Benim bulantım olmadı canim sadece yanma vardı o da ara ara hala var ama alıştım ben :) ama kuzenim 3. Ayına kadar kustu şimdi iyi Allah'a şükür ama ara ara sabah mide bulantısı oluyormusAksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Herkeste durum farklı oluyor demek ki :) Alışıyoruz bir şekilde.. Siz nasılsınız canım her şey yolunda mı?Benim bulantım olmadı canim sadece yanma vardı o da ara ara hala var ama alıştım ben :) ama kuzenim 3. Ayına kadar kustu şimdi iyi Allah'a şükür ama ara ara sabah mide bulantısı oluyormus
Canım bende öyle bir mide bulantısı kusma yaşamadımAksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Sadece kalp atisini dinledikleri usg var adina baska birsey deniyor mu bilmiyorum da .. Doktora gitmeyen oluyor yada son aylarda bebek bugun cok oynamadi vs telas yapanlar oluyor gidiyorsun bakiyorlar ..Kartanesi_26 canım sen ne zaman gidecen detaylı ultrasona.
Bu arada geçen aile hekimliğinde kalp atışını dinledim dedin orda ultrason cihazıda mı var artık
İyiyiz Allah'a şükür canim benim :) şimdilik herşey yolunda bakalım kontrolden sonra neler olacak :) ama yüksek ihtimal bir daha ki kontrolde şeker yüklemesi yapılacak insallah iyi çıkarHerkeste durum farklı oluyor demek ki :) Alışıyoruz bir şekilde.. Siz nasılsınız canım her şey yolunda mı?
Tatlım detaylıyı devlette yaptıracaksan eğer 18. Haftalarda gidip gün Alman Lazim ben Bezmialeme gitmiştim 21. Haftamda geç kaldın dediler bakmadılar ayrıca Bezmialem 200 lira ek ücret istiyor bende özel gungoren hastanesine gittim 185 liraya yaptırdım ve gayet memnun kaldimKartanesi_26 canım sen ne zaman gidecen detaylı ultrasona.
Bu arada geçen aile hekimliğinde kalp atışını dinledim dedin orda ultrason cihazıda mı var artık
Vardi canim ben yüklemistimde telefonda ekranda göründügü icin sildimKızlar ya konunuzla alakasız olcak ama bu kk telefon uygulaması var mııı
Hahahahajajja yasli degilsin elif cok gencGeçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahAllah şifasını versin
Yakında başlar emeklemeye :)
Sen kurtuldun mu peki aldığın kilolardan? Gerçi fazla almamıştın galiba... Elif şu aralar çok huysuz, hep kucak istiyor, hep gezmek istiyor. Belkide ben yaşlıyım :))) yoruluyorum
Plastik parçası ben olsam bende sevmem :))) havuç ver eline kemirsin
Ayyyy Doğumdan sonrada çatlama ihtimali var yaniwayyyy arkadaş daha neler duyacağız...sevsinler imzasını kızının öp bnm için bal yanaktan
Telefondan daha rahat olurmuş gibi geliyo da aradım bulamadım ben yok sandım bi daha bakayım o zamanVardi canim ben yüklemistimde telefonda ekranda göründügü icin sildimKk gizli kalsin
Kc cikti cnm kanin ?Oooo kolay gelsin iyi çalışmalar Cnm, aman iyi giyin havalar buzzzzz...
Evet Cnm başladı minik minik vurmaya, nasıl hoşuna gidiyor insanın hmn elimi koyuyorum karnına, darısı tüm isteyenlere olur inşallah bu duygular... bnmde kan değerim düşük çıkmış kan ilacını sabah-akşama çıkardı dr... hayırlısı tüketiyorlar valla tüm depoları bu yaramazlar...
AA ilk kez duydum dur bakalım ayın 19unda ilk asim var bakacaklar mıSadece kalp atisini dinledikleri usg var adina baska birsey deniyor mu bilmiyorum da .. Doktora gitmeyen oluyor yada son aylarda bebek bugun cok oynamadi vs telas yapanlar oluyor gidiyorsun bakiyorlar ..
Evet canım demiştin ben devlete gidecektim ama eşim çok görmek istiyor sanırım bende senin gittiğin yere gitmeyi düşünüyorum..Tatlım detaylıyı devlette yaptıracaksan eğer 18. Haftalarda gidip gün Alman Lazim ben Bezmialeme gitmiştim 21. Haftamda geç kaldın dediler bakmadılar ayrıca Bezmialem 200 lira ek ücret istiyor bende özel gungoren hastanesine gittim 185 liraya yaptırdım ve gayet memnun kaldim
Bende ilk defa duymuştum ama benim hemşirem 20. Haftada bakılıyor demişti o zaman küçüktü bakmamıştı :) küçük bir alet varmış onunla bakıyorlarmış :) bende çok şaşırmıştım :)AA ilk kez duydum dur bakalım ayın 19unda ilk asim var bakacaklar mı
Eş degil dost görmesin :) Iphone ise telefonun onda yok uygulama .. Belki de kaldirmislardir ben ilk ciktiginda yüklemistim daha da bakmadim ..Telefondan daha rahat olurmuş gibi geliyo da aradım bulamadım ben yok sandım bi daha bakayım o zaman
Benim telefonumu eşim kurcalamaz sorun olmaz o yüzden :)
Benimde 25ineAA ilk kez duydum dur bakalım ayın 19unda ilk asim var bakacaklar mı
Allah'ın izniyle görürsünüz canim benim İnan hala bana şaka gibi geliyor eşimle inanamıyoruz hala bebesin varlığına :) sanırım doğana kadar da böyle olacak :) allahım hepimizin yardımcısı olsunEvet canım demiştin ben devlete gidecektim ama eşim çok görmek istiyor sanırım bende senin gittiğin yere gitmeyi düşünüyorum..
Rabbim nasip eder o günleri görmeyi insaAllah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?