Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

@Kartanesi_26 canım hareket etmeye başladı mı senin ki bide kilo aldin mi acaba ?:anneadayı:

Mor Seven Mor Seven nasılsın canım cinsiyeti belli oldu mu Bebisin insAllah?:KK46:

Pinkpinkblue Pinkpinkblue canım gel gel haberim var doktor yüzde doksan erkek dedi bana :KK28:

Maşallah canım hayırlı olsun.
Ben 25 gündür gitmiyorum doktora. 1 ay sonraya gün vermişti. Bu hafta perşembe gideceğim o nedenle bilmiyorum. Ama çok merak ediyorum. Bi şey de alamıyorum kız mı erkek mi diye.

Allaha emanet olun

Meraba kızlarr, ben bugün idrar testi yaptım, ilk başta danki silik vardı gibi geldi,bikaç saat bekleyince daha da belirginleşti, okudum burda sanki soradan çıkan da doğru diye de, varmı sizde öle bişi? Testde yazıyo ya 10 dakkadan sorası geçersiz diye

Meraba kızlarr, ben bugün idrar testi yaptım, ilk başta danki silik vardı gibi geldi,bikaç saat bekleyince daha da belirginleşti, okudum burda sanki soradan çıkan da doğru diye de, varmı sizde öle bişi? Testde yazıyo ya 10 dakkadan sorası geçersiz diye
Canim hayırlısı olsun yarın kan testi yaptır bence silikte çıksa gebeliğin olduğunu gosteriyor:)

Canlarım nasılsınız,herkes nasıl,kimler ne durumda hepinizi merak ediyorum. Al_pi Al_pi hamilemisin sen kuzum,nihayet gözünaydın çok sevindim. vesselam_ vesselam_ senin içinde çok sevindim şükürler olsun,gözünüz aydın güzellerim benim.

Herkese tek tek bakacağım kim nasıl, LeYLa_21 LeYLa_21 senin durumun nasıl,seni de çok merak ediyorum, E-brulim E-brulim i hepinizi hepinizi özledim :KK200::KK200::KK200:

Canlarım nasılsınız,herkes nasıl,kimler ne durumda hepinizi merak ediyorum. Al_pi Al_pi hamilemisin sen kuzum,nihayet gözünaydın çok sevindim. vesselam_ vesselam_ senin içinde çok sevindim şükürler olsun,gözünüz aydın güzellerim benim.

Herkese tek tek bakacağım kim nasıl, LeYLa_21 LeYLa_21 senin durumun nasıl,seni de çok merak ediyorum, E-brulim E-brulim i hepinizi hepinizi özledim :KK200::KK200::KK200:
Sağol canım iyiyim çok şükür..bende durumlar eskisi gibi.. Yola devam ediyorum işte..özlettin kendini. Sen nasılsın nerelerdesin canım?

Amaninda amanın kim gelmiş topigimizin ablası gelmiş:KK49:
hoş geldin özlettin kendini yaa.:KK19:
Çok iyi oldu gelmen çok çok teşekkür ederim abla Rabbim isteyen herkese versin insaAllah:dua:
Sen nasılsın nasıl gidiyor ?:KK200:

Çok iyi oldu gelmen çok çok teşekkür ederim abla Rabbim isteyen herkese versin insaAllah:dua:
Canimmmm ben okudumda cvp yazarken tele bi haller oluyor yaa. Gönderdim sandim cvbi. Cok sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etain kucuk pasayi ;) ne guzel sana asik olacak hayatimdaki ilk kadin sen olacaksin ;) ayy ne guzel bisey canim. Erkek bebekler annelerine kiz bebekler babalarına asik okur derkerdide ne sacma derdim ama gercekten öyleymis ;)suan inanmazsin kizim babasinin resmine bakarak uyudu ;)onu görünceki mutlulugu paha bicilemez ;) rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzelligi aminnnn. Lhana testi dogru ciktimi cnm ya hatirlayamadim rengini ?

Al_pi Al_pi kac gündür yeni giriyorumm siteye. Nasılsıniz ana kiz yazacaktim kiz düşüncemden gecti yaa :))) beni soracak olursan burada havalar soğuk haftasonu misafirim vardi yatılı onlarla ugrastim nasil gecti hic bisey anlamadim valla :) bebisi sorarsanda disi hala cikmadi dr dis yolda demişti dis yolda kaldi heralde :KK45:. Uykusuz gecelere devam iste böyle :halay:

gözün aydın canım..oğluşun oluyormuş...darısı başıma inşallah kuzum...:nazar::nazar::nazar:

Dövecem seni dövecemmmmm nerdesin sen yaaa ne kadar ozledim seni kac kere profiline baktim gelmen icin dua ettim :sinirli:
Ayyy coook mutlu oldum sabah sabah ne guzel oldu hosgeldinnnn ..
Evet Canim hamileyim cook sukür .. Sana nasil geldi uzak kalmak ;)

Al_pi Al_pi kac gündür yeni giriyorumm siteye. Nasılsıniz ana kiz yazacaktim kiz düşüncemden gecti yaa :))) beni soracak olursan burada havalar soğuk haftasonu misafirim vardi yatılı onlarla ugrastim nasil gecti hic bisey anlamadim valla :) bebisi sorarsanda disi hala cikmadi dr dis yolda demişti dis yolda kaldi heralde :KK45:. Uykusuz gecelere devam iste böyle :halay:
Iyiyiz kizimla :))) Ay ruyalarima giriyor artik kiz mi erkek mi diye merak etmeyen ben meraktan ölüyorum yaa..
Hehehe yoldaysa sen ona bi diş hediği yap hemen ciksin :-p
Buraya kar yağdi cok guzeldi soguk ama kar gormek cok mutlu etti beni hafta sonu bende de su gibi gecti ..
Uykusuzluk bendede var saga yatma sola donme derken gece cise kalkiyorum sabah olmus oluyor :-/

Canimmmm ben okudumda cvp yazarken tele bi haller oluyor yaa. Gönderdim sandim cvbi. Cok sevindim canim rabbim kucagina almayi nasip etain kucuk pasayi :KK66: ne guzel sana asik olacak hayatimdaki ilk kadin sen olacaksin :KK66: ayy ne guzel bisey canim. Erkek bebekler annelerine kiz bebekler babalarına asik okur derkerdide ne sacma derdim ama gercekten öyleymis :KK66:suan inanmazsin kizim babasinin resmine bakarak uyudu :KK66:onu görünceki mutlulugu paha bicilemez :KK66: rabbim isteyen herkese nasip etsin bu guzelligi aminnnn. Lhana testi dogru ciktimi cnm ya hatirlayamadim rengini ?
Yaaa bebegimin hayatindaki ilk kadin guzelmis yaa gururlandim bu laf iyi geldi ;)
Yapmadım lahana testini canım iki gün sonra gidecem doktora diye belli olmazsa yaparım diyordum..
Gösterdi pipisini bize diğer ay tam belli olur ℅90 erkek dedi :-)

Sağol Leyla abla Allah razı olsun doktor öyle dedi diğer ay tam kesin olur dedi..
Amin amin Rabbim gönlündeki muradı tez zamanda versin insaAllah :dua:
Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...ne güzel dua etmişsin gülüm...bu ay doktorumu değiştirdim canım...yeni doktorum daha iyi geldi bana..güzel muayane etti...ufak bir polip var ama gebeliğe engel değil dedi...öbür doktorun verdiği klomen yumoşları çok büyütmüş keşke adetliyken bu doktora gitseydim çok pişman oldum ama hayırlısı bakalım..eğer bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopi ile o polipi alacak doktorum öyle konuştuk..kafamızda soru işareti kalmasın dedi..düşük olduğu için pıhtılaşma testi yapalım dedi..burda yapılıyor ama biraz pahalı sanırım dedi...sordum 2,600 tl civarı....çok pahalı...bakalım gebelik olursa kesin yaptırcak gibiyim...belkide ankaraya gider yaptırırım....şuan kararsızım canım...duanı eksik etme gülüm...sanada sağlıklı bir doğum diliyorum...inşallah gönlünce güzel bir evladın olur tatlışım..:KK36:

Amin gülüm Allah razı olsun canım benim...ne güzel dua etmişsin gülüm...bu ay doktorumu değiştirdim canım...yeni doktorum daha iyi geldi bana..güzel muayane etti...ufak bir polip var ama gebeliğe engel değil dedi...öbür doktorun verdiği klomen yumoşları çok büyütmüş keşke adetliyken bu doktora gitseydim çok pişman oldum ama hayırlısı bakalım..eğer bu ay gebelik oluşmazsa histeroskopi ile o polipi alacak doktorum öyle konuştuk..kafamızda soru işareti kalmasın dedi..düşük olduğu için pıhtılaşma testi yapalım dedi..burda yapılıyor ama biraz pahalı sanırım dedi...sordum 2,600 tl civarı....çok pahalı...bakalım gebelik olursa kesin yaptırcak gibiyim...belkide ankaraya gider yaptırırım....şuan kararsızım canım...duanı eksik etme gülüm...sanada sağlıklı bir doğum diliyorum...inşallah gönlünce güzel bir evladın olur tatlışım..:KK36:
Doktor işi hakikatten şans işi ablaa tecrübeliye denk geliyoruz memnun kaliyoruz iyi diyoruz ama başkasına gidinci daha ferahlatıyor icimizi..
İnsaAllah bu doktor vesilen olur abla. rahim filmi cekilmismiydin sen..
Çok pahaliymis test rapor falan yazsa doktor araştırma hastanesinde yaptiramazsin acaba..
Her zaman duamdasin abla Rabbim herkese nasip etsin inşaAllah

Iyiyiz kizimla :))) Ay ruyalarima giriyor artik kiz mi erkek mi diye merak etmeyen ben meraktan ölüyorum yaa..
Hehehe yoldaysa sen ona bi diş hediği yap hemen ciksin :p
Buraya kar yağdi cok guzeldi soguk ama kar gormek cok mutlu etti beni hafta sonu bende de su gibi gecti ..
Uykusuzluk bendede var saga yatma sola donme derken gece cise kalkiyorum sabah olmus oluyor :-/
Merak etmeden olmuyor karnini severken kizzzimmm yadaa oglummm diye seslenmek istiyo insan. Bak senle yad abaska bi hamisle konuşurken hevesleniyorum ;) . Rabbim saglikli sıhhatli nasip etsin ne zaman kontrole gideceksinn cokk varmii ? Ayyy o cisss rahatsiz pozisyonlar karninin ustune yatamama falan epeyu zorluyor :) herseyi bir guzelligi birde zorlugu var iste ;) hersey yolunda olsun bi dogsun hepisiiii gececek ;). Dis hedigi mi bem yemegimi zor yapiorum :KK45:

Yaaa bebegimin hayatindaki ilk kadin guzelmis yaa gururlandim bu laf iyi geldi :KK66:
Yapmadım lahana testini canım iki gün sonra gidecem doktora diye belli olmazsa yaparım diyordum..
Gösterdi pipisini bize diğer ay tam belli olur ℅90 erkek dedi :-)
Pipisini yerim bee ne kdarda kucuktur simdi onun Pipisi :KK45:. Altini acinca her yeri sulayack :KK54: lisanin oglan koltukca oturacak yer birakmadi :KK70:. Benim kizda ole :KK70: done done isiyor:-) . Bem seni lahanayi yaptin saniyordum :confused::dua: annesi benim icin sev :KK200::KK200::KK200: lekeler bittimi canim

Hehehe yoldaysa sen ona bi diş hediği yap hemen ciksin :p
Alpi bir zamanlar benimde tahmini dogum tarihi 11.07.2016 yaziyordu o tarih 04.07.2016 ya düşmüştü benim cadi 24.06.2016da cikti geldi iyikide gelmiss . Yengec olacak kizin/oğlun bende yengecim kizimda yengec :KK37:

Merak etmeden olmuyor karnini severken kizzzimmm yadaa oglummm diye seslenmek istiyo insan. Bak senle yad abaska bi hamisle konuşurken hevesleniyorum :KK66: . Rabbim saglikli sıhhatli nasip etsin ne zaman kontrole gideceksinn cokk varmii ? Ayyy o cisss rahatsiz pozisyonlar karninin ustune yatamama falan epeyu zorluyor :) herseyi bir guzelligi birde zorlugu var iste :KK66: hersey yolunda olsun bi dogsun hepisiiii gececek :KK66:. Dis hedigi mi bem yemegimi zor yapiorum :KK45:
Hahah minik prenses izin vermiyor sana dimi hep yanimda kal diyor :)) Haftaya sali gidicem canim kontrole doktor eminim beni surundurecek yine soylemeyecek :)) Saglikla dogsun da napalim bekleriz ..
Alpi bir zamanlar benimde tahmini dogum tarihi 11.07.2016 yaziyordu o tarih 04.07.2016 ya düşmüştü benim cadi 24.06.2016da cikti geldi iyikide gelmiss . Yengec olacak kizin/oğlun bende yengecim kizimda yengec :KK37:
Benim haziran 20den sonra bir gun olur temmuzza kalmam sanirim .. Bende 24.haziran isterim o gun gelsin :)) Benimde dogum gunum 24'ü Tabi temmuz degil sadece gun 24 ;)

Pipisini yerim bee ne kdarda kucuktur simdi onun Pipisi :KK45:. Altini acinca her yeri sulayack :KK54: lisanin oglan koltukca oturacak yer birakmadi :KK70:. Benim kizda ole :KK70: done done isiyor:-) . Bem seni lahanayi yaptin saniyordum :confused::dua: annesi benim icin sev :KK200::KK200::KK200: lekeler bittimi canim
Ayy yapmaz mı isemez mı kereta belkide içten gülüyordur bizlere :KK66:
yüzüne ustune isemişti bı tanidigimin..Çok gülmüştüm başıma gelecek desene:KK48:
Ya sorma bebegin kendisi zaten 7cm bişey doktor goruverdi pipiyi :-)
Lekelenmem değil ama cok afedersin akintinin içinde inceden böyle pembe renkte geliyor
Bişey yok diyor doktor bende gitmiyorum çoğalmadigi sürece, bı sefer oluyor geçiyor zaten.. Haftada bi kere ama uç haftadirVe neye göre kendini belirliyor bilmiyorum her cumartesi bu durumu yaşıyorum:KK9:

Back