Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

canım benim kusuruma bakma arada görmediğim arkadaşlar kaldıysa özür dilerim
tebriklerin ve güzel dileklerin için teşekkür ederim canım hepimizin duaları kabul olsun inşallah
amin gülüm...olabilir arada gözden kaçıyor...şakasına yazdım kuzum benim...sağlıkla kucakla inşallah yavrunu...

Evet Leyla abla buna benzer bi hikaye duymuştum. Her zaman diyorum zaten eb başta sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah herkese

selam kizlar nasilsiniz nöbet cikisi tekrar gittim ve muayenede dis gebelik teshisi konuldu tekrardan. bir bucuk yilda ikinci dis gebelik oldu bu maalesef. si mdilik küretaj olmadi sadece metotrexate igne oldum canim cok yandi. cuma deger düsmüs mü bakilacak tekrardan en son 278 olmustu fazla yükselmeden müdahale edildi. bu yapilan ilacv kemoterapi ilaci oldugu icin 3 ay korunma verildi. ve doktorum artik kendi basima bebel denemesini kesinlikle yasakladi tüp bebek baska secenek yok dedi. bende durumlar böyle eve geldim ve dinleniyorum. cuma nöbetimde tekrar kan verecegim insallah geek kalmaz kürtaja. Al_pi LeYLa_21 u-mutlu lale derandiren ve merak eden tüm arkadaslarim sagolun bu hikayede böylelikle bitti. nasip tüp bebege artik

Insallah kendiliginden duser .. Bende kimyasal sanmistim ama dis gebelikmis .. Bencede artik deneme 3 ay sonra direk tüp bebege gec cok sukur gebe kalabiliyorsun insallah tüp bebekte yüzün güler ilk denemeden ..
Üzgünüm cok üzgünüm ama buna sukür nasipten öte yol yok canim..

Ne yalan söyliyim üzüldüm tabiki canım. Ama hiçbirşey nedensiz olmaz bunda da vardır bir hikmet.Artık kendin denemeyeceksin tüp bebek kesinleşti. Kendiliğinden düşer inşallah,Rabbim hayırlısıyla nasip etsin

yapilan igneyle düser insallah canim artik deneme yok tüp bebege nasip..
insllah canim nasibimiz böyle demekki

Haticem çok üzüldüm ama herşeyde var bir hayr. inşallah kürtaja gerek kalmadan düşer

Canım çok üzüldüm ama umudunu kaybetme tüp bebekle belki de daha fazla üzülmeden olur inşallah
Bunları çoğumuz yaşadık psikoloji çok önemli her seferinde daha da yıpranıyoruz ama kendimizi güçlü tutmak zorundayız.Rabbim hayırlısı neyse onu yaşatsın

Evet Leyla abla buna benzer bi hikaye duymuştum. Her zaman diyorum zaten en başta sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin Allah herkese
amin gülüm aminnnn...
ah canım benim ya...çok üzüldüm gerçekten haticem...inşallah kendiliğinden düşerde kürtaja gerek kalmaz kuzum...dualarım seninle ablacım..kendini üzme Allah büyüktür..elbet bir bildiği var Yüce Rabbimin...inşallah ilerde sağlıklısı olacak bak göreceksin kuzum...

Saye-
Canım şuan sana ne desem ne cümle kursam bilmiyorum..sadece üzgünüm hemde çok.
Rabbimin bir bildiği vardır herşeyin hayırlısı ondan..
Senin için hayır görünen şerdir, şer görünen ise hayırdır belki olsaydı daha farklı şeyler olacaktı.ne bilim Rabbim güzel kaderle yazsın insaAllah.tüp bebek senin için daha hayırlı gorunuyor.
Umut kaybetmek yok şükrederek,sabir ve dua ile yola devam insAllah..

Cnm bnmmm...yazdıklarını okuyunca içim bir tuhaf oldu,Rabbim güç kuvvet versin sana inşallah kendiliğinden düşer... hakkında hayırlısı buymuş tüp bebekle kontrollü bir şekilde gebe kalacaksın demekki en iyi yöntem bu senin için... çok şükür tedavi şeklin netleşti... Rabbim tüp bebekte yüzünü güldürsün haticem

her seferinde umutlrimiz bir kere daha tükeniyor canim Alah büyük insallah tüp bebek sürecinde güler yüzümüz.
cok sagol ablacim bende üzüldüm ama bu sefer genede temkinliydim . sonuca cokda sasirmadim. insallah tüp bebekle güzel saglikli bebeklerimiz olur fazla bekletmez.
biz nerden bilelim canim haklisin hayir nerde ser nerde. Allah büyük bakalim neler yazili daha bu sürecte bize. insallah yolumuza devam edecegiz.

amin canim insallah hayrlis buymus ilerleyen zamanlarda bakacagizartik nasipte ne var.

canım Allah yardımcın olsun inş kendiliğinden düşer hakkında hayırlısı olsun inşallah tüp bebekle hemencik olur inşallah dularımız seninle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…