Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İyiyiz Allah'a şükür canim benim :) şimdilik herşey yolunda bakalım kontrolden sonra neler olacak :) ama yüksek ihtimal bir daha ki kontrolde şeker yüklemesi yapılacak insallah iyi çıkar
İnşallah canım..

Aynen canım bende bilmiyordum koskoca araştırma hastanesi demek ki onu yapmıyomuş Gürkan Bey'in asistanıyla görüştüm aşılama için genelde tüp bebek yapıyoruz dedi. Uygulama için 5.250 ilaçlarda 2.000 tl tutar ortalama dedi. Aşılama önermiyo demekki. Bi gelip görüşün ön görüşme yapın muayene ederse parayı ödersiniz dedi. Aşılama işimi görebilecekse tüp bebek düşünmem tabi ki ama eşimin tahlillerinden sonra gürkan beyde dahil birkaç yerden fikir almayı planlıyorum..
Senin hamileliğinde risk görünmüyorsa neden sezaryen diyo ki acaba her tüp bebek yaptıran öyle mi doğum yapıyo bi araştır bence de canım. Gopta dr a giden sema vardı burda çok memnundu drundan ama adını unuttum sorabiliriz istersen. O da çok detaycı bi insandır kolay kolay beğenmez yani eğer gittiyse kesin iyidir. Dediğin gibi güvenmek çok zor tonlarca para da döksen insan güvenmediğinde güvenmiyo maalesef
u-mutlu lale canimsin insaAllah vesilen olur yaa çok dua ediyorum..

Ya @Ebush_354 nerelerde çok merak ediyorum bilgisi olan var mı

Aminn canım inşallah tüm isteyenlere de bana da nasip etsin Rabbim aratmasın dr kapılarında gezdirmesin

Aynen canim benim iyice araştır insallah hakkında hayırlısı olur canim benim senin de hamis haberlerini alırız insallah kısa zamanda :)
Sema'mı benim tanıdığım bir sema vardı Yoksa omu :) eski çalıştığım yerde tasarımcısıydı bana çok yardımcı olmustu allah razı olsun ama tedavi icin bırakmıştım işi Doğum yaptı diye biliyorum hatta kızı oldu o mu acaba :)

Ben 4 ay annemde kaldım, anneannem de burdaydı yani yemekler o biçimdi :) zayıflamaya fırsatım olmadı henüz. 17 kilo aldım, doğumdan sonra 8i hemen gitti gerisi ellerinden öper :))) artık yavaştan gittikçe çalışmalarına başlayacağım.
HEEY KIZLAR NICK İMİ DEĞİŞTİRDİM ARTIK TERS (üzgün) DEĞİL UMUTLU OLMAYA KARAR VERDİM

@MOR Seven
Çok yakışmış gülüm İnşallah güzel şeylerin başlangıcı olsun

Kartanesi_26 canım sen ne zaman gidecen detaylı ultrasona.
Bu arada geçen aile hekimliğinde kalp atışını dinledim dedin orda ultrason cihazıda mı var artık
Cnm son gittiğimde detaylıya girecekmiyim dedim gerek Yok ben herseferinde o şekilde inceliyorum dedi, onun için detaylıya gitmeyecem gerçekten bnm kontrollerim uzun sürüyor Cnm...
Ultrason cihazı değilde sadece dinleme aleti Cnm sanırım 3 aydan sonra ebeler dinletiyormuş... ben tetenoz aşısı yaptırdığımda kayıt için kendi istedi dinlemeyi... çok heyacanlı bir durum yahu

Iyiyiz canim sen nasilsin .. Keyfin nasil ..
sagol canim cok sükür anneannem annem bugün bitti anneannim dr islerini hallettik 10 gündür burdalar . kayinvalidem var simdi bir haftadir bi iki güne gidecek cok yorulmus hirpalanmis hissediyorum kendimi her acidan

sagol canim cok sükür anneannem annem bugün bitti anneannim dr islerini hallettik 10 gündür burdalar . kayinvalidem var simdi bir haftadir bi iki güne gidecek cok yorulmus hirpalanmis hissediyorum kendimi her acidan
Zor bir dönemden gectin üstüne de dedenin hastaligi gelen giden tek basina kalipta kendine gelemedin sanirim onun etkisi çok .. Ama gececek insallah Birgun seninde kapini bir minik calacak o zaman bu kadar cektigin aci uzuntu kuş olup uçacak ..
Imkanin olsada hafta sonuda olsa esinle basbasa bir yere gitsen hava degisikligi yapsan sana cok iyi gelecek ❤

esimin izni haftada bir gün canim onu düsünüyorum bu hafta istanbulda egitimde haftaya bir günde olsa ayarlayacagiz bi seyler . gercekten yalniz kalamadim gelen giden cok oldu kafam toparlanmadi.

Gecmiş olsun cnmmmm.... tabiki çok yoruldun Allah yardımcın olsun... erken uyumaya çalış git odana kafanı dinlemeye çalış.. inşallah bundan sonra hep güzel hayırlı hbrlerini alırız

@Hira love ya bnm merak ettiğim bir türlü sormaya fırsat bulamadığım bir şey var, senin polikistik over ne durumda? Düzene girdi mi regli dönemlerin? Bide normal doğumdu dimi Cnm senin? Ayyy çok mu soru sordum

esimin izni haftada bir gün canim onu düsünüyorum bu hafta istanbulda egitimde haftaya bir günde olsa ayarlayacagiz bi seyler . gercekten yalniz kalamadim gelen giden cok oldu kafam toparlanmadi.
Insallah denk gelir canim çoook iyi olur .. Rabbim kalbine ferahlik versin .. Doktor isini ne yaptin sifirlandimi degerin ..

Gecmiş olsun cnmmmm.... tabiki çok yoruldun Allah yardımcın olsun... erken uyumaya çalış git odana kafanı dinlemeye çalış.. inşallah bundan sonra hep güzel hayırlı hbrlerini alırız
insallah canim gercekten hissediyorum cok gerginim son zamanlarda olmayacak seyler icin üzülüyorum sinirleniyorum.
Insallah denk gelir canim çoook iyi olur .. Rabbim kalbine ferahlik versin .. Doktor isini ne yaptin sifirlandimi degerin ..
1.52 cikti e son canim gecti gitti sükür artik bundan sonra yolumuza bakacagiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…