- 15 Ağustos 2015
- 2.030
- 5.252
- 88
Karnımda degil de göğsümün altında çatlama olmuş hiç farketmedimGünaydın güzeller ❤
Semra24 cnm büyük ihtimalhavalardandır bnmde çok catlıyor yanımda hep o çatlak önleyici kremler lipsticlerden var... bnmde karnım dünden beri çok kaşınıyor.... çatlak oluştumu sende şimdilik görünürde bişe yok gibi bnm
derandiren saol Cnm bnm, prensesler çoğaldı maşallah darısı tüm isteyenlere olur inşalllllllah sen nasılsın? Nasıl gidiyor hzrlıkların ne alemde
Bu konu hakkındaKarnımda degil de göğsümün altında çatlama olmuş hiç farketmedimaslında yağ da sürüyorum ama benim cildim zaten cok sert yumuşak bir yapıya sahip değil illaki çatlak olacak ama en aza indirmeye çalışıyorum.
Ayin 16sinda doktora gidicem canim olmadı ona da sorayım ellerimin agrisi azda olsa geçti ama kuruluğu da sorayım şekerden korkuyorum insülin direnci vardı bende hamile kalmadan önce gerçi şeker yüklemesi yapacak sanırım gittiğim de öyle de ortaya çıkar degil mi
sağol canım...ben idare ediyorumda kızım grip oldu...iki gündür onunla uğraşıyorum..sorduğun için sağolasın..sen nasılsın bebiş nasıl canım?
doğru etiketlemişsin ama canım bana bildirim gelmemiş hayret ya...bat bekliyorum işte canımcım...bakalım nasip...dua et..hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın bebiş nasıl?
doğru etiketlemişsin ama canım bana bildirim gelmemiş hayret ya...bat bekliyorum işte canımcım...bakalım nasip...dua et..hayırlısı hakkımızda..sen nasılsın bebiş nasıl?
Aynen canim benim değişik seyler hiç duymadıp görmediğimiz :) ama İnan her günüme şükür ediyorum varsın olsun diyorum yeterki doğsun sağsalim :) evet söylemişti bana eldeki agrilar icin magnezyumu ve gerçekten doktor verdi onu kullanıyorum şimdiBu konu hakkındaPinkpinkblue bilgi sahibi Cnm ben yanlış yönlendirmek istemem seni... bende bu sabah kan değerlerimi ölçtürmemi istedi dr sağlık ocağına test yaptırdım...her ay ayrı bir şey yaşıyoruz bunada şükür tabi ❤
Evet gülüm öyle ölçüyorum, biraz zor oluyor ama öyle sürekli de ölçmediğim için idare ediyoruz bir şekilde :)E-brulim öyle mi canım koltuk altından zaten ölçmek işkence popodan hiç rahat durmaz artık canım sen öyle mi olcuyorsun kuzum
Bencede alıştırmak lazimmis buyuk sozu dinlememistim :). Aminmm alpi aminmn omsam bu duyguyu yasayimca daha cok dua ediyor olmayanlar için . Hala kizima bakip bakip Ağlıyorum bazen sen olmasaydin ben ne yapardim Allahim ne olursun olmayanlara nasip et bu duyguyu diyorum sukrediyorum.. hayirlisiyla kucagina al alpim bi koklaaa ohhh herseyi unutacaksinHeheh ben ilk gunden alisturacagimRabbim saglikla kucagimiza almayi bizlere nasip etsin olmayanlarada hemen bebek nasip etsin .. Hep dua ediyorum bu duyguyu yasamayan kalmasin insallah cok bekledim ben insallah herkes benim kadar cok beklemez hemen gelir bebisleri ..
Yok cnm daha degilHayırlısı olsun Alpim
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.
Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?
Bu arada dis kasiyicisi disinda herşeyle kasiyor onu sevmiyo nedense :)Hayırlısı olsun Alpim
Eloş iyi şükür kankaları çoğalıyor mutluyuz :) 4,5 aylık olduk teyzesi, Rabbim sanada yaşatsın gülüm.
İnşallah sağ salim kucağına alacaksın meleğini.
Boşver sen mama ver, aklın kalmasın hem içinde daha rahat eder. Buzluğa atılabilinen diş kaşıyıcıları var onlardan alabilirsin canım soğuk iyi geliyor diyorlar. Ay emekliyor mu kuzu?
Catlak konusumu seker mi bilemedim ikisinede cvp vereyimBu konu hakkındaPinkpinkblue bilgi sahibi Cnm ben yanlış yönlendirmek istemem seni... bende bu sabah kan değerlerimi ölçtürmemi istedi dr sağlık ocağına test yaptırdım...her ay ayrı bir şey yaşıyoruz bunada şükür tabi ❤
İki cevabın icin de Tesekkurler canim benim :) henüz sekerim ölçülmedi ama bu sefer ki kontrolde şeker yüklemesi yapılınca ortaya çıkar herhaldeCatlak konusumu seker mi bilemedim ikisinede cvp vereyimne kadar su icerseniz icin ne kdar krem yag vs surerseniz sürün o gobegin catlayacagi varsa catliyor ben 2. Aydan doguma kadar surdum catlak yoktu dogumdan sonra karnim birden kuculunce catladim canim..... bebegimin imzasi . Seker konusundada ufff insulin direnci yuksekse cokk buyuk ihtimalle Sekerr yuksek cikar diyet yada insulin yada ikisi birlikte kontrol doguma kadar .
Insallah cikmaz seker cnm hamikeyken cok zor oluyor agladigim zamanlar oluyordu ye bir Lokmdan bisey olmaz diyenler zor bir surec insallah sekerin yoktur.İki cevabın icin de Tesekkurler canim benim :) henüz sekerim ölçülmedi ama bu sefer ki kontrolde şeker yüklemesi yapılınca ortaya çıkar herhalde
İnsallah canim yaInsallah cikmaz seker cnm hamikeyken cok zor oluyor agladigim zamanlar oluyordu ye bir Lokmdan bisey olmaz diyenler zor bir surec insallah sekerin yoktur.
Geçmiş olsun canım ciddi bir şey değildir inşallahCanim annem ameliyat oldu.
Şehir dışındayim
Firsat bulup uğrayamadım
Sen nasılsın. .
Yakında başlar emeklemeye :)Yok cnm daha degilyuz ustu birakinca kulac atiyo ayaklarinida cirpiyo yuzuyo zaar böyle böyle emekler belki . Yurutec aldi annem basima is acmayimndiye öğretmedim surmeyi mutfga gidip gelene kdar sen yer degistir cok hareketli altini degistirmek zulum isemedigi yer kalmadı . Elif nasil huyu husu .musait oldugunda oelden msj atarmisın ebrulim ben atamiyorumda
Plastik parçası ben olsam bende sevmem :))) havuç ver eline kemirsinBu arada dis kasiyicisi disinda herşeyle kasiyor onu sevmiyo nedense :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?