Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

. Maşallah alpicim. Ins hep rahat yaparsin igneni. Ben insulin vururken defne bana tekme atiyordu . Bu arada denk gelmemiz guzel oldu
Aynen actim tam sayfayi sen yazmissin heemn cvp verdim dedim kizdirmayayim pinki
Insallah canim bu aralar biraz aciyor kaniyor ama artik alistim 5 dakika ahh off diyorum sonra bitti gecti diyorum

Allah razı olsun canım :) sen de güzelce tamamla kavus güzelce bebeğine :)

@umutLatahzen Nur_hasret canlar dualarınızı okudum Rabbim gönlünüzdeki hayırlı dualara ol desin inşallah. En kısa zamanda göbüşlerimiz bebişle dolsun ♥♥♥
Amin kuzum amin :),ağzına sağlık. Ben sizinkileri henüz okuyamadım adet oldum çünkü. Biter bitmez okuyacağım inşallah hakkınızı helal edin

herkese selma kizlar giremiyorum dedemi hergün radyoterapiye götürüyoruz benim kontrollerim nöbetler ve sinavlar hersey üst üste buna da sükür. sizler nasilsiniz, benim beta hcg 41 oldu artik bi hafta sonra baktiracagim kan vermekten biktim usandim Allah beterinden korusun. haftasonu sinavlarim var artik rahatlarim insallah

Saye- maydanoz ve süt buharından ne kadar sonra olmuştu senin kanama benm tam yumurtlama zamanı başladı da önce kahve rengi sonra kırmızıya dönen bişey
canim kürden 3 gün sonra oldu ilk kanama sonrada bi hafta sonra tekrar oldu bende o gece test yaptim ylece ögrenmistim, maalesef hüsran oldu insallah seninki hayra alamettir

Kızlar iyi akşamlar herkesler iyidir umarım. Bende halsiz halsiz geziniyorum,bebeğin eşyalarını yerleştiriyorum. Rabbim sağlıkla kucağımıza almayi nasip etsin,darısı diğer
Arkadaşlarımızın başına
_Verda_ canım senin annenede çok geçmiş olsun Rabbim başımızdan eksik etmesin annelerimizi

İyi canim Allah'a şükür bu günleri de gördün darısı bizim başımıza insallah ben daha bir çorap bile almadım sadece bebek yapıyorum kızıma :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…