- 7 Nisan 2015
- 4.599
- 16.204
- 208
Ayy yerim yaa cok severim ela adini hem kisa hem net bir isim .. Guzel secim adiyla yasasin prenses .. ❤Al_pi evet canım dediğin gibi kokuyor darısı sizlerin de başına,günler su gibi gelip geçsin.tam kararlaştırdık artık kızımın adı ela olacak Allah kısmet ederse:)
Çok sağol canımAyy yerim yaa cok severim ela adini hem kisa hem net bir isim .. Guzel secim adiyla yasasin prenses .. ❤
Geciyor walla canim su gibi gecti gitti 3 ay nasil gecti diye sor korkuyla kaygiyla ama gecmis
Bem ancak girebikdim siteyeAynen actim tam sayfayi sen yazmissin heemn cvp verdim dedim kizdirmayayim pinki
Insallah canim bu aralar biraz aciyor kaniyor ama artik alistim 5 dakika ahh off diyorum sonra bitti gecti diyorum
Bi kere kizinca korktum artik hep cvp yaziyorumBem ancak girebikdim siteyeama az kaldı alpi. Ben sana kızmam ama bikere kizmistim :))))).
Çok şükür toparlanıyorum ,gün gün daha da iyiyim ,teşekkür ederim .
İyi olmana sevindim..
Rabbim şifa versin inşallah. .
♡♡♡
Allah razı olsun ❤
Cumlemizden inşallah. .
İyi geceler dilerim..
Canım çok geçmiş olsun,Rabbim başınızdan eksik etmesin inşallahİyi geceler hanımlar. .
Annemi hastaneden çıkardık.
Durumu stabil
Yüksek tansiyon biraz
Zorladı
Onun dışında iyi çok şükür.
Yaa oyle dedi doktor diger ay tam belli ollur dedi bakalim benimde icimde hep kiz vardi ama son zamanlarda dilim erkek diyorduGünaydın kızlar, misafirimiz oldu yoğundum giremedim...
vesselam_ ayy demek paşa geliyor maşallah kuzuma benim yigenim erkek ondan mı bilmiyorum ama erkek çocuklarını çok sevmeye başladım... hadi artık maviler senin
Ör ör üşümesin annesiYaa oyle dedi doktor diger ay tam belli ollur dedi bakalim benimde icimde hep kiz vardi ama son zamanlarda dilim erkek diyordu
Bakalim seninki nee ?
Battaniyesini örmeye baslicam iplerini alayımda insaAllah
_Verda_ gzlim bununla tekrardan geçmiş olsun anneciğin biran önce toparlanır inşallah malum ilk 10 gün biraz zor geçer ama srnin gibi kızı var sen iyi olda oda moral bulsun hep iyi olsun... anne konusu bendede çok hassas... bak ben anneme giderken küçük hediyeler aldım işte cay bardağı, çiçek vs vs hep hediye paketi yaptırdım bakalım bugün ne almış kızın sana diyordum yüzü gülüyordu...o gülünce ben çok mutlu oluyordum.. küçük bir tavsiye sana.. Rabbim şifasını versin Cnm bnm ❤
Tekrar geçmiş olsun kuzum. Öpüyorumİyi geceler hanımlar. .
Annemi hastaneden çıkardık.
Durumu stabil
Yüksek tansiyon biraz
Zorladı
Onun dışında iyi çok şükür.
1 ay olacak Cnm işte dr kontrolüne... bende merak ediyorum inşallah iyidir meleğim,bu hafta gideceğiz kısmetse..Rabbime emanet ❤Sağolasın kuzumm
Allah başımızdan eksik etmesin annelerimızı. .
Senin durumun nsl bebis nsl
Konusamadik coktandır. .
♡♡
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?