştırdım ısınamadım bir türlü. Odama ahşap beşik alacağım sanırım. Büyüyünce de kendi odasına geçer baza alırım büyük ihtimal Ah o günler bir gelsin de
Amin canim insallah vesilen olur .. Sagol canim Allah seninde gönlune gore versin..Sağolun canlarım..ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah...İyiki oldum bu ameliyatı yoksa boşa kürek çekecektik..doktorumu değiştirdim ayrıca mutluyum...belkide giden bebeğimde bu polip yüzünden mi düştü demekten kendimi alamıyorum..çünkü polipler tam tüpün giriş yerlerindeymiş...inşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp doğurmayı nasip eder Rabbim..kızıma kardeş gönderir inşallah...tek dileğim bu...Al_pi tayininiz çıkmış sanırım..hayırlı olsun..ALLAH Gönlüne göre versin canım...şimdi gördüm...
Bu sanırım bir felsefe. Sorumluluk duygusunu erken yaşta alması çok önemli. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah. Bebeklerimizi konuşacağımız günleri de görürüz hep birlikteBende sevemedim park yataklari ahsap istiyorum :) Montesorri cocuklarin kimseye bagimli kalmamasini yatagina kendinin girip cikmasini ve bunun cocugun öz guvenini gelistirecegini savunuyor ..
O yuzden bu yatak yerde uykusu gelince kendi gidip yatiyor .. O yatak uzunnn sure kullanilir canim cok buyuk ..
Allah gönlune göre versin zaman su gibi geciyor gelecek tabi o gunler ❤
Amin özlemim Allah razı olsun inşallah hepimiz Yen'i yaşlarımızda bebişlerimiz ile gireriz ❤Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım.. yeni başlangıçlar iyidir hele bir de İzmirseBebiş kısmetiyle geliyor desene
Canım doğum günün kutlu olsunYeni yaşını bundan sonra bebişinle birlikte kutlaman dileğiyle sana bütün güzellikleri getirsin
Amin canim inşallahhhh ..Bu sanırım bir felsefe. Sorumluluk duygusunu erken yaşta alması çok önemli. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah. Bebeklerimizi konuşacağımız günleri de görürüz hep birlikte
Ohh sen başlamışsin hazirliklara .. Saglikla gelsin kizin o besikte misil misil uyusun insallah çok guzel canim ..Kızlar bende beşiğini aldım, genç odası dolabı almıştım evlendiğimde onun şifonyerini aldım çok cici oldu... bende park yataklara ısınamadım.
amin canım cümlemizin inşallah...sağlıkla sıhhatle...Amin canim insallah vesilen olur .. Sagol canim Allah seninde gönlune gore versin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?