Hayırlı olsun gülüm çok sevindim senin adına. Çalışmak insana iyi geliyor gerçekten. Nerde çalışıyorsun peki? Elif iyi hamd olsun, son 2 haftadır mız mız sanırım dişler çıkacak ondan dolayı.Işe başladım ebrum evde çok sıkılıyordum. Tabi derslere de çalışıyorum maksat boş kalmamak. Elifin nasıl kuzum
Evet emiyor gülüm. Sen ne zaman mama vermeye başladın? Defnenin boyu kilosu nasıl? Birde dişleriniz çıktı mı?Amin canim cumlemizin evladina sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim. Emiyor mu ebrulim prensesinbenimki meme+mama
gzm43 canım nasılsın asilamani oldun mu hayırlısıyla insaAllah..
kızlar selam nasılsınız?
buralar durgunlaşmış yine.
bugün 40 günlük oldu bebişim :)
çok şükür Allahıma
İnşallah tutumuştur aşılaman canım Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasınOldum canım doktor çok başarılı geçtiğini söyledi bir damla bile kaçmamış. Rahim ağzın açık değil dedi ve bi iğne yaptı inanılmaz sancım oldu o an sonra geçti inşallah tutmuştur diye dua ediyorum sürekli
Ayyy maşallahkızlar selam nasılsınız?
buralar durgunlaşmış yine.
bugün 40 günlük oldu bebişim :)
çok şükür Allahıma
Öncelikle hayırlı olsun Cnm, inşallah müjdeli hbrini alırız... büyük ihtimal progeston iğne yapmışlardır evet acır ama tedbir amaçlı o iğne... maşallah hareketlilik oranıda çok iyiKızlar yıkamadan sonra 50 milyon %85 hareketlilikle girdim aşılamaya sonuçlar için doktor iyi dedi aşılama yaptıranlar bilirler belki sonuçlar iyi geldi bana da
İnşallah tutumuştur aşılaman canım Allah gönlüne göre versin emeklerinin karşılığını boşa çıkartmasın
Sağol canım inşallahh bu 2 hafta geçmez artık bana :) elimden geldiğince dikkat ediyorum güzel haberler vermek nasip olsun inşallah isteyen herkeseÖncelikle hayırlı olsun Cnm, inşallah müjdeli hbrini alırız... büyük ihtimal progeston iğne yapmışlardır evet acır ama tedbir amaçlı o iğne... maşallah hareketlilik oranıda çok iyibenimde aşılama tecrübem olmuştu... sen dinlenerek geçir ,ağır hiçbirşey kaldırma... bol bol su iç...
Aminn abla Allah güzel gönlüne göre versin.. İyi diyelim iyi olalım İnşallah.. Sen nasılsın kuzular nasıl?Selam güzel hatunlar.. nasılsınız yeni yiliniz kutlu olsun rabbim once saglik sihhat huzur mutluluk versin hamis olanlar saglikla kucagina alsin bebis isteyenlere de hayirlisyla bebis versin insallah..amin
Amin canım inşallahhamin canım inşallah Rabbim hepimize hayırlısıyla nasip etsin.Seninde kistlerin temizlensin bir an önce inşallah
Sağol canım inşallahh bu 2 hafta geçmez artık bana :) elimden geldiğince dikkat ediyorum güzel haberler vermek nasip olsun inşallah isteyen herkese
inşallah olur canım benim içini ferah tutOldum canım doktor çok başarılı geçtiğini söyledi bir damla bile kaçmamış. Rahim ağzın açık değil dedi ve bi iğne yaptı inanılmaz sancım oldu o an sonra geçti inşallah tutmuştur diye dua ediyorum sürekli
İnşallah canım heyecanla bekliyorum artık ayın 15nde belli olcak nasipseinşallah olur canım benim içini ferah tut
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?