Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

Niye üzuleceksin canim kizina arkadas gelir :) Ama su an cok erken bir yasini bi doldursun sonra biraz zaman gecince dusun
Iste cok erken canim doya doya her haline tanık olmak onu bazi seylerden mahrum etmek istemem o yuzden cok erken. rabbim once olmayanlara nasip etsin

Ayyu muzik öğretmenimisin cok severim muzik ogretmenlerini istiklal marsini soylerken o ses vermelerine hayran olurdum kucukken heveslenirdim taklit ederdim bebegin cok sansli ona guzel ninniler söyleyecek annesi

Tek bebişle bile zorken gülüm senin yorulman gayet normal. çok geçmiş olsun kuzulara. bir iki seneye kaka vs biter rahatlarsın kuzum onların sevgisi yeter Rabbim yardımcın olsun inşallah

Abuu söylemezsek yakacakti kendini haslayacakti yumurtalarini
Aynen öyle kovaya koyup ustune carsafi gerip oturacaksin .. Carsafta hava almasin buhar disari cikmasin diye su soguyana kadar kal sonra kalk kendini usutmemeye calis sicak tut ..
sorma iyiki sormuşum alpiii tamam anladım artık oturmak yok

Onu zenginler yapiyo be güzelim ben yapsam yapsam biminn sutuyle yaparim ancak sen buhara çök
Bende seni seviyorum canııım
Illede oturcam diyosan yağlı suya otur baci
Yok bacı o yağı nasıl arındırcam yatak filan yağ olmasın ben buhara çömim en iyisi

Ayyy kendime inanamıyom oturulmuyomu ben öle sandım çömelcem yani halk deyimiyle ok kaptım
Neden pink millet süt banyosu yapmıyomu
sorma iyiki sormuşum alpiii tamam anladım artık oturmak yok

Bende seni seviyorum canııım

Yok bacı o yağı nasıl arındırcam yatak filan yağ olmasın ben buhara çömim en iyisi
bissuru havlu kagitla siliniyoda yinede kaliyo yani

bissuru havlu kagitla siliniyoda yinede kaliyo yani
Yok kız oturmuyom çömelcem sadece
sesli gulecektim adimimi degistirsemki kirmizi balik diye . valla suan beklemedeyim usluyum hemde cok uslu sallamiyorum
İ bakalım usluysan sorun yok ya da şapkasız dışarı çıkmayın üşütürsünüz

iyi aksamlar kizlar nasilsiniz. dedem vardi dr isleriyle ugrastim nöbete gittim geldim. bugün onu köye gönderdim. yarin kanser teshisi konan dedem gelecek pazartesi kosturmamiz basliyor dua edin hayirla sonuclansin. ben dün nöbete kan verdim sonucum 309 olmus pazartesi tekrar kontrol edilecek eger düsmezse tekrar metotrexate yapilacak. kanamam falan yok galiba ikinci doz yapilmak zorunda kalacak cok az kanama oluyor. sizler nasilsiniz..

neler olmus böyle . canim cok uzuldum. imsallah kurtaja gerek kalmaz artik daha kontrollu olacak hersey canim hakkinda hayirlisi olsun insallahh
insallah canim degerim pazartesi düsmezse ultrason sonucuna göre tekrar igne yapilacak . kontrollü olmamd afayda var canim evet nasibimiz böyleymis artik.
Saye- canim nasilsin ne yaptin merak ediyorum seni ..
canim iyiym dedemi dr falan götürdüm nöbete gittim geldim. degerim 309a yükselmis pazartesi tekrar kan vermem lazim bakalim neler olacak. sen nasilsin

Rabbim dedene de sana da sifa versin canim cabukcak atlat şu süreci en guzel sekilde .. Cok sukur iyiyim ben canim ..

Canım çok geçmiş olsun dedene ve sana.. inşallah bi müdahaleye gerek kalmadan düşer değerin

amin insallah alpim kendimi o kadar yorgun hissediyorum ki hem ruhen hemde bedenen. insallah Allah selamete cikarsin yolumuzu.
Insallah canim insallah .. Seni o kadar iyi anliyorum ki şu anda icinden gecenleri Ruh halini Rabbim feraha cikarsin insallah en kisa zamanda seni ..
Rabbim şu guzel geceye yaklasmisken duysun sesimizi kalbi karanlikta olan herkesi feraha kavustursun insallah senide kavustursun .. ❤

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…