Gozun aydin canim darisi bize Ayin 20sine gidicem ikili test icin .. Sanirim sonra bende ayda bir giderim ..Insallah Alpim insallah. Rabbim saglik versin onlara da bizlere de. Sizin kontroller ne zaman. 1 ay nasil gececek bilmiyorum.
Tarama testi yaptik iyi cikti cok sukur.
Günaydın hanimlar@deeploneliness bugun guzel haberlerle gel insallah canim ..
Gec döllenme filan olmus olmasin canim .. Arayi hizla kapatiyor bebekler insallah seninkide öyle olur ilk haftalar benimde geriden geldi bi kac gun son kontrolde uyumlu cikti haftasiyla ..Günaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.
amin canım hayırlısı ya...bakalım kısmet...Hayırlı cumalar güzeller
@deeploneliness cnm maşallah şimdi hızlı bir şekilde büyür içinde kendini çok yorma,her fırsatta dinlen bol bol duanı et... Rabbim sorunsuz bir gebelik geçirmeni nasip etsin
LeYLa_21 yahuuuu bu eşin heyacan bırakmadı bizdeee... nasıl merakla okudum şu son sayfaya kadar hakkında hayırlısı olsun Cnm inşallah gebesindir...
derandiren ayyyy çok geçmiş olsun Cnm ben bol bol limonlu çay içtim ama sucak suya limon sıkarak bana iyi geldi dene bence...
Mor Seven ohhh çok şükür darısı diğer testlerine olsun Cnm... arada ses ver yahu bilelim minik neler yapıyor
Canım kötüye yorma hemen,belli olmaz daha şimdiden. İyi düşünelim iyi şeyler olsun ki ben inanıyorum güzel şeyler olacak inşallah.Günaydın hanimlar
Bu gun keseyi gorduk. 5+0 olması gerek. Kese 2.5 mm. Dr bir hafta sonra çağırdı. Bana kesenin boyutu küçük geldi. Bilmiyorum nasıl olacak.
gözün aydın canım...Günaydın hanimlar
Kuzum inşallah arayı kapatır haftaya kadar. gözün aydın keseyi görmüşsünGünaydın hanimlar
Leyla abla ateşin ne durumda peki hala yüksek migözün aydın canım...
Hayırlı cumalar mor sevencigimHayırlı cumalarınız olsun kızlar.
İnş hayırlı sonuçlarınız çıkar. MevlaM
Isteginizi size hayirli kilip en kisa zamanda versin. Uzaktan takip ediyorum arada.
@Ters Lale @LeYLa_21 @Hira love etiketlemediklerim.
Insallah hepiniz iyisinizdir. Hamile olanlar bebisleriniz iyidir.
[USER=599868]@Al_pi @vesselam_ @deeplonelinessderandiren
Susamimla biz de iyiyiz cok sukur.
Allaha emanet olun.[/USER]
Ohh canim cok sevindim . onemli olan kesenin horunmesi canim daha cok yeni ve 5 haftalikken herkesin kesesi görünmüyor senin görünmüs demekk aksi bindurum söz konusu degil icin rahat olsun 1 hafta sonra kesen biraz daha buyur bebeginin minik kalbide pit pit atar annesiGünaydın hanimlar
Düştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...Leyla abla ateşin ne durumda peki hala yüksek mi
Hayırlısı ablacim umutlar diğer aya inşallah olur. bozma moralini sağlıkla gelsin de geç olsun güç olmasınDüştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Hadi yaaaa...insan bu durumda ne dese boş ama güzel olan sen ztn annesin ve senin dünyalar tatlısı bir kızın var CnmDüştü canım demin baktım lekelenme başladı. Bu ayda olmadı ne edelim. Çok umutlanmış teste gerek kalmadı.. Moralim çok bozuk gerçekten...
Ben daha isiramadim popodanPinkpinkblue Al_pi desenize tek değilim bu kalça bel ağrılarında evet bnmde gece başlıyor... şimdiden geceler zor geçiyor bide bol bol uyuyun derler dön dön yatakta..yinede cok şükür ama zor yahu herkeste ayrı sıkıntılar bir doğsun bende onun poposunu ıssıracam
Alpii sinirliyim allpiiiSagol canim .. Iyiyiz cok sukur Allaha emanet yavrularimizda insallah onlarda hep iyi olsunlar..
Sizde iyiymissiniz Masallah ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?