• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Günaydın güzeller ❤
Semra24 Semra24 cnm büyük ihtimalhavalardandır bnmde çok catlıyor yanımda hep o çatlak önleyici kremler lipsticlerden var... bnmde karnım dünden beri çok kaşınıyor.... çatlak oluştumu sende şimdilik görünürde bişe yok gibi bnm :süslü:
derandiren derandiren saol Cnm bnm, prensesler çoğaldı maşallah darısı tüm isteyenlere olur inşalllllllah :dua: sen nasılsın? Nasıl gidiyor hzrlıkların ne alemde :KK66:

Günaydın güzeller ❤
Semra24 Semra24 cnm büyük ihtimalhavalardandır bnmde çok catlıyor yanımda hep o çatlak önleyici kremler lipsticlerden var... bnmde karnım dünden beri çok kaşınıyor.... çatlak oluştumu sende şimdilik görünürde bişe yok gibi bnm :süslü:
derandiren derandiren saol Cnm bnm, prensesler çoğaldı maşallah darısı tüm isteyenlere olur inşalllllllah :dua: sen nasılsın? Nasıl gidiyor hzrlıkların ne alemde :KK66:
Karnımda degil de göğsümün altında çatlama olmuş hiç farketmedim :( aslında yağ da sürüyorum ama benim cildim zaten cok sert yumuşak bir yapıya sahip değil illaki çatlak olacak ama en aza indirmeye çalışıyorum.
Ayin 16sinda doktora gidicem canim olmadı ona da sorayım ellerimin agrisi azda olsa geçti ama kuruluğu da sorayım şekerden korkuyorum insülin direnci vardı bende hamile kalmadan önce gerçi şeker yüklemesi yapacak sanırım gittiğim de öyle de ortaya çıkar degil mi

Karnımda degil de göğsümün altında çatlama olmuş hiç farketmedim :KK43: aslında yağ da sürüyorum ama benim cildim zaten cok sert yumuşak bir yapıya sahip değil illaki çatlak olacak ama en aza indirmeye çalışıyorum.
Ayin 16sinda doktora gidicem canim olmadı ona da sorayım ellerimin agrisi azda olsa geçti ama kuruluğu da sorayım şekerden korkuyorum insülin direnci vardı bende hamile kalmadan önce gerçi şeker yüklemesi yapacak sanırım gittiğim de öyle de ortaya çıkar degil mi
Bu konu hakkında Pinkpinkblue Pinkpinkblue bilgi sahibi Cnm ben yanlış yönlendirmek istemem seni... bende bu sabah kan değerlerimi ölçtürmemi istedi dr sağlık ocağına test yaptırdım...her ay ayrı bir şey yaşıyoruz bunada şükür tabi ❤

Günaydın herkeslere :KK36:

@LeYLa_21 abla nasılsın durumlar nasıl :dua:
Yanlış kişi etiketledim sanki LeYLa_21 LeYLa_21
doğru etiketlemişsin ama canım bana bildirim gelmemiş hayret ya...bat bekliyorum işte canımcım...bakalım nasip...dua et..hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın bebiş nasıl?

doğru etiketlemişsin ama canım bana bildirim gelmemiş hayret ya...bat bekliyorum işte canımcım...bakalım nasip...dua et..hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın bebiş nasıl?

İyyiz abla dün gittim doktora kahverengi lekelenmem oldu çok korkmuştum hemen koştum..
Herşey yolunda dedi,rahim uzunluğuna baktı iyi çıktı,kanama alani görmedi,bebegin eşi olması gereken yerde hiçbir sıkıntı yok dedi..
Arada böyle oluyor bende sanırım bünyeden kaynaklanıyor.damarlardan yerleşmeden olabilir sıkıntı yapma dinlen dedi..
Herşeyin hayırlısı Allah'tan..

Bu konu hakkında Pinkpinkblue Pinkpinkblue bilgi sahibi Cnm ben yanlış yönlendirmek istemem seni... bende bu sabah kan değerlerimi ölçtürmemi istedi dr sağlık ocağına test yaptırdım...her ay ayrı bir şey yaşıyoruz bunada şükür tabi ❤
Aynen canim benim değişik seyler hiç duymadıp görmediğimiz :) ama İnan her günüme şükür ediyorum varsın olsun diyorum yeterki doğsun sağsalim :) evet söylemişti bana eldeki agrilar icin magnezyumu ve gerçekten doktor verdi onu kullanıyorum şimdi

LeYLa_21 LeYLa_21 cok geçmiş olsun Cnm, salgın var sağlık ocağıda hep çocuk doluydu :( kış mevsimi zor işte...bizde çok şükür iyiyiz dönem dönem değişik sorunlarımız oluyor o bitiyor öteki başlıyor... şükür yinede ;)
_Verda_ _Verda_ Rabbim acil şifalar versin Cnm bnm annene ❤ merak ettim seni,sen iyi olda müsait olduğunda yine gelirsin sohbet ederiz... Allah yardımcın olsun Cnm,anneciğinin ellerinden öpüyorum...

Heheh ben ilk gunden alisturacagim :p Rabbim saglikla kucagimiza almayi bizlere nasip etsin olmayanlarada hemen bebek nasip etsin .. Hep dua ediyorum bu duyguyu yasamayan kalmasin insallah cok bekledim ben insallah herkes benim kadar cok beklemez hemen gelir bebisleri ..
Bencede alıştırmak lazimmis buyuk sozu dinlememistim :). Aminmm alpi aminmn omsam bu duyguyu yasayimca daha cok dua ediyor olmayanlar için . Hala kizima bakip bakip Ağlıyorum bazen sen olmasaydin ben ne yapardim Allahim ne olursun olmayanlara nasip et bu duyguyu diyorum sukrediyorum.. hayirlisiyla kucagina al alpim bi koklaaa ohhh herseyi unutacaksin

Hayırlısı olsun Alpim ❤️
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.

Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?
Yok cnm daha degil:KK45: yuz ustu birakinca kulac atiyo ayaklarinida cirpiyo yuzuyo zaar :KK70:böyle böyle emekler belki . Yurutec aldi annem basima is acmayimndiye öğretmedim surmeyi mutfga gidip gelene kdar sen yer degistir :KK30: cok hareketli altini degistirmek zulum isemedigi yer kalmadı :p. Elif nasil huyu husu :KK68:.musait oldugunda oelden msj atarmisın ebrulim ben atamiyorumda :bicak:

Hayırlısı olsun Alpim ❤️
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.

Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?
Bu arada dis kasiyicisi disinda herşeyle kasiyor onu sevmiyo nedense :)

Catlak konusumu seker mi bilemedim ikisinede cvp vereyim ;) ne kadar su icerseniz icin ne kdar krem yag vs surerseniz sürün o gobegin catlayacagi varsa catliyor :( ben 2. Aydan doguma kadar surdum catlak yoktu dogumdan sonra karnim birden kuculunce catladim canim..... bebegimin imzasi ;). Seker konusundada ufff insulin direnci yuksekse cokk buyuk ihtimalle Sekerr yuksek cikar diyet yada insulin yada ikisi birlikte kontrol doguma kadar .

Catlak konusumu seker mi bilemedim ikisinede cvp vereyim :KK66: ne kadar su icerseniz icin ne kdar krem yag vs surerseniz sürün o gobegin catlayacagi varsa catliyor :KK43: ben 2. Aydan doguma kadar surdum catlak yoktu dogumdan sonra karnim birden kuculunce catladim canim..... bebegimin imzasi :KK66:. Seker konusundada ufff insulin direnci yuksekse cokk buyuk ihtimalle Sekerr yuksek cikar diyet yada insulin yada ikisi birlikte kontrol doguma kadar .
İki cevabın icin de Tesekkurler canim benim :) henüz sekerim ölçülmedi ama bu sefer ki kontrolde şeker yüklemesi yapılınca ortaya çıkar herhalde

İki cevabın icin de Tesekkurler canim benim :) henüz sekerim ölçülmedi ama bu sefer ki kontrolde şeker yüklemesi yapılınca ortaya çıkar herhalde
Insallah cikmaz seker cnm hamikeyken cok zor oluyor agladigim zamanlar oluyordu ye bir Lokmdan bisey olmaz diyenler zor bir surec insallah sekerin yoktur.

Canim annem ameliyat oldu.
Şehir dışındayim
Firsat bulup uğrayamadım

Sen nasılsın. .
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallah :( Allah şifasını versin

Yok cnm daha degil:KK45: yuz ustu birakinca kulac atiyo ayaklarinida cirpiyo yuzuyo zaar :KK70:böyle böyle emekler belki . Yurutec aldi annem basima is acmayimndiye öğretmedim surmeyi mutfga gidip gelene kdar sen yer degistir :KK30: cok hareketli altini degistirmek zulum isemedigi yer kalmadı :p. Elif nasil huyu husu :KK68:.musait oldugunda oelden msj atarmisın ebrulim ben atamiyorumda :bicak:
Yakında başlar emeklemeye :)
Sen kurtuldun mu peki aldığın kilolardan? Gerçi fazla almamıştın galiba... Elif şu aralar çok huysuz, hep kucak istiyor, hep gezmek istiyor. Belkide ben yaşlıyım :))) yoruluyorum

Bu arada dis kasiyicisi disinda herşeyle kasiyor onu sevmiyo nedense :)
Plastik parçası ben olsam bende sevmem :))) havuç ver eline kemirsin

Back