- 10 Temmuz 2014
- 951
- 1.283
- 133
Canim nasılsın bayadir görüşemiyoruz iyisindir insallah :)Ne demek canım aynen öyle hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim nasılsın bayadir görüşemiyoruz iyisindir insallah :)Ne demek canım aynen öyle hakkımızda en hayırlısı neyse o olsun inşallah..
Ne kadar cok d vitamini o kadar cok enerji .. D vitamini dusuklugu herseyi anasi yaz internete gorursun hic tereddut etme yeni dogan bebeklere de veriyorlar zatenAa bilmiyordum vallahi :S sadece doktor verirken biraz tereddüt etti vereyim mi gibi sonrasında vereyim dedi hanı mutlaka içmen lazım diye birşey demediği icin biraz tereddüt ettim aslında :) 21 cikmisti
Sağlık ocağında ücretsiz veriyorlar hatta ebe 2 sise verdi :)
Çok şükür canım yuvarlanıp gidiyorum :) sen nasılsın bebişleCanim nasılsın bayadir görüşemiyoruz iyisindir insallah :)
İyiyim bende Allah'a şükür :) yok canim ya isme karar veremedik hala sürekli değişiyor :) simdilik defne ve Asya kaldı :)) persembe günü bıraktım doktoru mecbur olarakÇok şükür canım yuvarlanıp gidiyorum :) sen nasılsın bebişlekesin karar verdiniz mi isme? Bir de şey soracağım doktor işini ne yaptın yeni bulabildin mi
Canım cok geçmiş olsun aldırabiliyorsan ameliyat ol. Benim ameliyat olmuyor mesela kalp seklinde benimki. Olma imkanım olsa düşünmezdim hiç. Erken doğum düşüklere sebep olabiliyormuş malesefEvet canım sağolasın ben de doğumdan sonra pko gorunumu kalmadı,
sadece geçtğimiz 2 ay adet olmadım o da anneme üzüldüm stresten,
yumurtalık ve tüplerde herhangi bir sorun yok yalnız,
rahimde perde var ve alınması gerekmiş,
erken doğum düşük sebebiymiş.
Benim biliyosun ilk 3 ay kanamalı geçmişti,
ondanmış...
Kanamanın sebebi..
amin gülüm inşallah..bizimde en büyük temennimiz budur...duanızı eksik etmeyin kuzum...Sağol leylam. Ben doğurana kadar sizden de güzel haberler gelecek inşallah. En büyük isteğim tüm topiğin hamilelik takviminin olması:) Hayırlısıyla
yinemi ya....üzüldüm şimdi valla... @hsevda habersiz bırakma bizi kuzum..inşallah sağlıkla devam etsin ya....
Aynen alpimm bide grup kurulmuş ya pek kimse uğramıyor artık sanırımHerkes terk etti gitti bizi :-/ Topikte kimse kalmadi yahu ..
Aynen önce ilk heyecanlar burda paylasiliyordu simdi hersey yapilip onaylatilip öyle soyluyorlar :-/Aynen alpimm bide grup kurulmuş ya pek kimse uğramıyor artık sanırım![]()
Enyam gelmiş geçmiş olsun kuzum inşallah onunda tedavisi vardır ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur0 ağrı..
Çok memnun kaldım , echomar da çekildim..
Engel değil, ama düşüklere erken doğumlara sebepmiş..
İlk ablacım, gebeliğe engel değil,
doğumda sorunlar çıkaran bir durummuş..
Sağolasın canım, evet doktorumla gorüşeceğim,
bakalım..
Anladım canım benim cevap verdiğin icin de tesekkur ederim :) içim daha rahat ederek kullanacağım sizin sayenizde :)Semra24 canım çekinme kullan alpinin dediği gibi ben 3aylik hamileyken baslattilar 6damla decavitte ayrıca içiyordum bebek doğunca o damlayi 6 aya kadar kullanacaksın dedi decavit ve kan hapida dogumdan sonra 3aya kadar bebek doğunca da 15gun sonra başlanıyor o damla ona 3damla veriliyor mutlaka kullan anne sutunde olmayan tek vitamin d vitaminiymis o yüzden önemli hala kullanıyorum düzenli 6aylik olunca birakcam inşallah
Aynen alpimm aman kim kendini Nasıl hissediyorsa öyle yapsın. benim için bu topik çok değerli çünkü ilk heyecanı da acıları da buraya yazdım ve bana ugurlu geldi çok iyi arkadaşlar kazandım o yüzden yazmaya devamAynen önce ilk heyecanlar burda paylasiliyordu simdi hersey yapilip onaylatilip öyle soyluyorlar :-/
Biz ne heyecanlar ne strestler yasadik halbuki ne dualarla ne minikler dogdu ..
Güzel isimler canım :) hayırlısı olsun en çok içinize sinene karar verirsiniz inşallahİyiyim bende Allah'a şükür :) yok canim ya isme karar veremedik hala sürekli değişiyor :) simdilik defne ve Asya kaldı :)) persembe günü bıraktım doktoru mecbur olarakyenisine de 2 hafta sonra falan giderim herhalde benim icin zor olacak ama bakalım ne olacak remzi bey cok detayciydi bi girdim mi baya kalıyordum ölçümleri falan fazlaydı ama yenisi nasıl olacak bilmiyorum hala araştırıyorum yanı
Sen ne durumdasın canim tedaviye başlayacak misin
Canım cok geçmiş olsun aldırabiliyorsan ameliyat ol. Benim ameliyat olmuyor mesela kalp seklinde benimki. Olma imkanım olsa düşünmezdim hiç. Erken doğum düşüklere sebep olabiliyormuş malesef
Yaz annem bende burdayim hep merak etmeAynen alpimm aman kim kendini Nasıl hissediyorsa öyle yapsın. benim için bu topik çok değerli çünkü ilk heyecanı da acıları da buraya yazdım ve bana ugurlu geldi çok iyi arkadaşlar kazandım o yüzden yazmaya devam![]()
Bende çok üzüldüm.. Hakkımızda hayırlısı olsun..yinemi ya....üzüldüm şimdi valla... @hsevda habersiz bırakma bizi kuzum..inşallah sağlıkla devam etsin ya....
hamile kalmak bir dert, hamileliği devam ettirmek ayrı bir dert...insan tükeniyor bir noktadan sonra canım ya...Allah hepimizin yardımcısı olsun...Bende çok üzüldüm.. Hakkımızda hayırlısı olsun..
Enyam gelmiş geçmiş olsun kuzum inşallah onunda tedavisi vardır ve bebişin sana sıkı sıkı tutunur