Her yeni gün, yeni bir umutla başlar...

hamile kalmak bir dert, hamileliği devam ettirmek ayrı bir dert...insan tükeniyor bir noktadan sonra canım ya...Allah hepimizin yardımcısı olsun...:KK43:
Maalesef ablacım :KK43: kendi adıma söylüyorum ben de artık bir tükenmişlik yorgunluk var bu ara.. Bu konu hakkında konuşmak acı veriyor gözümün yaşı kalmadı, tutunacak bir dalım da... Dipten çıkmak için çabalıyorum ama ışığı göremiyorum.. En azından bir çıkış bulsam çabalamam daha da anlamlı olacak vazgeçesim var her şeyden..

Yaz annem bende burdayim hep merak etme :KK66: Ben seninle yazisirim onlar gitsin gruplarinda yazissin hih :lülülü:

Kuzularım gönül mü koydunuz siz

)=

Kıyamam bizde hem grupta hem de burada sizlerleyiz.
Keşke sizde olsanız ..

;(

korkma canım...doktor histeroskopi yapar..zaten onu bayıltarak aneztesi ile yapıyorlar...duymazsın bile...kısa bir işlem sanırım...bununla gelmiş geçmiş olsun ablacım...tez vakitte gebe kalırsın inşallah...

İnşallah ablacım tek inancımız o yonde..
Bu yolda sürekli bir şeyler engelim oldu
bakalım rabbim hayırlı bir zamanda
nasip edecektir mutlaka. .

Sen nasılsın adet oldun mu?

Maalesef ablacım :KK43: kendi adıma söylüyorum ben de artık bir tükenmişlik yorgunluk var bu ara.. Bu konu hakkında konuşmak acı veriyor gözümün yaşı kalmadı, tutunacak bir dalım da... Dipten çıkmak için çabalıyorum ama ışığı göremiyorum.. En azından bir çıkış bulsam çabalamam daha da anlamlı olacak vazgeçesim var her şeyden..
ah canımcım zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz ama Rabbim den asla umudumuzu kesmeyelim..daima hayırlısını isteyelim herşeyin..seni çok iyi anlıyorum gerçekten...insan tükeniyor gerçekten...Allah insana ummadığı anda ummadığı kapılar açar..bak göreceksin bizler içinde açacak...haziranda sürpriz şekilde hamile kaldım ama sevincim yarım kaldı...inşallah tekrar verecek Rabbim...inançlı ve güçlü olmak zorundayız ebrucum..kendini bırakma ablacım sakın...sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak...Allah yoktan varedendir...inşallah bizlerinde yüzünü güldürecektir canım...bizim için hayırlı zamanda göndersin inşallah...üzülmek yok anlaştık mı gülüm?Allaha emanet ol...öpüyorum seni çok...kendinin daima özel olduğunu düşün canım...çünkü öylesin....:KK37:

İnşallah ablacım tek inancımız o yonde..
Bu yolda sürekli bir şeyler engelim oldu
bakalım rabbim hayırlı bir zamanda
nasip edecektir mutlaka. .

Sen nasılsın adet oldun mu?
Amin gülüm inşallah...Rabbim tez vakitte hayırlısıyla nasip etsin kuzum...bugün BAT günü..yok olmadım gülüm 9 ay gelmesin inşallah zeynepcim ya...:KK37: dua et canımcım....:dua:

Canım sanırım benim de kalp şeklinde :/
açıklama da şöyle yazıyo,

Sonuç: Parsiyel Bikornuat Uterus /Parsiyel Septalı Uterus
Benimki de bicornus uterus diye yazıyor ama söyle bi sey duymuştum Septumlu olunca ya da olmamasna göre ameliyata karar veriliyor. Senin septa diyor demek ki Septumlu olunca ameliyat oluyor. Benim kalbim ameliyata uygun değilmiş :) :( henüz rahim filmi çekilmedi bekletiyor doktor. Tez zamanda ol iyi bi yerde canım

Kuzularım gönül mü koydunuz siz

)=

Kıyamam bizde hem grupta hem de burada sizlerleyiz.
Keşke sizde olsanız ..

;(
Yoook gönül koymadim size :oops:
Biz burdayiz siz gelin:KK48:
Sanirim herkes yoruldu bir ara topik böyle durgunlasiyor sonra canlaniyor insallah bol bol hamile haberi aliriz da topik canlanir :dua:

Güzel isimler canım :) hayırlısı olsun en çok içinize sinene karar verirsiniz inşallah :KK66:
Bir doktora alıştıktan sonra zor oluyor bırakmak ama eğer günün birinde tüp tutarsa bende burakmak zorunda kalırım fiyatlar çok yüksek çünkü :KK43:
O yüzden benimde doktor sıkıntım var maalesef.. Şu anlık bir tedavi düşünmüyoruz canım kilo vermeye çalışıyorum
Anladım canım benim insallah tedaviye gerek kalmadan senden de güzel haberler alırız :)

Benimki de bicornus uterus diye yazıyor ama söyle bi sey duymuştum Septumlu olunca ya da olmamasna göre ameliyata karar veriliyor. Senin septa diyor demek ki Septumlu olunca ameliyat oluyor. Benim kalbim ameliyata uygun değilmiş :) :KK43: henüz rahim filmi çekilmedi bekletiyor doktor. Tez zamanda ol iyi bi yerde canım

Hayırlısı canım istdaysan echomar iyi, tavsiye ederim..
Evet septum yani perde varmış benim rahmimde. .
İnşallah bakalım araştırma halindeyim,
bütçeyi de ayarlamam gerek öncelikle.

Hayırlısı canım istdaysan echomar iyi, tavsiye ederim..
Evet septum yani perde varmış benim rahmimde. .
İnşallah bakalım araştırma halindeyim,
bütçeyi de ayarlamam gerek öncelikle.
Eskişehirdeyim canım malesef.ama burda olmazsam bursada falan da yaptırabilirim ailemin yanında. Fiyatları ne kadar ki belki benim de bir mucize olur da ameliyat yapamıyoruz der doktor .Allah şifanı versin tez zamanda senin de canım

Eskişehirdeyim canım malesef.ama burda olmazsam bursada falan da yaptırabilirim ailemin yanında. Fiyatları ne kadar ki belki benim de bir mucize olur da ameliyat yapamıyoruz der doktor .Allah şifanı versin tez zamanda senin de canım
Amin canım inşallah
hsg ye 500 tl verdim canım ben ağrısız bir işlem oldu.
Sen uzaksın baya, ben ist'dayım.

;)

Amin canım inşallah
hsg ye 500 tl verdim canım ben ağrısız bir işlem oldu.
Sen uzaksın baya, ben ist'dayım.

:KK66:
Ay ameliyat yapamıyoruz demişim yapabiliriz der diyecektim o kadar umutsuzum ki yazdığıma bile yansımıs. Sömestr tatilini beklıyorum doktor hala çekmese filmi baska yere gidecem artık hakkımızda hayırlısı hepimizin :)

ah canımcım zaman zaman hepimiz umutsuzluğa kapılıyoruz ama Rabbim den asla umudumuzu kesmeyelim..daima hayırlısını isteyelim herşeyin..seni çok iyi anlıyorum gerçekten...insan tükeniyor gerçekten...Allah insana ummadığı anda ummadığı kapılar açar..bak göreceksin bizler içinde açacak...haziranda sürpriz şekilde hamile kaldım ama sevincim yarım kaldı...inşallah tekrar verecek Rabbim...inançlı ve güçlü olmak zorundayız ebrucum..kendini bırakma ablacım sakın...sen elinden geleni yap gerisini Rabbime bırak...Allah yoktan varedendir...inşallah bizlerinde yüzünü güldürecektir canım...bizim için hayırlı zamanda göndersin inşallah...üzülmek yok anlaştık mı gülüm?Allaha emanet ol...öpüyorum seni çok...kendinin daima özel olduğunu düşün canım...çünkü öylesin....:KK37:
Sen de öylesin ablacım özelsin.. Melek annesisin cennette şefaatçin olacak meleğin... İnançlı ve güçlü olmak zorundayız hep sabrediyoruz.. Ama sabrımızın ne zaman mükafatlandıracağını bilmiyoruz.. Çabalarımızın sonuçlarını göremiyoruz bu yoruyor insanı en azından bir çıkış bulabilsem biraz daha rahatlayacağım.. Artık düşünmemeye çalışıyorum .. Bakalım kısmet... Allah kalbimize hayırlısını nasip etsin, kalbimizdekini de hayırlı etsin..

Canım sanırım benim de kalp şeklinde :/
açıklama da şöyle yazıyo,

Sonuç: Parsiyel Bikornuat Uterus /Parsiyel Septalı Uterus
Canım benim yakın bi arkadaşımın rahmi kalp şeklindeydi zor bi hamilelik yaşadı ama çok kolay hamile kaldı 3.aydan sonra kanaması oldu ama hep yattı kıpırdamadı şimdi bebişte kendisi de sağlıklı çok şükür.Bunlar engel değil bol bol dua et var bi zamanı Rabbim arayışımızı mutlulukla sonlandırsın inşallah

Sen de öylesin ablacım özelsin.. Melek annesisin cennette şefaatçin olacak meleğin... İnançlı ve güçlü olmak zorundayız hep sabrediyoruz.. Ama sabrımızın ne zaman mükafatlandıracağını bilmiyoruz.. Çabalarımızın sonuçlarını göremiyoruz bu yoruyor insanı en azından bir çıkış bulabilsem biraz daha rahatlayacağım.. Artık düşünmemeye çalışıyorum .. Bakalım kısmet... Allah kalbimize hayırlısını nasip etsin, kalbimizdekini de hayırlı etsin..
Amin gülüm Rabbim tez vakitte cümlemizin yüzünü güldürsün inşallah...

Evet canım sağolasın ben de doğumdan sonra pko gorunumu kalmadı,
sadece geçtğimiz 2 ay adet olmadım o da anneme üzüldüm stresten,
yumurtalık ve tüplerde herhangi bir sorun yok yalnız,
rahimde perde var ve alınması gerekmiş,
erken doğum düşük sebebiymiş.
Benim biliyosun ilk 3 ay kanamalı geçmişti,
ondanmış...
Kanamanın sebebi..
Onzaman canim perde alinimca sorun ortadan kalkiyor Allahin izni ile. peki ameliyatmi olacaksin yolsa daha basit bi islemlemi aliniyor

Back