Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Gecmis olsun canim buhar makinasida alabilirsin odasina takarsin bogazi kurumaz öksürükte gider insallah ..
Ben aldim cok rahatladim ev kaloriferli olunca kupkuru oluyor bogaz sabaha kadar nem yok ..
Evet cnm o da etkiliyormuş kaloriferlerin üzerine bardakta su koydum bazen da yatmadan önce çocuğun Odasında su kaynattım başka bir dizi önlemler aldım artık hangisi fayda etti bilmiyorum şu an fena değil çok şükür sana da geçmiş olsun.

Sen nasılsın bebek basıl.cnm sana birşey soracağım Adana'da ne zaman muayene olsam ben de vajinal kaşıntı yaşıyorum.geçen gün karşı komşu da aynı şeyi dedi sen de yada kızlarda bu tarz birşey yaşandı mı hiç Topiğe yazacağım yazacağım hep unutuyorum

Iyiyiz canim sukur kızım olacak Allah izin verirse :) Yok canim ben hic öyle bir durum yasamadim topiktede hic soyleyen olmadi .. Ustelik ben asilamada yaptirdim orada kac kere de muayene oldum adetliyken bile alttan muayene ediyordu cunku .. Allah allah neden acaba oldu benim vucutta hassasir ama .. Sirkeli su kullan geldikten sonra da bari mikrop filan kapma gecsin hemen ..

Kız anneleri Şanslı derler bakalım biz de şanslı olacak mıyız?:))

Kaşıntı hep histten sonra başladı iki ay korunduğum dönem kremler falan geçti idi ama bu ay adetin 4. Gün yine alttan muayene ve benim kaşıntı yine patlak verdi.krem de kullanmak istemiyorum gebelik şüphesi ile bu kaşıntı ile gebe kalınır mı orası da soru işareti gerçi.herkes Sirkeli su diyor onu deneyeyim bari.belik iyi gelir umarım bşr sonraki Çalışmalara kafar düzelirim

Bu calisma ugurlu gelecek bence Evet krem filan kullanma ne olur ne olmaz .. Ben ara ara yapiyorum sirkeli suyu cok iyi geliyor mikroplari kiriyor
Kiz cocugu rahmet erkek cocugu nimetmis :))

Selam kızlar nasılsıniz benim netim azaldı eşimden giriyorum .
Veson nasılsın canım kızına çok geçmiş olsun inşallah bu ay güzel haberlerini aliriz tüm isteyenlerle birlikte inşallah

E-brulim Sağol canım inşallah öyle olur artık düşünmekten yoruldum biraz dinlenme vakti
Yorulmak yok canım bu bizim imtihanımız, güçlü olacağız, her yolu deneyeceğiz, pes etmek yok. Rabbim dualarımızı geri çevirmiyor biz yeter ki elimizden gelen her şeyi yapalım.
Rabbim herkese hayırlı, sağlıklı, sıhhatli evlatlar nasip etsin. Eğer olmuyorsa vardır bunda da bir hayır bunu unutmamak lazım ne kadar zor olsada.

Semra24 canım nasılsın dün kontrolün vardı nasıl geçti iyi mı prenses
Canim benim sorduğun icin Tesekkurler gidemedim ki pazartesiye aldım randevuyu bizim buralar çok kötü buzlu yollar yürüme mesafem cok çünkü tramvaya ulasana kadar düşerim diye korktum açıkcası :)
Sen nasılsın canım benim

İyiyim tatlim kahverengi akıntımla uğraşıyordum iki gündür.bugün biraz azaldı.
Ne yapacağımı bilmiyorum gitsem bi türlü gitmesem birturlu doktor iyice ilgilendi geçen gittiğimde bir sorun bulamadı.
Rahim uzunluğuna,plesentaya baktı hepsi normal ne bebekte ne esinde etrafında falan kanama alanı yok dedi.gayet sağlıklı oğlun dedi bazı gebelerde görünüyor bu stres yapma dinlen dediydi:)
Yollardan gidemiyorum ki bende
Hakkımızda hayırlısı insaAllah canim.
On gün sonra görüş günümüz..

Ah canım ya baksana nelerle uğraşıyoruz hayırlısıyla sağlıkla bir doğsalar da bizde derin nefes alsak tadını bile çıkaramıyoruz
Bende de 1 haftadır kasik agrisi var okuduğuma göre bebek büyüdüğü icin bu haftalarda oluyormus ama insan tereddüt yasıyor hayırlısıyla gelse de pazartesi gitsem girsem bebisi insallah iyidir :)

Bende bakıyorum internete oluyormuş kahve akıntı normal kabul ediliyormus genelde sorun yoksa
Rabbim hayırlısıyla kucagimiza almayı nasip etsin insaAllah
Bende bı görsem görsem.
Aşim var haftaya bugün belki o zaman kalp atışını dinleriz

Amin canim benim :) 20 haftalıktan az olanların dinlenmiyor diye biliyorum güzelim ama sağlık ocağına gidiyorsun degil mi

Aynen öyle bir vakit saat var bizim bilmediğimiz gelmiyorsa da var bir sebebi, bir öğretisi.. Beklemek zorundayız kendimizi teslim etmek zorundayız.. Kısmetimizde varsa yaşayacağız..

İnşallah eğer varsa kısmetimizde tadacağız.. Ama yoksa da bu da bir sınav.. Duam da hep ediyorum eğer bana nasip olmayacaksa annelik kalbimden bu fikri uzaklaştır Allahım içim daha fazla yanmasın... Bakalım göreceğiz günler ne gösterecek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…