• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

gzm43 gzm43 canim gayet iyi insaAllah guzel haberler verirsin bizlere :KK66:

Kartanesi_26 Kartanesi_26 canim nasil gidiyor kilo falan aldin mi haraketlerini hissetmeye basladin mi?
Tam kac haftalik oldun :)
Cnm kilo almazmıyııııııım o_O yarın kısmetse 20 haftalık oluyoruz çok şükür 5 ayı dolduruyoruz ve toplamda 6 kilo aldım Cnm... dr normal ben sana dinlen dedim sende öle yaptın deyip moral verdi ama ilk defa bu kilolara çıktım :eek: yinede çok şükür kuzum iyi olsunda Doğumdan sonra verecem artık...
Evet Cnm hissediyorum minik minik :21: özellikle sırt üstü yattığımda geceleri... şimdide hep hissetmek istiyorum ama daha küçük bir kaç ay sonra tam anlayacakmışım ;)
Siz nasılsınız? Herşey yolundamı Cnm?

Kızlar yıkamadan sonra 50 milyon %85 hareketlilikle girdim aşılamaya sonuçlar için doktor iyi dedi aşılama yaptıranlar bilirler belki sonuçlar iyi geldi bana da

Bende dr a gittim bugün ara kanama için kızlar başka bi dr devlet hastanesinde muayene etti küçük kistler var femara yapmış olabilir dedi. Enfeksiyon vs yok dedi. Adetli olmamama rağmen hormon testleri istedi. prol. tsh bhcg filan bugün verdim yarın çıkacak ona göre konuşacak bakalım.. yine bir yumurta geliştirici ilaç ve yine kist hadi başa dön:mapus: Hadi hayırlısı bakalım
Kızlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. Elbet bu çabaların bir karşılığı olacaktır. :KK15:

Cnm kilo almazmıyııııııım o_O yarın kısmetse 20 haftalık oluyoruz çok şükür 5 ayı dolduruyoruz ve toplamda 6 kilo aldım Cnm... dr normal ben sana dinlen dedim sende öle yaptın deyip moral verdi ama ilk defa bu kilolara çıktım :eek: yinede çok şükür kuzum iyi olsunda Doğumdan sonra verecem artık...
Evet Cnm hissediyorum minik minik :21: özellikle sırt üstü yattığımda geceleri... şimdide hep hissetmek istiyorum ama daha küçük bir kaç ay sonra tam anlayacakmışım :KK66:
Siz nasılsınız? Herşey yolundamı Cnm?
Ayy ne güzel bende o zamanlara gelsem keşke bizde yarın kısmetse 15 haftalık olacaz;)
Bizde iyiyiz insaAllan ayda bir gidecez artık doktora:(
Özledim şimdiden ultrason fotolarina bakıyorum arada:KK46:
Bende en son doktorda tartildim bir kilo almisim ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince:KK53:
Kilolu hamile kaldım çünkü:(
Hayırlısı sağlıklı olsunlar da verilir canım benim :KK28:

Hafta sonu genelde durgun oluyor canım bilirsin:KK51: Maşallah ona yaa abi oldu desene artık:KK46: Gezmeye gidecek misiniz 40 uçurma olur bizde o gün gezmeye gidilir:anne:
büyüdü canım artık koca adam oldu :) gezmeye gitmedik ya annem bende zaten eşim nöbetçi bugün, başka da gitcek yer yok bir de hava da soğuk cesaret edemedim.
sen nasılsın nasıl gidiyor?

Ayyy maşallah :nazar: darısı bizlere olsun... evet bizdede 40 ı uçurtmak olur.. sevdiğin birine gidilir yenilir içilir bebişe hediyeler alınır... Paşa'ya bak sen artık kim tutar onu :sampiyon:
amiin inşallah sizlerin de doğumunu, kırkını, doğumgünlerini göreceğiz burda :)
isim düşünmeye başladın mı kızçeye?

u-mutlu lale u-mutlu lale canım iyi yapmissin doktara giderek.pes etme umutsuzluğa kapilma bak herşey daha iyi olacak güzel haberler vereceksin insaAllah.
Hayırlı olsun tedavin test sonuçlarında güzel çıkacak insaAllah ;)

büyüdü canım artık koca adam oldu :) gezmeye gitmedik ya annem bende zaten eşim nöbetçi bugün, başka da gitcek yer yok bir de hava da soğuk cesaret edemedim.

Evet sürekli kız isimlerini araştırıyorum, beğendiklerimi yazıyorum... henüz şu olsun demedik. Zormuş yahu isim işi :işsiz:

Ayy ne güzel bende o zamanlara gelsem keşke bizde yarın kısmetse 15 haftalık olacaz:KK66:
Bizde iyiyiz insaAllan ayda bir gidecez artık doktora:KK43:
Bende en son doktorda tartildim bir kilo almisim ama dikkat etmeye çalışıyorum elimden geldiğince:KK53:
Kilolu hamile kaldım çünkü:KK43:
Aynen yapacak birşey Yok,kış ayı öle yürüyüş flnda yapamıyoruz normal yani... ayda 1 bnmde insan merak ediyor ya napıyor içerdeki diye ;)

Kızlar Rabbim emeklerinizi boşa çıkarmasın. Inşallah en yakın zamanda güzel haberlerinizi alırız. Elbet bu çabaların bir karşılığı olacaktır. :KK15:
Aminn canım inşallah önden Gamze arkadaş arkadan ben ve diğer bekleyen arkadaşlar peşinize takılcaz:dua:

Doğru canım hava çok soğuk. İnşallah yaza oğluşunda ele avuca gelir rahat rahat gezersiniz analı oğullu:anne:
u-mutlu lale u-mutlu lale canım iyi yapmissin doktara giderek.pes etme umutsuzluğa kapilma bak herşey daha iyi olacak güzel haberler vereceksin insaAllah.
Hayırlı olsun tedavin test sonuçlarında güzel çıkacak insaAllah :KK66:
Evet cnm iyi ki de gitmişm en azından tedavi olurum 2 at çöpe gitmiş oluyo ama bunda da vardır bi hayır.. ilk defa bi dr özellikle rahim ağzına ve enfeksiyona baktı smear dışında. İnfertilite konusunda değil ama normal kadın doğumda uzman dr. İnşallah hayırlı gelir:dua:

Oldum canım doktor çok başarılı geçtiğini söyledi bir damla bile kaçmamış. Rahim ağzın açık değil dedi ve bi iğne yaptı inanılmaz sancım oldu o an sonra geçti inşallah tutmuştur diye dua ediyorum sürekli
Hayırlı olsun canım inşallah bebeğine kavuşursun hayırlısıyla. Allah emeklerini boşa çıkartmasın.
kızlar selam nasılsınız?
buralar durgunlaşmış yine.
bugün 40 günlük oldu bebişim :)
çok şükür Allahıma
Rabbim 40 yaşını da göstersin kuzum :)
Selam güzel hatunlar.. nasılsınız yeni yiliniz kutlu olsun rabbim once saglik sihhat huzur mutluluk versin hamis olanlar saglikla kucagina alsin bebis isteyenlere de hayirlisyla bebis versin insallah..amin
Amiiiin, Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah.

Ayy ne güzel bende o zamanlara gelsem keşke bizde yarın kısmetse 15 haftalık olacaz:KK66:
Bizde iyiyiz insaAllan ayda bir gidecez artık doktora:KK43:
Kilolu hamile kaldım çünkü:KK43:
15 haftada bir kilo mu aldın süpersin ben şimdiden 2 bicuk falan aldım :( doktor bana da ay da bir gel dedi ama ben cok uzun değil mi nasıl zaman geççek dedim istersen 15 günde bir gel dedi :KK49:

15 haftada bir kilo mu aldın süpersin ben şimdiden 2 bicuk falan aldım :KK43: doktor bana da ay da bir gel dedi ama ben cok uzun değil mi nasıl zaman geççek dedim istersen 15 günde bir gel dedi :KK49:
Evet biraz dikkat etmeye çalışıyorum canım dediğim gibi kilolu hamile kaldım bebiste iyi çok şükür bakalım zaten 20.haftadan sonra hemen alınmaya baslaniyormus kilo..
Sağlıklı olsunlarda kilo verilir elbette..

Back