Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Bugün gonal f iğnenin 10.günü 3 gündür her sabah gidiyorum kontrole dün 15-16 arası bi folikül önde gidiyodu bugün o 17,50 olmuş şimdi bir iğne daha yaptım yarın tekrar kontrol var büyük ihtimal cuma günü yaparız aşılamayı dedi bana iğneye rağmen çok gelişmemiş gibi geldi yanılıyo muyum acaba?çünkü klomenle bile 19-20 ulaştığını biliyorum bi umutsuzluğa kapıldım

Benim 9.ignede 18-19mm olurdu seninde gelismis iste cok fark yok sonucta gelismis birde hic gelismeyenler var onca igneye ragmen ..
yarin 19 bile olabilir yani hic umutsuzluga kapilma benim onca tedavilerde 20lerdeki yumurtalar bosa gitti bu tutan kac mm idi acaba :))
Allah vermek isterse 10mm olan yumurta bile tutar sakin umutsuzluga kapilma duani et rabbim hayirlisiyla nasip edecek insallah ..

Günaydın güzeller

@Ebush_354 @umutLatahzen @Ters Lale
Kızlar iyi misiniz sesiniz cikmiyor

Semra24 canım sen ne yaptın doktor işini buldun mı uygun bi yer
@hsevda sen nasıl oldun dedecigin nasıl oldu
Günaydın güzelim :) evet suan hastanedeyim tatlı birşeyler yemem lazımmış :) Güngören hastanesi 185 lira baya uygun geldi bana doktor fena degil :) hanımefendi hareket etsin diye tatlı yemem lazımmış o nedenle çikolata yiyorum :))

Sağolasın canım. Dogunca gün yetmez hakikaten. Ama şimdi gün sayıyorum. Icerde ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Cuma aksam kontrol var bakalım. Senin kız ne alemde
Icerde cok güzel şeyler oluyor bebegin surekli gelişiyor caninin cani en onemli parcan benim kiz ek gida denemelerindeyiz cok hevesli biseyler tatmaya agzinin kenarından sinek ucsa diliyle kapacak oyle bi heves ilerde boyle olacagini sanmiyorum bugun ilk defa kahvalti yapti . Yaa annesi dosun 6 aylik olsun sizde böyle kahvalti yapacaksiniz

Bakalım erken yaptirirsan iyi diyorlar dönmeye başlamadan yaptırıriz insaAllah..
Bak sen küçük hanıma farklı lezzetlerle tansıyor yani ohhh yesin yarasin..Prenses defne diş çıkarma işinde anneni üzme emi.
Ya bu kolye falan satılıyormus Instagram'da gördüm bebeklerde diş için kullanıyorlarmış
Faydası var diyorlar ama bilemedim

Hadi bakalım sevindim canım inaaAllah herşey yolunda gider tatlı kızın hareketlenir

vesselam_ canim benim şimdi çıktım hastaneden herşey yolunda Allaha şükür darısı sizin başınıza :) doktordan baya memnun kaldım herşeyi tek tek anlattı hemde uygundu hastane:) kız olduğu bir kez daha tescillendi bi ara acaba erkek mi deyip korkuttu beni ama kız olduğuna kanaat getirdi :) elini ayağını heryerini gördüm minicik yavrumun sıra sizlerde insallah güzel haberlerinizi alacağız :)

Oy maşallah onasüslü güzel cimcime Ne güzel ya annesine de eşlik ediyor artik Darısı başımıza olsun ins.

Tüm dualarım bunun için zaten canım bide az önce bi kasık sancısıyla birlikte akıntım geldi acaba dedim çatladı mı kaçırdık mı

Yaaa minik prenses masaAllah ona
Hep iyi olsun insaAllah.Belki bende giderim esimde görmek istiyor devltte almıyorlar orada alıyorlar mı acaba eşleri
Direk ordan mi randevu aldin CD falan verdielr mı çok soru sordum k bakma

Son düzenleme:
Yaaa minik prenses masaAllah ona
Hep iyi olsun insaAllah.Belki bende giderim esimde görmek istiyor devltte almıyorlar orada alıyorlar mı acaba eşleri
Direk ordan mi randevu aldin CD falan verdielr mı çok soru sordum k bakma
Yok canım benim önemli değil :) istediğini sor :)
Evet eşleri aldıklarını gördüm randevu almana gerek Yok sabah 8 akşam 3 galiba ben 10 gibi gittim şansıma kimse yoktu hemen girdim sonra resim çekebilmek icin çikolata yedim 1 saat ara verdim gittim resimlerini cekti. Rapor verdi resimleri verdi cd verdi bide bütün organların ultrason çıktılarını verdi :) birde cok konuşkan adam herşeyi tek tek ayrıntılı bir şekilde anlattı soru sormana gerek bile kalmıyor :)

Doktor daha sabah üstüne basa basa yasak dedi demese değerlendirirdim ama böyle olunca boşa mı gidiyo diyorum bilemedim yaa
Doğru doktor üç gün önceden ilişkiyi yasakliyordu normal bir akıntıdır belki.
Bi daha ne zaman gidecen yarın gideceksen catlayip catlamadigini görür zaten onu düşünüp sıkıntı yapma canim

Yaa öyle mı bende oraya giderim sanırım eşim çok istiyor görmek çünkü
Arkadasim gitmişti yaşlı bir doktormus oda çok ilgili çok beğenmişti o doktor o zaman daha orda.bolum olarak ayrı mı ne diye kayıt yaptıracaz
Çok sağol canım benim

İlk başta girişte sıra numarası alıyorsun canim kayıt icin numaran yanıyor kayıt yaptırıyorsun gebelik icin detaylı ultrason çektireceğini söyle onlar seni kaydediyor.1 alt kata iniyorsun radyoloji var zaten fişi alt gişedeki bayana ver o yönlendiriyor :)

Tamamdir canım çok çok sagol..
Sen şimdi kaçıncı haftada gittin tam olarak bide onu sorayım

Tamamdir canım çok çok sagol..
Sen şimdi kaçıncı haftada gittin tam olarak bide onu sorayım
Birşey değil canim benim 22. Haftamda gittim doktorum bana son iki haftan demişti bu son haftamdi :) ama orda 24 haftalık bir bayan da vardı ama sanıyorum ki en ideali 22 . Hafta

Evet cnm bence 3 aylik tam ideal annesi olarak en dogrusunu sen bilirsin . Canım evet kehribar kolye çok gördüm faydasi var falan yazmislarda alma gereksinimi duymadim acikcasi cok pahali geldi

Oy maşallah onasüslü güzel cimcime Ne güzel ya annesine de eşlik ediyor artik Darısı başımıza olsun ins.
İnşallah canimm . Bi kere cok heveslendim birlikte yni anda yiyelim diye bir ona verdim pureden bi kendim yedim kemdime hazirladigimdan benim yememi beklemiyor kızıyor . Artik öncelik onun ne yapalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…