Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Evet canım aynen öyle ...gerçekten şans işi bu iş...ben bu doktora gitmemek için 1 senedir direniyorum..eşimin ısrarlarıyla bu seferde bunu denedik...inşallah hayırlı olur...2015 aralıkta hsg çekilmiştim..herşey temiz...zaten 2016 haziranda hamile kalmıştım biliyorsun...doğurmak nasip olmadı...inşallah hayırlısı ilerdedir...sevk yapabilir sanırım..eski doktor sevk ederim demişti ama bilmiyorum ki canım ya...duaların içinde sağolasın kuzum...sende benim duamdasın ...yavrunu sağlıkla kucakla inşallah ablacım...

Evet aynen yaninda istiyo oyle kuru kuruda durmucan konuşup durmadan seveceksin sarki soyleyip guldurceksin :) ama suan biraz rahatladim mama sandalyesinde oturmaya basladi onu koyup ben yemek yapıyorum elinede kemirecek bisey veriyorum tamamdir . Iyi alpi yakinmiss gideceğin tarih inşallah soyler inşallah gosterir minikk yaa 24u olsun benim cadida 24 haziran

7 cm oglan pipisi virgule benziyordur bence yaa kurban olurum rabbimin mucizesine baksana canimm yaa minyatur insan nasil buyuyorlar masallah. Hep cmt gunu olmasi ilginç demekki senin minik pipi cmt gunlerini sevmiyr

Canım benim bende sizi çok özledim,hep aklımdaydınız.Valla ne desen haklısın iyi bir sopayı hak ettim.
Gelir gelmez senin hamile olduğunu gördüm, inan bana dünyalar benim oldu.Ben daha çok mutlu oldum.
Bazen olur öyle Alpim,insan bazen herşeye ara vermek ister,kaçmak ister,bilmem iyi geldi sanırım,burası değil sadece tüm sosyal hesaplarımda da aktif değildim,gerçi oralarda hala aktif değilim.Geldiğim için,sizleri yine burada bulduğum için mutluyum.

Hoş buldum...

Canimsin iyiki geldin tabi ya .. Ismini görür görmez heyecanlandim :)
Evet bazen kacmak gerekiyor iyi yaptin iyi gelmistir uzak kalmak özlenmek
Biz affettik seni gelince unuttuk herseyi

Söylesede inanmam ya simdi degisir daha cok kucuk :) 16nci haftada inanirim o zamana kadar meraga devam ..
Ayy mama sandalyesi kurtarici artik sende rahat edersin birde sesini kaydet telefonu koy masaya :))) O sen konusuyor zanneder

Canimsin iyiki geldin tabi ya .. Ismini görür görmez heyecanlandim :)
Evet bazen kacmak gerekiyor iyi yaptin iyi gelmistir uzak kalmak özlenmek
Biz affettik seni gelince unuttuk herseyi
Alpim canımsın

Ben yokken bu topikte çok güzel gelişmeler olmuş aslında,sen,vesselam hamile kalmışsınız,belki daha bilmediğim arkadaşlar da var.Ebrulim doğum yapmış sanırım.

Böyle güzel şeyler olacaksa ben bir daha mı gitsem...

Sana özelden hamilelikle ilgili soracaklarım var,benzer şeyler yaşamıştık.Önce şöyle bir dökünüp rahatliyim seni rahatsız edeceğim kuzum.

Tabiki canim istedigini sor yazarim seve seve Evet güzel haberler de oldu kotu haberlerde @deeploneliness de hamile Kartanesi_26 de hamile baska aklima gelmiyor TaeYang dogum yapti kavustu oglusuna ..
Ebrulim birakti bizi kizi bizden uzaklastirdi onu :) Annelikle mesgul bu arada pink love geri dondu kiziyla :)) Pinkpinkblue olarak ..
Baska kimleri taniyorsun bilmiyorum ama gitme sen ya haberler guzellessin ama sen kal

7 cm oglan pipisi virgule benziyordur bence yaa kurban olurum rabbimin mucizesine baksana canimm yaa minyatur insan nasil buyuyorlar masallah. Hep cmt gunu olmasi ilginç demekki senin minik pipi cmt gunlerini sevmiyr
Rabbim herkese tattirsin o mucizeyi insaAllah.
Anası gibi hafta sonunu sevmiyor iyyyy
İlk başlardada üç günde bir geliyordur
sünneti hemen yaparuk kalan
Allahım görürüz inşaAllah o günleri

Ay benimkinin de benim doğum günümde gelme ihtimali var ne güzel denk gelmis böyle; )
yamukprenses hosgeldin canım ♥ Bu zamana kadar ne yapıyordun. Bir daha gitme sakın. Her zorluğu beraber asariz Evellah

Ay benimkinin de benim doğum günümde gelme ihtimali var ne güzel denk gelmis böyle; )
yamukprenses hosgeldin canım ♥ Bu zamana kadar ne yapıyordun. Bir daha gitme sakın. Her zorluğu beraber asariz Evellah
Seninde mi temmuza denk geliyor :) Saglikla gelsinlerde bu isler hic hesaba gelmiyor minikler hesapsiz geliveriyorlar birden

Söylesede inanmam ya simdi degisir daha cok kucuk :) 16nci haftada inanirim o zamana kadar meraga devam ..
Ayy mama sandalyesi kurtarici artik sende rahat edersin birde sesini kaydet telefonu koy masaya :))) O sen konusuyor zanneder
Iyi bir yuzde soylerse inaniriz bence . Hic yalniz birakmiyorum alpi gecen gun havlu kağıda uzanip yemis damaklari kasiniyoya çekip cekip koparmis aklim cikiyordu. Ayni gun pusetini devirdi icindeydi ele avuca sigmiyo

Rabbim herkese tattirsin o mucizeyi insaAllah.
Anası gibi hafta sonunu sevmiyor iyyyy
İlk başlardada üç günde bir geliyordur
sünneti hemen yaparuk kalan
Allahım görürüz inşaAllah o günleri
Insallah canim Allahin izniyle goreceksin o gunleri ama hemen sunnet ettirebilirmisin bilmem once cok gazli gunleri atlatin derim 3. Ayda biraz rahatliyor o sira olabilir 5.6. Ayda ek gida baslayimca bu defada onun gazi +dis . Yaa annesi seni cok heyecanli aktif gunler bekliyor

Mrb yamukprenses abla ben pink love hayirladinmi benii bende gitmistim geri geldim nasilsin

Iyi bir yuzde soylerse inaniriz bence . Hic yalniz birakmiyorum alpi gecen gun havlu kağıda uzanip yemis damaklari kasiniyoya çekip cekip koparmis aklim cikiyordu. Ayni gun pusetini devirdi icindeydi ele avuca sigmiyo
Heheh yürüsün de sen o zaman yaramazligi gör evde cekmece kalmayacak hepsi dagitilacak .. Pesinden kosturacak seni

Masallah canim ne ara 8 haftalik olmus daha dun hamilelik haberine seviyorduk maşallah minigine. Sana zaman gecmiyordur o ayri mesele banada gün yetmiyor
Sağolasın canım. Dogunca gün yetmez hakikaten. Ama şimdi gün sayıyorum. Icerde ne olduğu hakkında bir fikrim yok. Cuma aksam kontrol var bakalım. Senin kız ne alemde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…