Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Al_pi evet canım dediğin gibi kokuyordarısı sizlerin de başına,günler su gibi gelip geçsin.tam kararlaştırdık artık kızımın adı ela olacak Allah kısmet ederse:)

Al_pi evet canım dediğin gibi kokuyordarısı sizlerin de başına,günler su gibi gelip geçsin.tam kararlaştırdık artık kızımın adı ela olacak Allah kısmet ederse:)
Ayy yerim yaa cok severim ela adini hem kisa hem net bir isim .. Guzel secim adiyla yasasin prenses .. ❤
Geciyor walla canim su gibi gecti gitti 3 ay nasil gecti diye sor korkuyla kaygiyla ama gecmis

Ayy yerim yaa cok severim ela adini hem kisa hem net bir isim .. Guzel secim adiyla yasasin prenses .. ❤
Geciyor walla canim su gibi gecti gitti 3 ay nasil gecti diye sor korkuyla kaygiyla ama gecmis
Çok sağol canım Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin yavrularımızı.
Benim için zor geçti biraz ama geçti işte şükür:) çok beklediğimiz için gebelik komplikasyonlarıda vız geliyor bize

Aynen actim tam sayfayi sen yazmissin heemn cvp verdim dedim kizdirmayayim pinki
Insallah canim bu aralar biraz aciyor kaniyor ama artik alistim 5 dakika ahh off diyorum sonra bitti gecti diyorum
Bem ancak girebikdim siteye ama az kaldı alpi. Ben sana kızmam ama bikere kizmistim :))))).

Yaa oyle dedi doktor diger ay tam belli ollur dedi bakalim benimde icimde hep kiz vardi ama son zamanlarda dilim erkek diyordu
Bakalim seninki nee ?
Battaniyesini örmeye baslicam iplerini alayımda insaAllah

Yaa oyle dedi doktor diger ay tam belli ollur dedi bakalim benimde icimde hep kiz vardi ama son zamanlarda dilim erkek diyordu
Bakalim seninki nee ?
Battaniyesini örmeye baslicam iplerini alayımda insaAllah
Ör ör üşümesin annesi Cnm işte eşim bu hafta cenaze için izin almıştı haftaya inşallah gideceğiz iş yeride çok yoğun bu aralar onun için geciktik biraz gitmek için... senin Free bcg sonucun bnmkine çok yakındı acaba aynımı cinsiyetler dedim içimden bakalım bnmki ne? Ne gzl rahatladın darısı bize olsun

_Verda_ gzlim bununla tekrardan geçmiş olsun anneciğin biran önce toparlanır inşallah malum ilk 10 gün biraz zor geçer ama srnin gibi kızı var sen iyi olda oda moral bulsun hep iyi olsun... anne konusu bendede çok hassas... bak ben anneme giderken küçük hediyeler aldım işte cay bardağı, çiçek vs vs hep hediye paketi yaptırdım bakalım bugün ne almış kızın sana diyordum yüzü gülüyordu...o gülünce ben çok mutlu oluyordum.. küçük bir tavsiye sana.. Rabbim şifasını versin Cnm bnm ❤

Sağolasın kuzumm
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimızı. .
Senin durumun nsl bebis nsl
Konusamadik coktandır. .

♡♡

Sağolasın kuzumm
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimızı. .
Senin durumun nsl bebis nsl
Konusamadik coktandır. .

♡♡
1 ay olacak Cnm işte dr kontrolüne... bende merak ediyorum inşallah iyidir meleğim,bu hafta gideceğiz kısmetse..Rabbime emanet ❤
Arada fırsat buldukça gelde anneciğinin gzl hbrlerini paylaş bizimle... Allah yardımcınız olsun Cnm bnm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…