İnşallah canım ben burdaki herkesin anne olacağına inanıyorum. Her duanın kabülü zamanına esir. İnş tez vakitte getirsin herkese zamanını.Rahman tek konulmaz evet canım Allah'in has isimlerinden başına Abd getirilmeli..
Bnde efendimizin isimlerinden koyacam ama iki isim koymayi düşünüyorum
Muhammed koymicam dediğim gibi
Mustafa Ahmet Mahmut diger isimleri bakalım Rabbim hangisini nasip edecek..
Çok heyecanlı süreçler bunlar yaa Rabbim insaAllah en yakın zamanda herkese nasip eder
Gerindonseydin iyi olurdu cnm sağlık açısından. . Bununla gecmis olsun. Bizde fena degil cnmiyiyim canim sagol ara ara kanama oluyor tekrar test yaptirmadim sifirkandi mi bilmiyorum drum aramis dün duymamisim bende geri dönemedim kan ver diyecek büyük ihtimal ama hic gidesim yok. sen naislsin kizin nasil
Gecmis olsun cnm yakiyordu oasi yaaIyiyim pinkim sen nasilsin bugün tetenoz aşısı oldum kolum çok acıyor
İyiyim gülüm sen nasılsın? Geçmiş olsun kolun nasıl oldu? Dersler bitti ne yapıyorsun şimdi? Allah razı olsun kuzum çok sağol.Ebrum hoşgeldin nasılsın. Dedene annene çok geçmiş olsun. Özledim valla ♥ elifi öpüyorum kocaman. Rabbim yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda düzenin oturur
Maşallah subhanallah, büyümüş prenses Rabbim ömrünü uzun etsinMasallahh kocaman olmus6 ay 1 haftalik canim bizde iyiyiz cok sukur
Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...anne olmayı düşünmüyorum....o zaman niye burdayım...?
paylaşımınız çok hoşuma gitti....elinize yüreğinize saglık....
ALLAH isteyen herkese hayırlı ve sağlıklı çoçuk nasip etsin inşALLAH...
Öyle gülüm kaderden ötesi yok, Rabbim herkesin duasını yaşatsın.Aminn canm benm hakkımızda hayırlısı kaderde ne varsa yaşayıp göreceğiz..
Sorma valla gece neredeyse hiç yatmadım o kadar canım acıdı. Defne nasıl annesi çıkmadı mı dişlerGecmis olsun cnm yakiyordu oasi yaa
Işe başladım ebrum evde çok sıkılıyordum. Tabi derslere de çalışıyorum maksat boş kalmamak. Elifin nasıl kuzumİyiyim gülüm sen nasılsın? Geçmiş olsun kolun nasıl oldu? Dersler bitti ne yapıyorsun şimdi? Allah razı olsun kuzum çok sağol.
Maşallah subhanallah, büyümüş prenses Rabbim ömrünü uzun etsin
Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok özel değilse senin neden düşünmediğini sorabilirmiyim?
Öyle gülüm kaderden ötesi yok, Rabbim herkesin duasını yaşatsın.
Amiiiiiiiin kuzum ♥Eki Görüntüle 1932628
Musmutlu,sağlıklı,huzurlu yıllarımız olsun güzel anneler anne adaylarıııı
Kuzularımız,eşlerimiz,sevdiklerimizle nice nice mutlu yıllarımız olsun ❤
Amin canim cumlemizin evladina sağlıklı ömürler nasip etsin Rabbim. Emiyor mu ebrulim prensesinİyiyim gülüm sen nasılsın? Geçmiş olsun kolun nasıl oldu? Dersler bitti ne yapıyorsun şimdi? Allah razı olsun kuzum çok sağol.
Maşallah subhanallah, büyümüş prenses Rabbim ömrünü uzun etsin
Amin inşallah, Allah isteyen herkese nasip etsin...
Çok özel değilse senin neden düşünmediğini sorabilirmiyim?
Öyle gülüm kaderden ötesi yok, Rabbim herkesin duasını yaşatsın.
Geçtimi acisi canim ? Cikmadi cnm yaa 4 gozle bekliyoruz cikmadi henuz .Sorma valla gece neredeyse hiç yatmadım o kadar canım acıdı. Defne nasıl annesi çıkmadı mı dişler
yarin gidip baktiraCAGIM CANIM firsat bulursam insallahGerindonseydin iyi olurdu cnm sağlık açısından. . Bununla gecmis olsun. Bizde fena degil cnm
sagolsun ilgili canim ama bende bikmislik var. insallah bu sene nasip olur bizlerede. Allah sizlerede sag salim kucaklamayi nasip etsin canimİhmal etme haticem,bak ne gzl dr ilgili aramış seni... inşallah sıfırlanmıştır yeni bir sayfa açılmıştır senin için... 2017 sana bebişini getirir inşallahtüm isteyenlere Yaradanım nasip etsin...
insalah canim o sürec nasil isleyecek bakalim benim icinAnladım canım nasip değilmiş demek ilk denemende olacak inşallah en azından ne yapman gerektiği belli artık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?