- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Herkeseeeee hayırlı cumalar ❤ nasılsın özlemcim herşey yolunda mı?Günaydın, Hayırlı Cumalar Hanımlar..
Ayyyy Doğumdan sonrada çatlama ihtimali var yaniCatlak konusumu seker mi bilemedim ikisinede cvp vereyimne kadar su icerseniz icin ne kdar krem yag vs surerseniz sürün o gobegin catlayacagi varsa catliyor ben 2. Aydan doguma kadar surdum catlak yoktu dogumdan sonra karnim birden kuculunce catladim canim..... bebegimin imzasi . Seker konusundada ufff insulin direnci yuksekse cokk buyuk ihtimalle Sekerr yuksek cikar diyet yada insulin yada ikisi birlikte kontrol doguma kadar .
İyiyim canım. İşe başladım bugün. İki haftadır izin + rapor almıştım. İdare ediyorum. Sen nasılsın canım? Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mıHerkeseeeee hayırlı cumalar ❤ nasılsın özlemcim herşey yolunda mı?
Oooo kolay gelsin iyi çalışmalar Cnm, aman iyi giyin havalar buzzzzz...İyiyim canım. İşe başladım bugün. İki haftadır izin + rapor almıştım. İdare ediyorum. Sen nasılsın canım? Bebişin hareketlerini hissetmeye başladın mı
Ay ne tatlı bir duygudur.Oooo kolay gelsin iyi çalışmalar Cnm, aman iyi giyin havalar buzzzzz...
Evet Cnm başladı minik minik vurmaya, nasıl hoşuna gidiyor insanın hmn elimi koyuyorum karnına, darısı tüm isteyenlere olur inşallah bu duygular... bnmde kan değerim düşük çıkmış kan ilacını sabah-akşama çıkardı dr... hayırlısı tüketiyorlar valla tüm depoları bu yaramazlar...
Evet cnm minbs yok bende minbüs son durğa kadar gidip ordan taksiye binmem gerekir herhalde neyse o zaman gelsin de bakalım artık... 100 tl idi o dr muayennesi 200 e mi çıkmış yaa yuhh.. sabah bezmialeme baktım prof a gidersen 100 tl muayene farkı ödüyomuşsun..Bence de ara canim bilgi al ama normal hastanelere göre daha pahalı. Evet Fulya da ama orada minibüs görmedim ben Mecidiyeköy yapıp ordan taksiyle gidiyordum her turlu maliyet yanı :) goptaki doktor ordan geliyor ama nedir ne değildir bilmiyorum İnan 200 lira olmuş muayenesi bana pahalı geldi diye ona gitmiyorum
Herşeyin hayırlısı canim benim hakkında hayırlısı iyice araştır aceleye getirme sakin bu arada benim tüp bebek doktorum remzi beydi iyi bir doktor
Aminnn Ah nerde o günleer..u-mutlu lale canım ne demek her zaman
Ama Cok çok memnundum ilgilerine bahçecinin doktorumda iyiydi ama gitmiş sanırım ordan.cok güzel bilgiler veriyordu..
Hayırlısı tuttu ama işte öyle nasıp etti Rabbim..
İnsaAllah gerek kalmadan bu ay kendiliginden geliverir Bebisin
Amin canım..Hayirli cumalar,dualarimiz kabul olsun insaAllah.
u-mutlu lale canim benim doktor aytun aktandi hem kadın olduğu için tercih etmiştim şimdi o baska bir tüp bebek merkezine gitmiş sanırım
Evet o doktorda vardı o zaman çok iyi demişlerdi ona ama erkek diye tercih etmemiştim.Amin canım..
Bnm dediğim dr murat gürkan arıkanmış adına baktım. Birde asistanını aradım fiyat aldım aşılama için 2.000 tüp bebek 7.250 deei ilaçlar dahil. Ama aşılama yapmıyo dr tüp bebek yapıyo genelde dedi. Görüşmeye gelin muayene etmek isterse kayıt açtırırsınız dedi. Bahçeçiden de fiyat bekliyorum arayıp dönceklermiş bakalım. Bezmialemde telde fiyat vermiyoruz dedi muayeneye giderim belki eşimde orda sperm testi yaptırcak önümüzdeki hafta
Bende erkek dr istemiyorum aslında ama napalım kimde şifa olcağı belli değil ki cnm mecburen işte.. birkaç yerleşkesi var ama sadece vatan caddesindeki merkezde yapılıyomuş cnm. Bende gidicem önğmğzdeki hafta bakalımEvet o doktorda vardı o zaman çok iyi demişlerdi ona ama erkek diye tercih etmemiştim.
Ayrıca Bezmiâlem dedinde Arnavutköyde var mı bu hastane.
Üst komşum orda yaptırmışti asilama sanırım kızı vardı ama taşındılar
Gynoferon Cnm... bunu günde 1 aç karnına alıyordum şimdi sabah akşama çıkarttı... kutu bitince şuruba geçecekmişim... bende başlarda o decaviti yutamıyırdum kaç kere midemi alt üst etti bende içmedim... takiiiiii bir gün kuafördeki genç uyarana kadar, abla hamilelerin saçı çok güçlü parlak olur senin ki avuç avuç dökülüyor, yoksa sen vitamin almıyormusun dedi bir kendime geldim... şimdi zorla içiyorum, kırıp içtim bir dönem ve gerçekten sac dökülmem durdu... sana tavsiyem zorla kendini Cnm bnmHerkeşe Hayırli Cumalar
Kartanesi_26 kan ilacinin adi ne bana verdi yutamadim kapsuldu doktorda hem multivitamini degistirdi hemde kan ilacini. Şurup verdi Yoksa bogulacaktim icemiyorum hic onlari ..
Decaviti cok ictim bir yaz boyunca ama hamilelikte midem almiyo agzima aldigim gibi yedigimide cikariyorum ..Gynoferon Cnm... bunu günde 1 aç karnına alıyordum şimdi sabah akşama çıkarttı... kutu bitince şuruba geçecekmişim... bende başlarda o decaviti yutamıyırdum kaç kere midemi alt üst etti bende içmedim... takiiiiii bir gün kuafördeki genç uyarana kadar, abla hamilelerin saçı çok güçlü parlak olur senin ki avuç avuç dökülüyor, yoksa sen vitamin almıyormusun dedi bir kendime geldim... şimdi zorla içiyorum, kırıp içtim bir dönem ve gerçekten sac dökülmem durdu... sana tavsiyem zorla kendini Cnm bnm
Decaviti ben de çıkarıyorum. Ama ben bulantılara yoruyordum. Vitamin de bulantı yapıyor mu yaDecaviti cok ictim bir yaz boyunca ama hamilelikte midem almiyo agzima aldigim gibi yedigimide cikariyorum ..
Yerine imom omega verdi o daha iyi aslinda icerigi arastir doktoruna soyle sanada verir progestanin kahverengisi :) Sadece devlet ödemedigi icin cogu doktor elevit yada decavit veriyor .. Benimde sacim cok dukuluyordu ilk baslarda kaşım bile dökuluyordu simdi daha az ama sac kalmadi zaten :) Simdi kucuk kucuk cikiyor.
Surup ne verir bilmiyorum ama benimki bildigin cocuklara verilen öksurük surubunun tadi tek kullanimlik acip icip atiyosun ..
Yok canim onun tadi bulanti yapiyor :) Doktora daniş yerine imom omega al walla rahat rahat yutuyorum ustelik balik yagi da iceriyor .. Balik yiyemiyorum cok zorla haftada bir yiyorum midem almiyorDecaviti ben de çıkarıyorum. Ama ben bulantılara yoruyordum. Vitamin de bulantı yapıyor mu ya
Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?Yok canim onun tadi bulanti yapiyor :) Doktora daniş yerine imom omega al walla rahat rahat yutuyorum ustelik balik yagi da iceriyor .. Balik yiyemiyorum cok zorla haftada bir yiyorum midem almiyor
Benim cok sukur bulanti cok olmadi ac kalinca oluyor yoksa hic olmuyor 10.haftada bi artti 11.de gecti :) Bebek depolari kullaniyor zaten 12.haftayi atlatinca insallah sende rahat edersin ..Aksam alıyorum yatmadan önce sabah deneyeyim olmadı ben de değiştiririm. Ben zaten şu ara hiç sağlıklı beslenemiyorum. Sizin kaçıncı haftada geçti bulantılar kızlar?
Aynen canım depoları kullanıyorlar Allah'tan. Deneyeyim cevizi. Pekmez uzak görünüyor şimdilik bana. Senin de güzel dönemlerin başlıyor hayırlısıyla AlpimBenim cok sukur bulanti cok olmadi ac kalinca oluyor yoksa hic olmuyor 10.haftada bi artti 11.de gecti :) Bebek depolari kullaniyor zaten 12.haftayi atlatinca insallah sende rahat edersin ..
Yiyebiliyorsan mutlaka ceviz ye en az iki tane birde ac karnina pekmez ic bir kasik o bile yeter sana simdilik ..
Hadi ya demek ki her yer yapmıyormuş testi canimHayırlı cumalar herkese kızlar..
Evet cnm minbs yok bende minbüs son durğa kadar gidip ordan taksiye binmem gerekir herhalde neyse o zaman gelsin de bakalım artık... 100 tl idi o dr muayennesi 200 e mi çıkmış yaa yuhh.. sabah bezmialeme baktım prof a gidersen 100 tl muayene farkı ödüyomuşsun..
Bugün eşim sperm testi vercekti okmeydanından aldım araştırma kesin vardır diye. Bide perhizli gitti orasıda yapmıyomuş meğer başka yerede gitmye vakti yok kaldı bugünlük test haftaya kadar
Kafam çoook karışık...
Aminnn Ah nerde o günleer..
senin dr un adı neydi cnm gop hastanesine ordan gelen bi dr vardı o mu acaba. O da bahçeciden ayrılmış. O kadar para alıyolar ilgi olması normal yani bide olmasın mı dimi ama
En güzel donemdeymisim :) ikinci trimester .. Aç kalmazsam sıkıntı yok üzmuyor beni .. Dene canim ben badem findik vs yiyemiyorum bir tek ceviz yiyorum onun faydasi cok zorluyorum yaninda götür kırilmış olmayacak ama kabuklu alip kendin kiracaksin ..Aynen canım depoları kullanıyorlar Allah'tan. Deneyeyim cevizi. Pekmez uzak görünüyor şimdilik bana. Senin de güzel dönemlerin başlıyor hayırlısıyla Alpim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?