Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canim hep kötü seyler ust uste geliyordu masallah bu sefer iyi seyler ust uste geldi :)
Oglus nasil ? Kocaman olmustur simdi ne guzel gulucukler saciyordur etrafa ..
Hep iyi şeyler olsun bundan sonra sizin için :)
Oğluşum iyi çok şükür, uyuyor şimdi, canı isterse gülüyor agu yapıyor :)
Haftaya 2 aylık olacak inşallah :)

İyiyim ben de çok şükür canım geçiyor günler oğluşumla.
Bir sıkıntımız yok çok şükür, arada gaz sancıları oluyor ama olacak tabi o kadar artık.
Maşallah Elif kuzuya. Diş mi çıkartacak acaba? Büyüdü Kocaman oldu kuzu :)
Doğum günün kutlu olsun canımm bundan sonraki yıllarda bebişinle, eşinle ve sevdiklerinle nice güzel senelere.

Al_pi gözün aydın cnmmmm... istediğin tayin çıkmış.yeni evinizde mutlu huzurlu günleriniz olsun... ne gzl bir başlangıç olacak maşallah ❤
Sagolun kizlar .. Darisi size o zaman vesselam canim insallah tayin cikarda iki kere tasinmak zorunda kalmazsiniz..
evet izmirin kizlari guzel olur derler ya benim.kizimda izmiri secti :))
Kartanesi canim nice guzel yaslara bende esimin dogum gununde paylasmayi dusunuyorum bu c.tesi yani :) Artik zaman azaliyor duysunlar
Tekrardan nice nice saglikli huzurlu yillar diliyorum seneye mumlari kizin üfleyecek o yuzden son kez tek basina üfleyeceksin

LeYLa_21 Leyla ablacim cok geçmiş olsun herşeyin hayırlısı ablacim allah gönlüne göre versin insallah bu ameliyat bebis icin hayırlı olur :)
Kartanesi_26 canim benim Doğum günün kutlu olsun nice mutlu sağlıklı umutlu yasların olsun insallah
Bende 3 aylık olunca aile büyüklerine söylemiştim eşimin akrabaları da Yen'i duydu herkes şaşırdı :) bence böyle daha güzel

vesselam_ TaeYang Al_pi Semra24 Allah razı olsun kızlar ❤ ayyy evet nasıl heyacanlandım kızı duyup arayanlar onunla ilgili gzl dualarda bulunanlar... işte biz hep ürkek çekingen yaşayınca gebeliklerimizi bu duyguları hep bastırmışız... Rabbim kucağımıza almayı nasip etsin,bizlere gruptaki tüm arkadaşlarımıza inşallah

Yeni eviniz hayırlı uğurlu olsun canım.. yeni başlangıçlar iyidir hele bir de İzmirse Bebiş kısmetiyle geliyor desene
Canım doğum günün kutlu olsun Yeni yaşını bundan sonra bebişinle birlikte kutlaman dileğiyle sana bütün güzellikleri getirsin

Rabbim kolayca bulmayi nasip etsin insallah ev tasinacak yerlesecek sonra insallah kizimin odasini yapacagim derken bi bakmisim dogum zamani gelmis :)
Evet kismetiyle geldi ben inaniyorum onun uguruna insallah evde hemen bulacagiz

Rabbim kolayca bulmayi nasip etsin insallah ev tasinacak yerlesecek sonra insallah kizimin odasini yapacagim derken bi bakmisim dogum zamani gelmis :)
Evet kismetiyle geldi ben inaniyorum onun uguruna insallah evde hemen bulacagiz
İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canım Hem de istediğin gibi döşersin ben bile heveslenip bakıyorum arada beşik modellerine erken ama hoşuma gidiyor..

İnşallah gönlünüzce bir ev de bulursunuz canım Hem de istediğin gibi döşersin ben bile heveslenip bakıyorum arada beşik modellerine erken ama hoşuma gidiyor..
Ben şu montesorri yatagina heveslendim yatak odamada sepet besik dusunuyorum ama bakalim kismet..
Erken ama oncedende bakiyordum ister istemez dikkatini cekiyor iste .. Rabbim saglikla gelmelerini nasip etsin insallah ilk olunca insan herseye hevesleniyor ..

Şimdi baktım dediğin modele o da farklıymış 5-6 yaşına kadar kullanabilir. Ben de park yatakları araştırdım ısınamadım bir türlü. Odama ahşap beşik alacağım sanırım. Büyüyünce de kendi odasına geçer baza alırım büyük ihtimal Ah o günler bir gelsin de

Gecmis olsun canim .. Hadi bakalim bir adim daha yaklastin insallah ..

Ay çok sevindim kuzum, gözünüz aydın. Kızın bereketiyle geliyor inşallah
Hayırlı olsun

Geçmiş olsun abla, hadi hayırlısı bakalım inşallah tez vakitte kavuşursun bebeğine.

LeYLa_21 cnmmm çok geçmiş olsun, inşallah hmn arkasından hamile kalırsın,bnm öyle olmuştu... Rabbim şifanı versin... dinlen bol bol

Sağolun canlarım..ALLAH RAZI OLSUN hepinizden inşallah...İyiki oldum bu ameliyatı yoksa boşa kürek çekecektik..doktorumu değiştirdim ayrıca mutluyum...belkide giden bebeğimde bu polip yüzünden mi düştü demekten kendimi alamıyorum..çünkü polipler tam tüpün giriş yerlerindeymiş...inşallah sağlıkla tekrar hamile kalıp doğurmayı nasip eder Rabbim..kızıma kardeş gönderir inşallah...tek dileğim bu... @Al_pi tayininiz çıkmış sanırım..hayırlı olsun..ALLAH Gönlüne göre versin canım...şimdi gördüm...

Bende sevemedim park yataklari ahsap istiyorum :) Montesorri cocuklarin kimseye bagimli kalmamasini yatagina kendinin girip cikmasini ve bunun cocugun öz guvenini gelistirecegini savunuyor ..
O yuzden bu yatak yerde uykusu gelince kendi gidip yatiyor .. O yatak uzunnn sure kullanilir canim cok buyuk ..
Allah gönlune göre versin zaman su gibi geciyor gelecek tabi o gunler ❤

Amin canim insallah vesilen olur .. Sagol canim Allah seninde gönlune gore versin..

Bu sanırım bir felsefe. Sorumluluk duygusunu erken yaşta alması çok önemli. Rabbim herkesin gönlüne göre versin İnşallah. Bebeklerimizi konuşacağımız günleri de görürüz hep birlikte

Amin özlemim Allah razı olsun inşallah hepimiz Yen'i yaşlarımızda bebişlerimiz ile gireriz ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…