Maşallah yiyecek tabi bir an önce büyüyecekİnşallah canimm. Bi kere cok heveslendim birlikte yni anda yiyelim diye bir ona verdim pureden bi kendim yedim kemdime hazirladigimdan benim yememi beklemiyor kızıyor . Artik öncelik onun ne yapalım
Ne 3 günü bizim aşılama gününe kadar 6 gün olcakDoğru doktor üç gün önceden ilişkiyi yasakliyordu normal bir akıntıdır belki.
Bi daha ne zaman gidecen yarın gideceksen catlayip catlamadigini görür zaten onu düşünüp sıkıntı yapma canim
Aaa 6 gun mu ama spermciklerNe 3 günü bizim aşılama gününe kadar 6 gün olcakyarın sabah 9da randevu o zamana beklicem bişey kalmadı zaten
Fiyatina bakmadım açıkçası canım ama pahalıdır eminim zaten onlara beleşten geliyordurEvet cnm bence 3 aylik tam ideal annesi olarak en dogrusunu sen bilirsin. Canım evet kehribar kolye çok gördüm faydasi var falan yazmislarda alma gereksinimi duymadim acikcasi cok pahali geldi
Bende aynı soruyu sordum bugün ama bişey olmaz dedi aynı şeyi düşündüm yani ama doktorda öyle deyince napayım mecbur dinliyoruz eli mahkumAaa 6 gun mu ama spermcikler
Doktorunun bildiği vardır diyelim ama benim bildiğim çok bekletmek kalitesini düşürür spermlerin diye biliyorum belkide yanlış biliyorum canım bilemedim
Ama benim doktorum üç gün önce yasaklamıştı canim
Her doktorun başka tedavi yöntemleri var gülüm sıkma canını bak alpi bile dedi 10mm bile kalinabiliyor hamis Rabbim yeter ki ol desin..Bende aynı soruyu sordum bugün ama bişey olmaz dedi aynı şeyi düşündüm yani ama doktorda öyle deyince napayım mecbur dinliyoruz eli mahkum
Amin Cnm bnm İnan bende sürekli o duayı yapıyorum... Rabbim isteyen herkese versin diyorumKartanesi_26 canım çok sevindim demek prenses geliyor bende rüyamda hep kız görmüştüm kiza alistirmistik kendimizi erkek bebeğe ait hiç birşeye bakmiyordum bile 21.haftada öğrendim erkek olduğunu eşimi arayıp söylediğimde bi havalara ucmadigi kalmıştı çok bozulmuştum o an meğer içten içe erkek hayali varmış erkekler böyle yani canım Allah vermiş şükürler olsun ki erkek kız farketmez hayırlı evlat olsun da Rabbim herkeslere bu duyguyu tattirsin inşallah bu duayi gerçekten etmedigim gün yok saglicakla al kızını kucağına inşallah canım darısı diğer isteyenlere inşallah
Sana da merhaba hira love kardeş sen de kimsinMrb yamukprenses abla ben pink love hayirladinmi beniibende gitmistim geri geldim nasilsin
Hoş buldum canım,gerçekten hoş buldum ama.Bir geldim herkes hamile,sen de hamileymişsin ne güzel ya valla sevinçten gözlerim dolduAy benimkinin de benim doğum günümde gelme ihtimali var ne güzel denk gelmis böyle; )
yamukprenses hosgeldin canım ♥ Bu zamana kadar ne yapıyordun. Bir daha gitme sakın. Her zorluğu beraber asariz Evellah
Canım geldiğimden beri hep güzel haberler okudum,kötü haberler ne?Gerçi duymak bilmek istemiyorum,dilerim çok kötü şeyler değildir.Tabiki canim istedigini sor yazarim seve seveEvet güzel haberler de oldu kotu haberlerde @deeploneliness de hamile Kartanesi_26 de hamile baska aklima gelmiyor TaeYang dogum yapti kavustu oglusuna ..
Ebrulim birakti bizi kizi bizden uzaklastirdi onu :) Annelikle mesgul bu arada pink love geri dondu kiziyla :)) @Hira love olarak ..
Baska kimleri taniyorsun bilmiyorum ama gitme sen ya haberler guzellessin ama sen kal
Hoş buldum canım benim,nasıl minik kuşun cinsiyeti belli oldu mu,özledim sizleri
Canım ben iyiyim sen nasılsın?Günaydın güzeller
@Ebush_354 @umutLatahzenu-mutlu lale
Kızlar iyi misiniz sesiniz cikmiyor
@Semra24 canım sen ne yaptın doktor işini buldun mı uygun bi yer
@hsevda sen nasıl oldun dedecigin nasıl oldu
Maşallah canımKızııııım geliyormuşbugün dr gittik okadar zor gösterdiki terbiyeli kızım ben çok sevindim tabi eşim hep erkek diye hayal ettiği için hala şoku atlatabilmiş değil ayyyy kızımamı sevineyim eşimemi kızayım bilemedim insan ilk çocuğunda sabit fikirli olur mu yahuuuu çöl şükür sağlığımızda yerinde darısı tüm isteyenlere olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?