Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Ayyyy Doğumdan sonrada çatlama ihtimali var yani wayyyy arkadaş daha neler duyacağız...sevsinler imzasını kızının öp bnm için bal yanaktan

Herkeseeeee hayırlı cumalar ❤ nasılsın özlemcim herşey yolunda mı?
İyiyim canım. İşe başladım bugün. İki haftadır izin + rapor almıştım. İdare ediyorum. Sen nasılsın canım? Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı

İyiyim canım. İşe başladım bugün. İki haftadır izin + rapor almıştım. İdare ediyorum. Sen nasılsın canım? Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı
Oooo kolay gelsin iyi çalışmalar Cnm, aman iyi giyin havalar buzzzzz...
Evet Cnm başladı minik minik vurmaya, nasıl hoşuna gidiyor insanın hmn elimi koyuyorum karnına, darısı tüm isteyenlere olur inşallah bu duygular... bnmde kan değerim düşük çıkmış kan ilacını sabah-akşama çıkardı dr... hayırlısı tüketiyorlar valla tüm depoları bu yaramazlar...

Ay ne tatlı bir duygudur.Rabbim bizlere de yaşatsın inş. Bebişler her türlü besleniyorlar da sen de sağlığına dikkat et canım. Daha emzireceksin. Depolar sağlam olsunBenim de D vitamini eksik çıktı. Devit 3 ampul kullandım, Decavite devam ediyorum..

Hayırlı cumalar herkese kızlar..

Evet cnm minbs yok bende minbüs son durğa kadar gidip ordan taksiye binmem gerekir herhalde neyse o zaman gelsin de bakalım artık... 100 tl idi o dr muayennesi 200 e mi çıkmış yaa yuhh.. sabah bezmialeme baktım prof a gidersen 100 tl muayene farkı ödüyomuşsun..
Bugün eşim sperm testi vercekti okmeydanından aldım araştırma kesin vardır diye. Bide perhizli gitti orasıda yapmıyomuş meğer başka yerede gitmye vakti yok kaldı bugünlük test haftaya kadar
Kafam çoook karışık...
Aminnn Ah nerde o günleer..
senin dr un adı neydi cnm gop hastanesine ordan gelen bi dr vardı o mu acaba. O da bahçeciden ayrılmış. O kadar para alıyolar ilgi olması normal yani bide olmasın mı dimi ama

Hayirli cumalar,dualarimiz kabul olsun insaAllah.

u-mutlu lale canim benim doktor aytun aktandi hem kadın olduğu için tercih etmiştim şimdi o baska bir tüp bebek merkezine gitmiş sanırım
Amin canım..

Bnm dediğim dr murat gürkan arıkanmış adına baktım. Birde asistanını aradım fiyat aldım aşılama için 2.000 tüp bebek 7.250 deei ilaçlar dahil. Ama aşılama yapmıyo dr tüp bebek yapıyo genelde dedi. Görüşmeye gelin muayene etmek isterse kayıt açtırırsınız dedi. Bahçeçiden de fiyat bekliyorum arayıp dönceklermiş bakalım. Bezmialemde telde fiyat vermiyoruz dedi muayeneye giderim belki eşimde orda sperm testi yaptırcak önümüzdeki hafta

Evet o doktorda vardı o zaman çok iyi demişlerdi ona ama erkek diye tercih etmemiştim.
Ayrıca Bezmiâlem dedinde Arnavutköyde var mı bu hastane.
Üst komşum orda yaptırmışti asilama sanırım kızı vardı ama taşındılar

Bende erkek dr istemiyorum aslında ama napalım kimde şifa olcağı belli değil ki cnm mecburen işte.. birkaç yerleşkesi var ama sadece vatan caddesindeki merkezde yapılıyomuş cnm. Bende gidicem önğmğzdeki hafta bakalım

Herkeşe Hayırli Cumalar
Kartanesi_26 kan ilacinin adi ne bana verdi yutamadim kapsuldu doktorda hem multivitamini degistirdi hemde kan ilacini. Şurup verdi Yoksa bogulacaktim icemiyorum hic onlari ..
Gynoferon Cnm... bunu günde 1 aç karnına alıyordum şimdi sabah akşama çıkarttı... kutu bitince şuruba geçecekmişim... bende başlarda o decaviti yutamıyırdum kaç kere midemi alt üst etti bende içmedim... takiiiiii bir gün kuafördeki genç uyarana kadar, abla hamilelerin saçı çok güçlü parlak olur senin ki avuç avuç dökülüyor, yoksa sen vitamin almıyormusun dedi bir kendime geldim... şimdi zorla içiyorum, kırıp içtim bir dönem ve gerçekten sac dökülmem durdu... sana tavsiyem zorla kendini Cnm bnm

Decaviti cok ictim bir yaz boyunca ama hamilelikte midem almiyo agzima aldigim gibi yedigimide cikariyorum ..
Yerine imom omega verdi o daha iyi aslinda icerigi arastir doktoruna soyle sanada verir progestanin kahverengisi :) Sadece devlet ödemedigi icin cogu doktor elevit yada decavit veriyor .. Benimde sacim cok dukuluyordu ilk baslarda kaşım bile dökuluyordu simdi daha az ama sac kalmadi zaten :) Simdi kucuk kucuk cikiyor.
Surup ne verir bilmiyorum ama benimki bildigin cocuklara verilen öksurük surubunun tadi tek kullanimlik acip icip atiyosun ..

Decaviti ben de çıkarıyorum. Ama ben bulantılara yoruyordum. Vitamin de bulantı yapıyor mu ya

Decaviti ben de çıkarıyorum. Ama ben bulantılara yoruyordum. Vitamin de bulantı yapıyor mu ya
Yok canim onun tadi bulanti yapiyor :) Doktora daniş yerine imom omega al walla rahat rahat yutuyorum ustelik balik yagi da iceriyor .. Balik yiyemiyorum cok zorla haftada bir yiyorum midem almiyor

Yok canim onun tadi bulanti yapiyor :) Doktora daniş yerine imom omega al walla rahat rahat yutuyorum ustelik balik yagi da iceriyor .. Balik yiyemiyorum cok zorla haftada bir yiyorum midem almiyor
Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?

Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Benim cok sukur bulanti cok olmadi ac kalinca oluyor yoksa hic olmuyor 10.haftada bi artti 11.de gecti :) Bebek depolari kullaniyor zaten 12.haftayi atlatinca insallah sende rahat edersin ..
Yiyebiliyorsan mutlaka ceviz ye en az iki tane birde ac karnina pekmez ic bir kasik o bile yeter sana simdilik ..

Aynen canım depoları kullanıyorlar Allah'tan. Deneyeyim cevizi. Pekmez uzak görünüyor şimdilik bana. Senin de güzel dönemlerin başlıyor hayırlısıyla Alpim

Hadi ya demek ki her yer yapmıyormuş testi canim neyse dediğin gibi sağlık olsun bir dahaki hafta verebilir testi insallah esin.
Gopa gidiyorum bende canim Gürkan bey 200 lira olduğu icin vazgeçtim ona gitmiyorum genç bir doktor var 90 lira volkan turan. Cok konuşkan espirili falan ama ne yazık ki bu doktoru da gözüm pek tutmadi ne yapicam bilmiyorum çünkü tüp bebek yaptırdığım icin sezeryan olman lazım dedi. Normal düşünüyorum deyince de imza almamız lazım falan dedi buda bende soru işareti yarattı. Zaten zor alışıyoruz doktorlara küçücük birşeyle kafamızı allah bullak yapıyorlar hani mantıklı cevap Verse diyecem tamam doğru söylüyor ama mantıklı gelmedi pek konuşması.gopta kadın sağlığı merkezinde iki bayan doktor var araştırdım Mine hanım ve Nefise hanım ikisini de çok övüyorlar tutturana kadar arayışa devam edicem galiba

Aynen canım depoları kullanıyorlar Allah'tan. Deneyeyim cevizi. Pekmez uzak görünüyor şimdilik bana. Senin de güzel dönemlerin başlıyor hayırlısıyla Alpim
En güzel donemdeymisim :) ikinci trimester .. Aç kalmazsam sıkıntı yok üzmuyor beni .. Dene canim ben badem findik vs yiyemiyorum bir tek ceviz yiyorum onun faydasi cok zorluyorum yaninda götür kırilmış olmayacak ama kabuklu alip kendin kiracaksin ..
Az kaldi seninde güzel donemlerin gelecek gerci biz zor kavustugumuz icin her zorluguda cekmeye raziyiz ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…