Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

İnşallah canım ben burdaki herkesin anne olacağına inanıyorum. Her duanın kabülü zamanına esir. İnş tez vakitte getirsin herkese zamanını.

Ben daha yeni başladım arayışlara inş hayırlı evlatlar olurlar.

iyiyim canim sagol ara ara kanama oluyor tekrar test yaptirmadim sifirkandi mi bilmiyorum drum aramis dün duymamisim bende geri dönemedim kan ver diyecek büyük ihtimal ama hic gidesim yok. sen naislsin kizin nasil
Gerindonseydin iyi olurdu cnm sağlık açısından. . Bununla gecmis olsun. Bizde fena degil cnm

Ebrum hoşgeldin nasılsın. Dedene annene çok geçmiş olsun. Özledim valla ♥ elifi öpüyorum kocaman. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzenin oturur
İyiyim gülüm sen nasılsın? Geçmiş olsun kolun nasıl oldu? Dersler bitti ne yapıyorsun şimdi? Allah razı olsun kuzum çok sağol.
Masallahh kocaman olmus 6 ay 1 haftalik canim bizde iyiyiz cok sukur
Maşallah subhanallah, büyümüş prenses Rabbim ömrünü uzun etsin
Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok özel değilse senin neden düşünmediğini sorabilirmiyim?

Aminn canm benm hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz..
Öyle gülüm kaderden ötesi yok, Rabbim herkesin duasını yaşatsın.

Işe başladım ebrum evde çok sıkılıyordum. Tabi derslere de çalışıyorum maksat boş kalmamak. Elifin nasıl kuzum

Duaların kabul olduğu,herkesin yüzü güldüğü, barışın olduğu,mazlumlarin ahının aheste aheste çıktığı,çocukların annelerin babalarin eşlerin üzülmedigi,evlerimizde sağlık mutluluk ve bereketin eksik olmadığı bir dünya olsun insaAllah diyorum..
Mutlu Yıllar

Amin canim cumlemizin evladina sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim. Emiyor mu ebrulim prensesin benimki meme+mama

sagolsun ilgili canim ama bende bikmislik var. insallah bu sene nasip olur bizlerede. Allah sizlerede sag salim kucaklamayi nasip etsin canim

Anladım canım nasip değilmiş demek ilk denemende olacak inşallah en azından ne yapman gerektiği belli artık..
insalah canim o sürec nasil isleyecek bakalim benim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…