Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Işe başladım ebrum evde çok sıkılıyordum. Tabi derslere de çalışıyorum maksat boş kalmamak. Elifin nasıl kuzum
Hayırlı olsun gülüm çok sevindim senin adına. Çalışmak insana iyi geliyor gerçekten. Nerde çalışıyorsun peki? Elif iyi hamd olsun, son 2 haftadır mız mız sanırım dişler çıkacak ondan dolayı.
Amin canim cumlemizin evladina sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim. Emiyor mu ebrulim prensesin benimki meme+mama
Evet emiyor gülüm. Sen ne zaman mama vermeye başladın? Defnenin boyu kilosu nasıl? Birde dişleriniz çıktı mı?

gzm43 canım nasılsın asilamani oldun mu hayırlısıyla insaAllah..

Oldum canım doktor çok başarılı geçtiğini söyledi bir damla bile kaçmamış. Rahim ağzın açık değil dedi ve bi iğne yaptı inanılmaz sancım oldu o an sonra geçti inşallah tutmuştur diye dua ediyorum sürekli

kızlar selam nasılsınız?
buralar durgunlaşmış yine.
bugün 40 günlük oldu bebişim :)
çok şükür Allahıma

Hafta sonu genelde durgun oluyor canım bilirsin Maşallah ona yaa abi oldu desene artık Gezmeye gidecek misiniz 40 uçurma olur bizde o gün gezmeye gidilir

Kızlar yıkamadan sonra 50 milyon %85 hareketlilikle girdim aşılamaya sonuçlar için doktor iyi dedi aşılama yaptıranlar bilirler belki sonuçlar iyi geldi bana da

İnşallah tutumuştur aşılaman canım Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın

Bende dr a gittim bugün ara kanama için kızlar başka bi dr devlet hastanesinde muayene etti küçük kistler var femara yapmış olabilir dedi. Enfeksiyon vs yok dedi. Adetli olmamama rağmen hormon testleri istedi. prol. tsh bhcg filan bugün verdim yarın çıkacak ona göre konuşacak bakalım.. yine bir yumurta geliştirici ilaç ve yine kist hadi başa dön Hadi hayırlısı bakalım

kızlar selam nasılsınız?
buralar durgunlaşmış yine.
bugün 40 günlük oldu bebişim :)
çok şükür Allahıma
Ayyy maşallah darısı bizlere olsun... evet bizdede 40 ı uçurtmak olur.. sevdiğin birine gidilir yenilir içilir bebişe hediyeler alınır... Paşa'ya bak sen artık kim tutar onu

Kızlar yıkamadan sonra 50 milyon %85 hareketlilikle girdim aşılamaya sonuçlar için doktor iyi dedi aşılama yaptıranlar bilirler belki sonuçlar iyi geldi bana da
Öncelikle hayırlı olsun Cnm, inşallah müjdeli hbrini alırız... büyük ihtimal progeston iğne yapmışlardır evet acır ama tedbir amaçlı o iğne... maşallah hareketlilik oranıda çok iyi benimde aşılama tecrübem olmuştu... sen dinlenerek geçir ,ağır hiçbirşey kaldırma... bol bol su iç...

Kızlar bende ilk doz tetenoz aşımı yaptırdım, yarın yıkanabilirsin dediler bana... bide d vitamini damlası,ben almıştım ama decavit vitamin verdiler ücretsiz... bilginiz olsun sağlık ocağı veriyormuş vitamini... ilk defa ordada dinledim kalp atışını yahu her seferinde heyacan yapıyorum ebe hnm bile şaşırdı ❤
Al_pi cnm nerelerdesin? Herşey yolunda dimi? Göremedim seni merak ettim..

İnşallah tutumuştur aşılaman canım Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın

amin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.Seninde kistlerin temizlensin bir an önce inşallah

Sağol canım inşallahh bu 2 hafta geçmez artık bana :) elimden geldiğince dikkat ediyorum güzel haberler vermek nasip olsun inşallah isteyen herkese

Selam güzel hatunlar.. nasılsınız yeni yiliniz kutlu olsun rabbim once saglik sihhat huzur mutluluk versin hamis olanlar saglikla kucagina alsin bebis isteyenlere de hayirlisyla bebis versin insallah..amin
Aminn abla Allah güzel gönlüne göre versin.. İyi diyelim iyi olalım İnşallah.. Sen nasılsın kuzular nasıl?
Amin canım inşallahh

inşallah olur canım benim içini ferah tut

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…