Aynen actim tam sayfayi sen yazmissin heemn cvp verdim dedim kizdirmayayim pinki. Maşallah alpicim. Ins hep rahat yaparsin igneni. Ben insulin vururken defne bana tekme atiyordu . Bu arada denk gelmemiz guzel oldu
Allah razı olsun canım :) sen de güzelce tamamla kavus güzelce bebeğine :)Nur_hasret @umutLatahzen canlarim dualarını okudum Rabbim kabul etsin insAllah
Tez vakitte hasretinizi dindirsin hayırlısıyla sağlıklı bir gebelik yaşayıp 9 sonunda sağlıklı bir şekilde evladınızı dünyaya getirmeyi nasip etsin insaAllah..
Güzel günler yakındır insaAllah
Canım başınız sağolsun. Allah ailesine sabır versin.Tünaydın herkeseeee,evime döndüm... nekadar soğudu hava Allah evsizlere,dışarda çalışanlara yardım etsin... dün yorgana zor uzattım ayağımı buzzzz gibiydi yahu
Amin kuzum amin :),ağzına sağlık. Ben sizinkileri henüz okuyamadım adet oldum çünkü. Biter bitmez okuyacağım inşallah hakkınızı helal edin@umutLatahzenNur_hasret canlar dualarınızı okudum Rabbim gönlünüzdeki hayırlı dualara ol desin inşallah. En kısa zamanda göbüşlerimiz bebişle dolsun ♥♥♥
Kızlar nasılsıniz
Saolun annem salı günü ameliyat oldu.
İşlem başarılı gecti..
Hastanedeyiz hala..
Hadi bakalım gözün aydın canim :)Kızlar bugün doktora gittik ve ℅90 erkek dedi
Ben kız bekliyordum ama şaşırdım biraz
Rabbim sağlıklı sıhhatli versin kız erkek farketmez tabikide
Darısı cinsiyet bekleyenlere
Çok geçmiş olsun canım benim:)Kızlar nasılsıniz
İşlem başarılı gecti..
Hastanedeyiz hala..
Çok geçmiş olsun canım benim:)
Allah şifa versin ,geçmiş oldun canım .
Sağolasın hannazcigim
Sen nasıl oldun?
Çok geçmiş olsun daha da iyi olur insAllah canımKızlar nasılsıniz
İşlem başarılı gecti..
Hastanedeyiz hala..
canim kürden 3 gün sonra oldu ilk kanama sonrada bi hafta sonra tekrar oldu bende o gece test yaptim ylece ögrenmistim, maalesef hüsran oldu insallah seninki hayra alamettirSaye- maydanoz ve süt buharından ne kadar sonra olmuştu senin kanama benm tam yumurtlama zamanı başladı da önce kahve rengi sonra kırmızıya dönen bişey
İyi canim Allah'a şükürler olsun bu da geçer :)Saol cicim
Yüksek tansiyon problemimiz var
Onun dışında iyi çok şükür. .
İyi canim Allah'a şükür bu günleri de gördün darısı bizim başımıza insallah ben daha bir çorap bile almadımKızlar iyi akşamlar herkesler iyidir umarım. Bende halsiz halsiz geziniyorum,bebeğin eşyalarını yerleştiriyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin,darısı diğer
Arkadaşlarımızın başına
_Verda_ canım senin annenede çok geçmiş olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?